Stone Sour - Come What(ever) May (2006)

Rock / Metal
Label: Roadrunner

1. 30/30-150 (4:18)
  2. Come What(ever) May (3:39)
  3. Hell & Consequences (3:31)
  4. Sillyworld (4:08)
  9. Socio (3:20)
  10. 1st Person (4:01)
  11. Cardiff (4:40)
  12. Zzyzx Rd. (5:16)
  13. Zzyzx Rd. [Pop Version] * (3:59)
  14. Suffer * (3:42)
  15. Fruitcake * (4:00)
  16. The Day I Let Go * (5:05)
  17. Freeze Dry Seal * (2:43)
  18. Wicked Game [Acoustic] * (4:24)
  19. The Frozen * (3:04)
  20. Through Glass [Live Acoustic] * (4:44)
  21. Wild Horses [Live Acoustic] * (5:09)
  22. Cardiff [Acoustic] * (4:46)
  23. Zzyxx Rd. [Acoustic] * (5:15)
godlydevil7
zo, het tweede album van StoneSour, na het horen van de drie nummers Reborn, Through Glass en 30/30-150 ben ik zeker benieuwd naar dit album

avatar van chansadres
Ik ben vooral fan van de breekbare nummers zoals Through Glass. Goede CD

Necr0ph0biC
Goed album, Corey mag dan zijn 'schreeuwstem' dan wel kwijt zijn, hij klinkt nog steeds erg goed op dit album. Favoriete nrs zijn 'Hell and Consequenses' en 'Through Glass', erg goede solo in Hell and Consequenses trouwens

godlydevil7
ik heb nog niet alle nr's gehoord dus ga nog niet stemmen maar ik denk dat het toch bij 4**** in de buurt zit als de nummers ongeveer hetzelfde klinken als reborn en 30/30-150, hoewel ik through glass ook zeker een 3,5 waard vind, gaan ze op het album meer de rustige kant op of gaan ze er hard tegenaan?

Necr0ph0biC
Het is wat rustiger als het vorige album naar mijn mening, maar ik vind het wel beter klinken.
Nu niet denken dat ze rustig zijn geworden, het ik nog steeds een lekkere harde plaat!

godlydevil7
ok 1 augustus is de grote dag dan maar voor me, maar aangezien ik nogal ongeduldig ben denk ik maar dat ik 'm zal downloaden, heb Hell & Consequences gehoord, nog zo'n goed nr.

nou ik zie wel

godlydevil7
ok heb 'm nu twee keer beluisterd, en ik vind 'm echt ontzettend goed, vooral 1st person, zzyzx road, reborn, through glass... naja eigenlijk zijn ze allemaal heel goed, voor nu 4**** maar kan nog veranderen in 4,5****

avatar van Fianosther
voor pop muziek misschien goed genoeg, maar aan mij is deze pop metal echt niet besteed.

avatar van tom broshuis
erg goed album van stone sour. er is geen een nummer dat ik niet mooi vind.
vooral zzyzx road vind heel mooi, je zou niet zegge dat het de zelfde zanger is die bijv. nummers maakte als People=shit en spit it out.

Live zijn ze geweldig (Graspop). De cd doet klein beetje onder, maar toch nog 4*

voltazy
ik had live bijna alle nummers al gehoord, maar het album nog niet, klinkt best aardig

Dit soort nirvana-achtige rock mis ik een beetje dezer dagen. Welkom dus, Through Glass is mooi.

Mojo Pin
Hij heeft tegenwoordig blond haar.

Hier de videoclip van Through Glass. Niet mn favoriete nummer (te zoeterig), maar wel een aardige clip:

avatar van Gretz
Through the Glass vind ik schitterend maar daar blijft het dan ook bij voor mij. De meeste nummers geef ik 1*, omdat ze simpelweg te hard zijn; dat ligt niet lekker bij mij. Zzyxz Rd. en Sillyworld zal ik nog wel meer dan een keer luisteren, die klinken ook nog wel aardig. Maar voor het totaal 2*.

tom broshuis schreef:

Slipknot is ook veel meer onder invloed van de (veels te) comerciele platenmaatschapij. Ze beslissen zelf niet erg veel.

Stone sour daar in tegen is een stuk minder comercieel.

avatar van Jochempie
Ik vind de singel werkelijk heeel erg suf, maar ik heb het album niet gehoord dus kan geen stem uitbrengen. Ik verwacht er vrij weinig van maar ga em wel ff luisteren

wrom geef je dit geweldige album een 2* dat slaat nergens op tis gewoon een geweldige band en mijn muziek leraar vond trough the glass en zzyzx rd. helemaal te gek dus dit is gewoon 5* waard geen geklaag

leroy*
pizzaday schreef:
je ziet het toch die kerel houd van rustige rock zoals coldplay

avatar van eddy_lives
top album! toch was de eerste beter, wat heftiger... maar toch een 4*

Rocka schreef:

Stone sour daar in tegen is een stuk minder comercieel.

Sorry hoor, maar Slipknot commercieler dan Stone sour? Through the glass is toch wel het toppunt van een commercieel nummer. En je vindt de platenmaatschappij te commercieel? Ze hebben alletwee dezelfde platenmaatschappij...

avatar van james_cameron
Prima rockalbum met uitstapjes richting metal. Goede songs, prima gezongen en gespeeld. Paar mooie ballads en veel lekker in het gehoor liggende beukers. Afsluiter Zzyzx Road lijkt iets teveel op November Rain van Guns N' Roses, maar verder heb ik weinig klachten.

avatar van Haveaniceday
Lekker album, zeker de stem van Corey ligt gewoon goed in mn gehoor.
En ook op het concert afgelopen 2nov klonk het allemaal retestrak

Fijn album, heb 'm nu een week of 5 ofzo, en ik betrap mezelf er op dat ik 'm toch steeds weer op mp3speler opzoek, het steekt allemaal goed in elkaar. Heb wel het gevoel dat er meer potentie inzit, en de toekomst zal uitwijzen of het zo ver gaat komen. 4*

avatar van JohnS
Album van het jaar.
klopt van voor tot achter.

Wie denkt er nu nog aan slipknot

avatar van bennerd
JohnS schreef:
Album van het jaar.
klopt van voor tot achter.

Wie denkt er nu nog aan slipknot

Ik?

Prachtig , m'n zusje denkt dat deze band 'stoned sour' heet

avatar van Laurus~
leroy* schreef:
je ziet het toch die kerel houd van rustige rock zoals coldplay

smaken verschillen nou eenmaal, en er is niks mis met een kerel die van rustige rock houdt, of van coldplay

zelf moet ik zeggen, toen ik through the glass voor het eerst hoorde op mtv, kon het mijn aandacht niet vasthouden en ben ik weggezapt, maar na wat meer gehoord te hebben van het album en ook die single een paar keer meer geluisterd te hebben vond ik het echt wel goede muziek, het zit goed in elkaar

avatar van levenvergeten
Through Glass word nog een echte classic-rock song over zo'n 15 jaar.

dimwit
Dat Corey en James maar lekker bij Stone Sour blijven, jammer voor slipknot, maar ja je kunt niet alles hebben. Nu hoor je pas dat Corey taylor een prima zanger is en die superdrummer Roy nogwa waarvan ik ze naam effe niet weet is natuurlijk ook geweldig. 5* voor deze superplaat