The Dynospectrum - The Dynospectrum (1998)

Label: Rhymesayers

1. You Can Lose Your Mind (4:59)
  2. Introspectrum (2:06)
  3. Headphone Static (3:56)
  4. Permanent on Surfaces (4:51)
  5. Breath of Fresh (4:44)
  6. The Winter Moon (5:30)
  7. Brief Interlude (0:42)
  8. Appearing Live (5:33)
  9. Southside Myth (4:48)
  10. Traction (4:06)
  11. Decompression Chamber (4:43)
  12. Evidence of Things Not Seen (4:24)
  13. Superior Friends (3:52)
  14. I Wouldn't Want You to Die Uninformed (3:05)
  15. Tenfold (3:35)
  16. Anything Is Everything (4:53)
  17. Armor (6:46)
avatar van discipline
Chrisseh schreef:
Ik heb 'm in Australie gescoord .

Best blij mee, maar aangezien ik deze toendertijd verkoos boven Below the Heavens (origineel), blijft het natuurlijk een jammerlijke keuze...

(Edit: en Google is je vriend; Dynospectrum CD - cduniverse.com)

Kan je daar ook met I deal betalen?

Voor nu een dikke 4.

avatar van VanDeGriend
Onnodige berichten verwijderd. Het is geen twitter.

avatar van discipline
Is dit echt Ant die alles hier produceert

avatar van schizodeclown
Wat moet de hoes eigenlijk voorstellen?

avatar van Rhythm & Poetry
Een vleermuis. Duh.

avatar van schizodeclown
Als alle tracks hier werden verkort tot rond de 2 minuten zou deze album IMO een classic zijn, zo'n Madvillain idee zeg maar, nou duren de nummers gewoon te lang waardoor de beats nu teveel herhaald worden, wel prima duistere beats overigens.

avatar van Timmie
Nee Rob. Eerder een plant.

avatar van Osiris Apis
Ik zie er een vogel in die uit zijn ei kruipt. Of idd een plant met de maan op de achtergrond.

avatar van Robbie Keane
Waar ken ik die sample van Anything is Everything toch van

EDIT: No One Is Iller than me van Eminem en die van 2Pac

avatar van Timmie
ja inderdaad, ik ken hem van "shorty wanna be a thug" maar het komt van dit.

avatar van MJ_DA_MAN
En Drive Slow van Kanye.

avatar van MAS
MAS
Lekkere plaat. Jammer dat ze maar een album hebben.

avatar van Harderwiek
Heb dit album helemaal herontdekt. Staat non-stop op, wat een geweldige (wat duistere) sfeer waar de MC's erg speels overeen weten te rappen. Voornamelijk het Atmosphere-duo weet hier de show te stelen, Slug is duidelijk de beste MC en Ant levert heerlijke weinig gelaagde beats af.

heeeerlijk cd'tje

avatar van niels94
Die Ant is hier al bijzonder goed op dreef, zeg. Door de rauwe, kale beats en de duistere sfeer doet dit me qua sound denken aan The Psycho-Social LP van Jedi Mind Tricks. Verder een prima stel MC's, waarvan Slug toch wel heet meest uitblinkt. Wat een ongelooflijk goede rapper is dat toch eigenlijk, als je heel zijn veelzijdige en omvangrijke carrière erbij pakt.

Het probleem? Dit album is lang en de sfeer mag door de donkere, lege beats dan wel mooi constant zijn, het wordt er allemaal niet afwisselender op. Het album is daarom een flinke zit - het had compacter gemogen en ook wel gekund. Maar toffe plaat, al met al.

avatar van Silky & Smooth
De producties zijn hier compleet anders dan het recentere werk van Ant. Dit neigt veel meer naar het debuut van Atmosphere. Waar zijn recente beats vaak opgewekt en nostalgisch klinken is de sfeer hier donker en grimmig. Zware, rauwe hip-hop beats met stuk voor stuk sterke rappers.

"There's no substance in your cup, just a whole bunch of crushed ice"