Stacie Orrico - Beautiful Awakening (2006)

Pop / R&B
Label: Virgin

1. So Simple (3:48)
  2. I'm Not Missing You (4:12)
  3. Dream You (3:27)
  4. Easy to Love You (4:29)
  5. Save Me (4:06)
  6. Take Me Away (3:16)
  7. Baby Girl (3:37)
  8. Wait (3:29)
  9. Is It Me (4:01)
  10. Don't Ask Me to Stay (4:17)
  11. I Can't Give It Up (4:32)
  12. Beautiful Awakening (4:24)
  13. Frustrated * (3:54)
  14. Brush 'Em Off * (4:02)

met Novel

15. Addictive * (4:03)
  16. Tantrum * (4:51)
edejong schreef:
heerlijk album heb hem nu 5x helemaal geluisterd en er staan veel leuke nummers op! favorieten: so simple ,beautiful awakening, dream you, is it me
en ja ik heb hem ged. maar heb ook al een preorder lopen hoor!! bij cdwow is hij 12,99 ik kan ook niet wachten om de single van I'm not missing you te kopen met de twee extra tracks: tantrum en nog eentje!! 4.5* tot nu toe !

Ik heb hem ook alleen nog beluisteren. Maar I'm not missing you word steeds maar lekkerder!

Bij cdwow! zou ik hem niet kopen, ik heb daar ook ooit een cd besteld maar nooit thuis gekregen

En in Duitsland was de single al verkrijgbaar, maxi. Had het maar eerder gezegd dan had ik 'm voor je meegenomen

Electro_
jowietje schreef:

Kom op joh, CDWow is een van de betere online-winkels in NL hoor! Die ene keer was gewoon een misverstandje ofzo, kon je je geld niet terugkrijgen?

Electro_ schreef:

Zelfs dat hadden ze niet afgeschreven.

jowietje schreef:
En in Duitsland was de single al verkrijgbaar, maxi.

Ik denk niet dat het slim is om de single vanuit het buitenland te laten importeren toch? Aan de andere kant komt die maxi-cd hier misschien helemaal niet (lees: nooit)
uit. En ik wil deze toch wel aanschaffen... Suggesties zijn welkom

Ps. Ik zit ook nog even te twijfelen waar ik de cd zal gaan bestellen. Ik heb gister cd-wow een email gestuurd met de vraag of je de cd binnen hebt op de dag dat 'ie uitkomt. Dit was niet het geval. Geen idee of dat uberhaupt wel kan?

Hoezo?

Gewoon naar Duitsland rijden en daar kopen dan heb je 'm, heb ik ook gedaan met de single van Rihanna (wou ze allemaal maar ze hadden alleen Unfaithful)

Dat kan, in de winkel

Hoezo?

Ga je serieus helemaal naar Duitsland rijden voor een single? (Als je weer gaat, kan je dr dan 1 meenemen? )

Justinx schreef:

Nee joh, we waren een weekendje weg. We gaan binnekort weer

We gaan binnekort weer

Johnny Depp <3
I'm Not Missing You is een super single... had ik eigenlijk niet verwacht van Stacie...

avatar van Justinx
Ik wel Opzich moet je uberhaupt wel een goede single hebben, al helemaal als je 3 jaar afwezig bent geweest. Dan moet je wel een dijk van een album hebben, om dan nog maar niet te spreken over de singles.

Johnny Depp <3
ja das wel logisch... ik ga maar ff het album kopen/downloaden...

edejong
haar album komt niet voor january volgend jaar in de VS bij ons komt hij wel 28 aug

dollie
Clip bij de eerste single:
i'm not missing you

ook nog een stukje live-optreden
Live klinkt ze al even goed.

edejong
stacie is een van de beste live artiesten die ik ken!

avatar van Justinx
Jaa, daar heb je zeker een punt te pakken! Ik zit werkelijk met pijn in mijn hart te wachten op een concert van haar hier in Nederland. Oeeeww fingers crossed!

Ik weet bijna zeker, dat dit een super mooi album wordt. Nog even afwachten natuurlijk!

