Justin Bieber - Purpose (2015)

Canada
Pop / Dance
Label: Def Jam

1. Mark My Words (2:14)
  2. I'll Show You (3:19)
  3. What Do You Mean? (3:25)
  4. Sorry (3:20)

8. No Sense (4:35)

met Travi$ Scott

9. The Feeling (4:04)

met Halsey

10. Life Is Worth Living (3:54)
  11. Where Are Ü Now (4:02)

met Skrillex en Diplo

12. Children (3:43)
  13. Purpose (3:30)
  14. Been You * (3:19)
  15. Get Used to Me * (3:58)
  16. We Are * (3:22)

met Nas

17. Trust * (3:23)
  18. All in It * (3:51)
avatar van NewYorkCityLight
Ik ben zeer benieuwd naar dit album geworden. De voorlopers 'Where Are U Now?', 'What Do You Mean?' en 'Sorry' vind ik allemaal (erg) leuk. Hopelijk is de rest een beetje vergelijkbaar.

avatar van Arrie
Ik ben ook benieuwd, zo te zien zijn er ook wat hiphop-invloeden.

avatar van catdog
Een track met Nas? Nu is mijn interesse zeker gewekt...

avatar van hond racisme
Wow!! I'll Show You

1,0
De Beliebers zijn weer blij!

avatar van jellecomicgek72
What Do You Mean? is zo slecht nog niet. Eerste Bieber nummer denk ik waaraan ik me niet erger als ik het ergens hoor. Word trouwens veel op 3fm gedraaid momenteel.

avatar van Holla
Singles waren toch verrassend goed dus wellicht zit er wel een okee albumpje in

avatar van adri1982
Ha Jelle, jij ook weer bij een Justin Bieber album te zien, lees ik.
Ja, ik kan de laatste drie nummers van Justin Bieber die de hitlijst hebben gehaald 'Where are you now (met Skrillex)', 'What do you mean?' en 'Sorry' ook niet slecht noemen. Ik vind ze redelijk/aardig zelfs. Over die drie singles zou ik (met enige twijfel) op 3,0 ster uitkomen, maar ik kan die stem niet plaatsen, omdat ik het album in zijn geheel (nog) niet ken.

Wauw echt een fijne plaat. Vorige albums nooit echt interesse in gehad maar deze wist mijn aandacht te trekken door de goede productie. Tekstueel natuurlijk geen meesterwerk. Hoop dat mensen met deze cd toch de 16-jarige bieber met de bles uit hun geheugen kunnen griffen.

avatar van MDRAIJER
themonster310 schreef:

Schnee
MDRAIJER schreef:

Ik ruik sarcasme.
hahaha, sarcasme? Hier? Echt elke post is hier geheel oprecht! Net als biebers plaat!

Helemaal niet verkeerd hoor

avatar van MJ_DA_MAN
Dit lijkt me toch niet meer de tienermeisjes-pop die Bieber eerst maakte. Nog steeds niet mijn muziek, maar ik neem aan dat het gewoon volwassen(ere) popmuziek is met hier en daar R&B -en/of hiphopinvloeden. Rick Rubin is overigens executive producer op deze plaat.

avatar van Arrie
MDRAIJER schreef:

Ik denk het niet hoor.

Cured
Justin Bieber? Wordt daar bij MM , een hoogwaardige instelling , naar geluisterd ? Wist ik niet (ieder zijn ding trouwens). Zag laats ook trouwens A-del of zo voorbij komen....voor ieder wat wils gelukkig .

Cured schreef:
Het is idd wat, dat er door bezoekers van een muzieksite naar populaire muziek wordt geluisterd!

Cured
Ja, vond ik ook al, maar bij MM ?

Schnee
mm is behoorlijk mainstream hoor, maar kindermuziek wordt gelukkig nog niet heel serieus genomen

avatar van MJ_DA_MAN
Alleen is dit dus geen kindermuziek, of op zijn minst een stuk minder dan zijn eerdere muziek.

Cured
Na ja, het komt morgen uit zie ik. Niet dat ik het beluisteren hoef, maar ben benieuwd naar de waarderingen volgende week alsdit album anders/volwassener is. Ik beschouw hem vooral als tiener idool, maar goed, hij wordt ook ouder....

MJ_DA_MAN schreef:

Het is maar net wat je populaire muziek noemt. Ik luister liever naar andere populaire muziek. Maar snap de berichten hierboven wel beetje. Z'n stem vergeleken met Baby is wat zwaarder geworden.

coldwarkids schreef:
Het is maar net wat je populaire muziek noemt.
Je wil zeggen dat dit geen populaire muziek is?

1,0
Nee dat ik liever naar andere populaire muziek luister en dat populair niet per definitie commercieel moet zijn.

coldwarkids schreef:
Hoe het klinkt heb ik het niet over; ik heb het over het feit dat je twijfelt of dit populaire muziek is.

MJ_DA_MAN schreef:

Oke

avatar van MJ_DA_MAN
Je reageert op me, vervolgens ''beantwoord'' je mijn vraag met een interpretatie van een kilometer ernaast, en dan sluit je af met '' oke'', zonder echt antwoord te hebben gegeven op mijn vraag. ''Oke'' dan.

Mijn reactie was inderdaad niet echt sarcastisch bedoeld. Ik zie gewoon vooruitgang voor een artiest waar ik nooit interesse voor heb gehad. Wat uiteraard ook niet wil zeggen dat dit album in mijn eindejaarslijst gaat komen..

themonster310 schreef:

Dit is precies hoe ik erover denk. De artiest was voor mij nooit echt interessant, maar nu eigenlijk wel een stuk interessanter. Z'n features zijn ook artiesten die ik interessant vind waardoor ik deze toch opgezet heb, en dat was geen fout nee. Briljant zal het nooit worden, maar ik kan niet zeggen dat ik me heb verveeld tijdens het beluisteren van deze plaat.

avatar van Bouvier666
Hoewel ik helemaal geen interresse heb in JB's muziek is het toch wel grappig om te horen hoe hij aan het groeien is van tienerpop naar hiphop/r&b/pop achtige dingen. Wie weet brengt hij over 10 platen wel een metalplaat uit?

Justin Bieber doet wel steeds meer moeite om op (An) Dré Hazes jr te lijken.