Crazy Town - The Brimstone Sluggers (2015)

Label: Membran

1. Come Inside (3:18)
  2. Light the Way (3:45)
  3. Born to Raise Hell (3:32)

met J Angel en DJ AM

4. Ashes (3:40)

met Tom Dumont

5. Megatron (3:41)

met Boondock

6. Backpack (4:15)

met Bishop Lamont en Fann

7. A Little More Time (3:39)

met Koko LaRoo

8. The Keys (3:35)

met Madchild

9. Lemonface (3:49)
  10. Baby You Don't Know (3:09)

met Fann

11. My Place (3:08)
  12. West Coast (3:41)
  13. Megatron [Alternative Version] (3:45)

met Boondock

avatar van Noere
Huh wat zullen we nu krijgen.

0,5
Dit is eentje die ik ook niet zag aankomen. De single 'Backpack' maakt mij niet echt nieuwsgierig, maar ondanks dat ben ik toch benieuwd wat deze heren ons zullen voorschotelen anno 2015. De cover vind ik overigens weer spuuglelijk, daar zijn ze niet op vooruit gegaan.

avatar van itchy
Volgens mij is die cover al in 1999 gemaakt. Ze kregen er vast twee voor de prijs van één.
De heren zijn inmiddels in de veertig, ik denk dat hun revolving door inmiddels wat zit vastgeroest

itchy schreef:

het zou mij niet verbazen.

avatar van bennerd
Bishop Lamont op een Crazy Town album. Hihi.

Ga ik hier nu gewoon mijn nu-metal periode herleven. In mijn onbezonnen zoektocht naar goede muziek ooit begonnen bij dit soort tiener bandjes. Linkin park, Limb Bizkit, Blink 182 etc. Weet nu ook wel dat het allemaal niet zo veel meer voorstelt maar het blijft een guilty pleasure voor mij.

0,5
Er is op dit album weinig nu-metal te horen. Poppy album. Niet dat ik er hoge verwachtingen van had, maar toch een beetje teleurgesteld

avatar van LinkinPark90
De derde plaat van Crazy Town blijkt toch wat een tegenvaller.
Weinig nu-metal/ rock nummers te horen op deze plaat. Het algemene geluid is meer poppy / hiphop.
Erg slecht is het niet maar valt wat tegen na de twee voorgangers.
Waar andere bands uit die tijd (P.O.D., Korn, Slipknot, Papa Roach, Deftones etc) nog steeds goed werk uitbrengen is de inspiratie bij Crazy Town blijkbaar wat zoek.