India.Arie - Testimony: Vol. 1, Life & Relationship (2006)

Soul
Label: Universal

1. Loving (Interlude) (1:30)
  2. These Eyes (4:31)
  3. The Heart of the Matter (5:15)
  4. Good Morning (5:27)
  5. Private Party (3:52)
  6. There's Hope (3:56)
  7. Living (Interlude) (1:23)
  8. India's Song (5:26)
  9. Wings of Forgiveness (4:59)
  10. Summer (3:14)

met Rascal Flatts en Victor Wooten

11. I Am Not My Hair (3:49)

met Akon

12. Great Grandmother (Interlude) (0:34)
  13. Better People (3:43)
  14. Learning (Outro) (1:32)
  15. I Choose (4:45)
  16. This Too Shall Pass * (5:54)
  17. I am Not My Hair [Urban AC Mix] * (3:18)
Electro_
Een nieuw album van India.Arie. Ik ben er wel benieuwd naar

avatar van Reijersen
Wilde hem net toevoegen, zie ik dat hij er al staat. HET album waar ik dit jaar naar uitkijk.

Hoe zeker is dat deze tracklist klopt?

Electro_
Ik heb hem van Amazon af, dus in ieder geval niet zelf bedacht.

avatar van Reijersen
Heb het eerste nieuwe nummer gehoord. 'I Am Not My Hair' met Akon. Een iets te moderne beat voor het werk van India.Arie. De clip is ook niet helemaal van wat je van haar zal verwachten, maar buiten haar zangkwaliteiten kan je niet om.

Ben een gelukkig man, heb de cd in mijn bezit

Reijersen schreef:
Ben een gelukkig man, heb de cd in mijn bezit

Nu al in het orgineel?

jowietje schreef:

Nu al in het orgineel?

Nee niet in het origineel jo. Vind je India.Arie goed?

Reijersen schreef:

Nee niet in het origineel jo. Vind je India.Arie goed?

Nou ehm dan moet ik meer van haar horen, is dit album aan te raden?

jowietje schreef:

Nou ehm dan moet ik meer van haar horen, is dit album aan te raden?

Heb m net, dus nog niet gehoord, dus weet dat nog niet.

I'm Not My Hair is hier de eerste single van.

avatar van jowietje
Laat het me weten als die goed is

I'm In Love!!!

Tjonge jonge, India.Arie is er weer met een album en wat voor eentje. Geweldig!!!

I'm Not My Hair was een verrassende single maar biedt geen weerslag voor de rest van het album. Super-cd voor deze tijd, lekker relaxen in de zon met deze cd op.

avatar van BoordAppel
Die hoes is wel heel erg ontzettend lelijk zeg. Is dat wel de officiële?

BoordAppel schreef:
Die hoes is wel heel erg ontzettend lelijk zeg. Is dat wel de officiële?

Ja

avatar van musicfriek
Dit klinkt zeker fantastisch!! Ben helemaal weg van het nummer The Heart of the Matter. Prachtig, prachtig!

De rest van album is ook van zeer hoog niveau, het lijkt wel alsof deze zangeres steeds beter wordt.

Dikke 4* voor nu.

Mooi album!.. alleen niet beter dan dr eerste en tweede! maar dat mag de pret niet drukke

Ze laat echt weer zien, dat ze dr is!!

alleen die remix met Akon is vreselijk! het origineel is veel beter

4.5!

monarc schreef:
alleen die remix met Akon is vreselijk! het origineel is veel beter

Vind dat nummer eigenlijk wel een leuke afwisseling

Martino
Heb deze cd nu ook eindelijk kunnen downloaden. Ben erg benieuwd wat het gaat worden.

avatar van Reijersen
India.Arie is weer terug met een nieuw album: en hoe!!!

Het eerste nummer dat ik hoorde was het ietwat commercieel klinkende 'I'm Not My Hair' met Akon. In het begin dacht ik dat ze die kant op zou gaan, maar niets bleek minder waar.

