Bonnie Prince Billy - Pond Scum (2016)

Roots
Label: Drag City

1. (I Was Drunk at the) Pulpit (6:02)
  2. Death to Everyone (4:14)
  3. Arise, Therefore (4:03)
  4. Jolly Five (64) (4:42)
  5. Beezle (2:27)
  6. Jolly One (2 / 15) (3:31)
  7. When Thy Song Flows Through Me (2:20)
  8. The Houseboat (O How I Enjoy the Light) (2:59)
  9. Trudy Dies (2:43)
  10. The Cross (2:06)
  11. Stable Will (2:47)
  12. The Idol on the Bar (4:03)
avatar van bone machine
bone machine (crew)
Peel sessions compilatie.

avatar van Tjeerd1975
Poeh, goed hoor!

Alleen al de uitvoeringen van Arise, Therefore en Jolly Five.

avatar van henkiev
Prachtig

Coys
Absoluut zijn mooiste release in lange tijd. Nu ben ik überhaupt een grote fan van Will en zal mijn beoordeling van zijn werk zelden onder de 4 sterren vallen, maar op dit verzamelwerkje staan een aantal prachtige live uitvoeringen en neig ik zelfs naar een halfje meer. Vooral de eerste drie zijn wonderschoon, maar daarna blijft het niveau eveneens hoog.

Hulde!

avatar van henkiev
prachtige plaat !

Tjeerd1975 schreef:
Poeh, goed hoor!

Alleen al de uitvoeringen van Arise, Therefore en Jolly Five.

Vergeet Jolly One niet...

Coys schreef:

Helemaal mee eens. En ik zeg dit als mede Will-adept. Alhoewel ik zijn selftitled uit 2013 ook erg goed vond (maar dat is inmiddels alweer 3 jaar geleden).

avatar van deek
philtuper schreef:

Vergeet Jolly One niet...

en Jolly Five (64) en wat te zeggen van O How I Enjoy The Light, allemaal zo mooi