And Also the Trees - 1980-2005 (2005)

Label: AATT

1. Talk Without Words (3:19)
  2. Scarlet Arch (4:01)
  3. Macbeth's Head (4:11)
  4. Red Valentino (4:40)
  5. A Room Lives in Lucy (3:43)
  6. Paradiso (5:22)
  7. Feeling Fine (4:05)
  8. Nailed (4:35)
  9. Dialogue (3:37)
  10. Gone... Like the Shadows (4:16)
  11. Missing (5:26)
  12. Virus Meadow (4:55)
  13. Jonny Lexington (3:15)
  14. Shaletown (4:11)
  15. Mermen of the Lea (3:43)
  16. Prince Rupert (4:39)
  17. Slow Pulse Boy (6:38)
  18. In My House (4:06)
jean maurice
geweldige verzamelaar van deze eigenzinnige band, nooit helemaal kunnen plaatsen....... ook maar goed ook! luister goed naar hun muzikale hoogstandjes, dit zijn echte muzikanten!
een mooie kennismaking voor diegenen die AATT nog niet kennen, en voor oude fans als ik een een prachtige collectie

Sheplays
Ik heb hier even een paar clipjes bij geplaatst.

Dit is echt een pracht verzamel album!

Favoriet zijn Feeling Fine, Missing, Virus Meadow en Slow Pulse Boy.

avatar van freddze
Ik heb deze verzamelaar (nog) niet en kan dus voorlopig niet stemmen, maar heb wel het gros van alle nummers al in bezit via de reguliere albums.

@Janine:
Een verzamelaar is natuurlijk altijd leuk, maar ik raad je aan om toch ook eens een plaat van AATT in zijn geheel te beluisteren. Zo heb je toch die hele sfeer mee die ze bedoeld hebben. En sfeer, dat is nou net waar het bij AATT om draait

Ik raad je deze(*) aan (in stock bij redsunrecords voor €14,95)

(*)Edit: En al zéker als ik zie welke favorieten je hier hebt uitgekozen

Sheplays
Dank voor de tip, Frederik!

*edit: bestelling geplaatst

avatar van freddze
Fantastisch gewoon! Je zal er geen spijt van krijgen

fastpulseboy
zijn de nummers ook wat opgepoetst?

fast pulse boy

Still going slow....

Sheplays
Ik heb het nu al een keer of tig gedraaid.
Wat JM zegt, dit zijn echte muzikanten.

Aan mijn favo lijstje moet ik Dialogue en In My House toevoegen!

Harald
Deze cd heb ik al veel keer gedraaid en steeds hoor ik weer wat nieuws. Het is ook een van de weinige verzamelaars waarvan ik niet het gevoel heb dat hij vol staat met fillers.

Elk nummer heeft zijn eigen karakter, ik vind dat heel bijzonder. Als hij uit 2007 was geweest had hij hoog in mijn top 10 mogen staan, ook al is het een verzamelalbum.

perfume
Helemaal mee eens Dit is inderdaad een hele bijzondere band! Ik heb ze een keer live gezien en dat was echt prachtig.

Sheplays
Deze CD blijft steeds terugkeren in mijn speler.

Wat jammer dat niet meer mensen dit hebben ontdekt.

Ze treden regelmatig op, ook in Nederland. De volgende keer hoop ik er bij te zijn!

perfume
Zeker doen Sheplays. Ze zullen niet teleurstellen. Volgens mij kun je ook op Youtube wat live nummers luisteren.

Die heb ik ontdekt, Perfume

avatar van Omsk
fastpulseboy schreef:
zijn de nummers ook wat opgepoetst?

fast pulse boy

Hm, heeft je username iets te maken met nr-tje 17 ?

avatar van RealChameleon
Net gevonden in de ramsj… heerlijk eigenzinnige band. Mix van proza, poëzie en muziek. Geweldige arrangementen..!