Justinx schreef:

ik help met je mee hopen

avatar van Justinx
Yesss, keb de maxi-single binnen . Tantrum is zooon lekker nummer! Fustrated heb ik nog niet gehoord Echt geweldig. Kaartjes van het talent @ the beachparty van Q-music waar Stacie bij is heb ik helaas niet gewonnen

I'm Not Missing You, Is It Me en Beautiful Awakening gaan er nog mee door, maar de rest is niet al te veel.
Ik moet haar stem nog wat wennen:(
Maar toch een 4,0*

avatar van HaWe
Musicer schreef:
Ik moet haar stem nog wat wennen:(
Maar toch een 4,0*

Juist... haar stem is nog niet alles, vind jíj, maar 3 nummers van de heeele cd gaan er mee door...Wat wil zeggen dat jij deze cd maar goed nix vind... En dan tóch 4*?

avatar van Justinx
achja, dat brengt het gemiddelde zo naar beneden hé

avatar van HaWe
haha idd, ach ja dat doe ik ook wel eens hoor DAn vind ik de stem van die artiest super lelijk.. .en de cd is ook niet om aan te horen en dan geef ik het album toch nog 5*

haha, wij begrijpen elkaar

HaWe schreef:

Uit voorbehoud dat ik wel aan haar stem zou wennen en niet veel zin heb om 'm later te veranderen.
Heb intussen de hele CD beluisterd en ben aan de stem gewend geraakt
Het blijft dus een 4*

avatar van Justinx
Ahhh, eindelijk kan het zwijmelen beginnen! Heb het album net vandaag binnengekregen en ben net begonnen met de eerste nummers van het album. Wat een hemels genot!

dollie
Kan er iemand mij zeggen waar je
- addictive
- tantrum
- Brush 'em off
- frustrated
kan vinden?

avatar van Justinx
Je bent net iets te laat. Stacie's fansite op stacieorrico.org heeft ze laatst voor download op de website gezet, maar in verband met copywright heeft ze na 24 uur de bestanden weer verwijderd. Dus toen had je ze kunnen downloaden. Nu kan je ze alleen horen op de site. Mocht je toch de nummers nog willen kun je het volgende doen:
- Erg goed zoeken op het internet
- Tantrum en Fustrated staat op de maxi-single die je voor rond de 6 euro bijna in elke muziek winkel kunt kopen.
Aan Addictive kun je hier in Nederland niet aan komen. Alleen mensen uit de vs kunnen deze track via I-tunes downloaden.
Ten slotte kun je de Australische versie van Beautiful Awakening laten importeren. Dan heb je ook de 2 nummers + een bonus dvd.

avatar van Justinx
Review: Stacie Orrico - Bea...

Stacie Orrico laat op haar nieuwe album die deze maand is verschenen zien dat ook R&B voor iedereen toegankelijk kan zijn. De popnummers van het vorige album hebben plaats gemaakt voor een soulvolle sound
die Orrico op dit album creërt.

Eindelijk heb ik dan de langverwachte Beautiful Awakening, het derde album van Stacie Orrico, voor me liggen. Na een afwezigheid van bijna vier jaar komt ze dan nu met haar nieuwe album. De reden van haar afwezigheid was dat ze tijd nodig had om helemaal tot rust te komen en zich niet meer te laten beïnvloeden door opdringerige platenbazen waar ze al vanaf haar twaalfde mee werd geconfronteerd. Beautiful Awakening laat
duidelijk Stacie's volwassenheid op dit album horen en zo hebben de popnummers plaats gemaakt voor eervolle R&B-nummers. Soms mis je deze heerlijke popnummers zoals haar vorige hits 'Stuck' en 'There's Gonna Be
More To Life' toch wel, maar na een aantal luisterbeurten kan je niet anders dan je overgeven aan Stacie's ijzersterke stem die je meeneemt door een reis van soulvolle R&B-nummers. Stacie schreef samen met een
aantal andere schrijvers waaronder Track & Field en Antony Dent de nummers voor het album die het verhaal vertellen over de reis die haar bracht wat ze nu is; In controle van haar leven en carrière. Hoewel het album soms melancholieke lyrics bevat, wordt er nooit dramatische ondertoon gezet waardoor de opzet van het album niet verdwijnt.

Conclusie:
Beautiful Awakening is meer dan een goede comeback geworden die de break van drie jaar goed compenseert. Soms mis ik de aanstekelijke popnummers die we nog konden horen op haar vorige album, maar Stacie Orrico laat overduidelijk zien dat ook soulvolle R&B haar op de
buik staat geschreven. De cd wordt alleen maar beter naarmate je de cd vaker gaat beluisteren. Een pareltje!

dollie
De cd wordt inderdaad pas beter als je hem een paar keer beluisterd, maar dat komt omdat er niet genoeg tempo in zit, ik had liever wat snellere nummertjes ertussen gehad. Want na een paar liedjes begint het me soms wat te vervelen...