Sticks & Dazzled Kid - Dazzled Sticks (2015)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Zegevieren (2:33)
  2. Blijven Lopen (2:53)
  3. Wat Je Doet voor een Ander (2:56)
  4. Body Rap (3:25)
  5. Dans (3:07)
  6. Eind Decembertje (1:45)
  7. Soeffies (3:02)

met Adje

8. Hooligans in Bloomingdale (3:28)
  9. Trammelant (2:31)
  10. De Tunnel (3:11)
  11. Helemaal Niks (2:40)
  12. Pitchfork Darling *
  13. Eind Decembertje *

met Adje

avatar van Illa
Goed album, zoals we van Sticks gewend zijn. Doneer een eurotje en je krijgt de bonustracks erbij, zijn naar mijn mening het beste.

avatar van TheLegacy
Dociz schreef:
Ik moest lang (jaren) aan de nieuwe manier van spitten en de flow van Sticks wennen. Vond het allemaal wat gezapig worden en voelde weinig scherpte meer. Ik was hem aan het afschrijven. Bij Stick Bukowski viel het kwartje opeens.

Heb hier nog steeds wel moeite mee. Z'n flow was zo ontzettend dik en nu komt het toch vaak ietwat houterig op me over.

avatar van hank2
Verrassend lekker plaatje.
Kan Sticks zowaar weer eens goed pruimen op dit luchtige plaatje. Ook al gaat hij de 'diepte' in, een grappige relativering is altijd dichtbij. Dat pakt lekker uit, want dat serieuze quasi intelligentie geneuzel trek niet. Hier zit ik regelmatig met een glimlach te luisteren.
Hooligans in Bloomingdale

avatar van Nr.4
Hele vette plaat. Sticks in topvorm en ik word mede door de producties oprecht vrolijk van dit album.

avatar van ThingMan
Vanavond de laatste show gezien. Verhoog deze plaat naar 5 sterren. Echt top. Blijf deze ook veel draaien. Heerlijke plaat inclusief de remixen en nieuwe singel 'Iedereen is Gek'!

avatar van Johnny Marr
Zo, dit is wel heel andere koek als Opgezwolle zeg. Veel minder m'n ding ook.

avatar van Nr.4
Kan hier van blijven genieten, echt ondergewaardeerd materiaal van Sticks naar mijn mening. Keivet. Verder moet je helemaal niks een bietje mee schreeuwen, mooi man.

avatar van VforVictor
Lekker album, eerst vond ik het helemaal nix maar heb em de laatste tijd vaker opgezet en moet zeggen, hij beklijft. Goeie sfeer op het hele album, feelgood sfeertje, en Sticks komt ook goed al heeft ie betere rijms geschreven.