koenr22 schreef:
Het verwondert me toch dat een band als deze tot nu toe zo relatief weinig attentie vergaard heeft bij het grotere publiek.
Dat blijf ik ook vinden, maar heb me er na 6 jaar intensief contact met de band (die ik nu gerust vrienden kan noemen) bij neergelegd. Het zit er blijkbaar niet in en ik betwijfel of de toegankelijker sound op deze EP, en dus nieuwe richting dat gaat veranderen.
Niet dat ik dat als liefhebber heel erg vind, maar afgelopen vrijdag in de Altstadt waar ze voor een schamele 50 man een fantastische show wisten neer te zetten voelde dit toch wat kil en 'ondergewaardeerd' aan.
Ligt ook een beetje aan de regio denk ik. In het westen van het land, en zeker Rotterdam, zijn ze veel populairder en trekken ze meer publiek. Daarbij zijn liefhebbers uit andere delen bereid om naar Rotterdam te komen, maar andersom laten ze het helaas afweten. De laatste keer in Rotown was beter bezocht.
Verder heb ik genoten van de bassist die meer dan een uur lang met een big-smile op zijn gezicht heeft gestaan. Heerlijk om te zien.
Het is de partner van violist Ellie. Ik vond het ook leuk om te zien, juist omdat ik de week ervoor een dag privé met beiden ben opgetrokken en Thom (de bassist) juist een heel erg rustige kerel bleek.
Jammer dat cellist Kathleen er wederom niet bij kon zijn. Ik vond de invaldrummer (Italiaan) ook erg energiek overkomen.