De Leidse Sleuteltjes - Abba voor Kinderen (1981)

Label: Roadrunner

1. Pony, Pony, Pony (3:05)
  2. Dromen (4:22)
  3. Fernando (4:19)
  4. Kijk 'Es, Daar Zit-Ie! (3:19)
  5. Ik Ben Bang (3:47)
  6. Weet Je Moeder Dat? (3:24)
  7. Goeiemorgen (3:30)
  8. Feest bij Mij (3:33)
  9. De Discotheek Zit Vol (4:35)
  10. Chiquitita (4:56)
avatar van EmDee
Pony, Pony, Pony

OMG

Mojo Pin
Heb jij dit album toegevoegd of was het Marcel Jongeneel?

avatar van andré
Mojo Pin schreef:
Heb jij dit album toegevoegd of was het Marcel Jongeneel?

kijk 's onder het kopje 'statistieken'...

Mojo Pin
Sorry, daar had ik geen weet van... maar het was dus inderdaad Marcel Jongeneel, hoe kan het ook anders

avatar van Lukas
Chi-hi-qui-ta een lekkere banaan??? Ofzo???

avatar van starbright boy

Dit hebben we nog gehad op de basisschool. Een paar weet ik er nog. Kijk es daar zit ie is Summernight City en gaat over een kabouter ofzo. Gewoon kinderliedjes op de melodie van abbahits.

avatar van blabla
0,5
Er zijn van die dingen waarvoor je schaamt om een Leidenaar te zijn, dit is er een van.

Wat een onzin! ABBA is sowieso voor kinderen!

pony pony pony slaat vast op money money money
weet je moeder dat op does your mother know
fernando op fernando (abba's frida versie echt super) en
Chiquitta vast op Chiquitita maar dan de rest, op welke liedjes slaat dat???

oja en dromen misschien op I HAVE A DREAM

wat een rare cd. ABBA is sowieso ook voor kinderen!

Charles Manson
hahahaha, is dit het roadrunner van Machine Head, Soulfly, Fear Factory, Slipknot, Sepultura etc etc?

avatar van Hans Brouwer
koebr037 schreef:
ABBA is sowieso ook voor kinderen!
Ik voel mij zo nu en dan ook nog een kind. Vandaar zeker dat ik de muziek van Abba erg kan waarderen .

Bobiej
Charles Manson schreef:

Ik zat ook al raar te kijken, ik kwam via een Opeth album (Ghost Reveries) hier terecht .

avatar van T.O.
1,0
koebr037 schreef:
maar dan de rest, op welke liedjes slaat dat???

De discotheek zit vol lijkt me een bewerking van The Winner Takes It All

edit:

Goeiemorgen = Mamma Mia ?
Feest Bij Mij = Voulez Vous ?

tangmaster
Aardig voor de kleintjes maar ik werd er gek van.

avatar van kaztor
Familie van de Leidse Sleutelgaten?

Joke, stop toch met koke....

avatar van vin13
Klinkt allemaal nogal als innuendo's, toespellingen voor viezeplaatjesverzamelaars.

avatar van Schizophrenia
Hahaha, te grappig. Mijn interesse is dus echt NIET gewekt.
Roadrunner heeft zo te zien ook dieptepunten...

Hoi

ik ben Elies en wil heeeeeel graag weten hoe ik aan de cd van abba voor kinderen kan komen?
Ik heb de LP en mijn dochter vindt het fantasties, maar kan op haar nieuwe toren geen platenspeler aan sluiten.

Wie kan mij helpen?

groetjes elies

avatar van tnf
tnf
Dit zou je vanwege de verpakking al bijna willen hebben. Of ik het ook op zou durven zetten is weer een ander verhaal.

Kingsnake
Label Roadrunner lijkt me niet de goede......

avatar van horned_reaper
Bobiej schreef:

Ik ook

Kingsnake schreef:
Label Roadrunner lijkt me niet de goede......

Staat gewoon op de LP anders.

herman schreef:

Staat gewoon op de LP anders.

Zal dan een andere Roadrunner zijn.
En dan moet een van de twee labels een toevoeging (I) krijgen.

Er zullen nog meer labels zijn die Roadrunner heten, Discogs geeft al 35 zoekresultaten. Leuk om eens uit te pluizen.

herman schreef:

hahaha.
Ben benieuwd wie die taak op zich gaat nemen.

avatar van Don Cappuccino
Dit is toch echt uitgebracht op de Roadrunner die bekend staat om Machine Head, Slipknot, Fear Factory enzovoort. Roadrunner bracht in zijn beginperiode ook taalcursussen uit maar die staan natuurlijk niet op MusicMeter.

Hier staat de catalogus van de beginperiode van Roadrunner: Roadrunner Records Discography