bonothecat schreef:
Ik voel met bij dit album behoorlijk buiten gesloten. Ik heb geen platenspeler. Ik ben bewust op het luisteren van betaalde streams over gegaan (waarin ruimtegebrek de keuze deels heeft betaald). Hoe leuk het initiatief ook is om 500 gelimiteerde platen te persen. Ik voelde me ook niet echt geroepen om een releaseparty gisteren mee te maken, van iets wat ik thuis niet terug kan luisteren. Dat moest ik even kwijt.
Verder blijft Revere natuurlijk een toffe band. Alleen nog geen idee hoe dit album klinkt.
Volgens mij heb ik hier al uitleg over gegeven. Deze vinyl release is een soort pre-release op naam van het label (wat een bijzonder project is).
De band zelf gaat dit begin 2016 pas uitgeven en dan zal het gewoon via de bekende kanalen gebeuren en ook op cd. Waarschijnlijk in eigen beheer (dus ik denk dan niet op vinyl vanwege de kosten).
M.a.w. de band heeft gewoon medewerking verleend aan dit project. De 'echte' release is gewoon later.
Deze release is ook voor mensen in de UK te bestellen trouwens, maar na 500 exemplaren is het op en dan moeten ze daar net als wij de gewone release afwachten. Overigens denk ik dat wij de Engelse release in de gaten moeten houden, want het contract bij V2 is voorbij (was eenmalig) en zo lang ze hier in Nederland geen label hebben is de kans groot dat wij het met internet bestellingen moeten gaan doen en dat het niet in de winkels komt te liggen.