Na een ingetogen intro komen we via het nummer 'These Eyes' op de ultieme klapper van deze cd: 'The Heart of the Matter' Wat een mooi lied is dat zeg. Één van de beste (misschien wel de beste) van de liedjes in 2006 in zijn genre.

Het is een heel erg sfeervolle en ingetogen cd geworden. Een omgeving waarin de stem van India het best tot zijn recht komt. Het nummer India's Song is van deze ingetogenheid misschien wel het beste voorbeeld.

India laat op deze cd zeker weten horen waarin ze tot staat is met haar stem, teksten en muziek. Prachtig.

Het moet raar lopen wil deze cd niet in één van mijn eindlijsten van 2006 voorkomen.

Ik heb hem net gedownload(yippie)en ik heb 16 tracks.
Het 16de nummer heet:This Too Shall Pass(5:54)
Cd is weer super.

videoot schreef:
Ik heb hem net gedownload(yippie)en ik heb 16 tracks.
Het 16de nummer heet:This Too Shall Pass(5:54)
Cd is weer super.

die track heb ik ook. Zal de tracklist even aanpassen.

avatar van voskat
Niet gehoord, maar de hoes ziet er fijn uit.

avatar van loveis
Wat een genot dat er nog zangeressen als India zijn.
Een hele mooie cd van een prachtig mens. Wat een stem!
De zomer plaat van 2006.

Zeker een leuke zomerplaat, maar verder niets bijzonders.
Elke track dreutelt lekker verder en kun je gemakkelijk overal opzetten (tuinfeestje, winkel, lift, noem maar op) zonder dat het iemand zal storen.
En daar wringt dan ook de schoen. Het is een en al middelmaat en het mist elke vorm van passie en originaliteit.
Goed getimed zo aan het begin van de zomer en zoals tegenwoordig gebruikelijk met een eerste single die commercieel lekker zal lopen, maar totaal niet de rest van het album representeert.
Ik zal hem zeker regelmatig draaien omdat het echt wel lekker weg luistert, maar na de zomer ben ik deze CD weer vergeten.

avatar van jowietje
Lekker album is dit, gewoon lekkere zomerse nummers, alleen niet echt krachtig naar mijn mening. Iets wat eentonig, maar dat valt over de grote lijn nog wel mee. Favorite nummers zijn toch wel There's hope, Wings of forgiveness, I am not my hair (alleen Akon had er niet bij gehoeven), Better people, I choose en The heart that matter. Gek genoeg vind ik het nummer Summer het minst zomers gewoon een saai nummer.

Ik kom uit op een 3,5* waarschijnlijk omdat het album me toch wat tegenvalt naar al deze lovende woorden.

nijme255@adsl
Heart of the Matter is een schaamteloze cover van Don Henley, die daar in de jaren 90 indruk mee maakte.
Waarom deze tante mij daar lastig mee moet vallen, is mij niet duidelijk.

nijme255@adsl schreef:
Waarom deze tante mij daar lastig mee moet vallen, is mij niet duidelijk.

Prachtige uitvoering van India.Arie.

musicfriek schreef:

Dikke 4* voor nu.

.. Ondertussen al een volle punt gezakt! Waardoor? Mijne is verhoogd naar 4,5*. Heerlijk zomer-sfeertje heeft het album, heb vanmorgen de video van I Am Not My Hair gezien, die is ook wel leuk.

nijme255@adsl schreef:

Ik dacht het al! Het refrein kwam me al zo bekend voor. Kon me al niet voorstellen dat dit een nieuwe song was. Maar iig de versie van India mag er zeker zijn. Verder vind ik dit album niet zo boeiend meer. Op een of andere manier "pakt" ze me niet na verloop van tijd, haar stem komt zelfs wat zeurderig over... Voorlopig draai ik deze ff maar niet meer. -3-

Over telepathie gesproken

Electro_ schreef: