Cassie - Cassie (2006)

5. Call U Out (3:32)

met Yung Joc

6. Just One Nite (4:06)

met Ryan Leslie

7. Hope You're Behaving (Interlude) (0:36)
  8. Not with You (3:17)
  9. Ditto (3:34)
  10. What Do U Want (3:13)
  11. Miss Your Touch (2:33)
  12. When Your Body Is Talking * (3:43)
  13. Can't Do It Without You * (3:56)
  14. Sumimoto * (3:00)
Hij staat er op!

Ik heb al verschillende nummers van dit album gehoord, en ze zijn allemaal super lekker. Ben erg benieuwd naar dit album. Jullie kennen Cassie misschien wel van haar hit Me & U (al is die nog niet uit in Nederland). Die single vond ik ook erg goed, niet orgineel, maar dat is nog niks wat ik heb gehoord van deze dame. Toch vind ik deze "13 in een dozijn" artiest erg goed klinken! Ze heeft een lekkere zachte stem die heerlijk in het oor klinkt. Long way 2 go is de 2e single en is ook heerlijk, lekker nummer!

Als ik zo op basis van wat ik heb gehoord een cijfer moest geven kreeg ze zeker 4,5 * maar nog even geduld tot het album er is, als die uberhaupt wel in NL uitkomt?

jowietje schreef:
als die uberhaupt wel in NL uitkomt?

tuurlijk wel.

En jowietje: niet alles hoeft vernieuwend te zijn. Als het maar goed klinkt

Reijersen schreef:

tuurlijk wel.

En jowietje: niet alles hoeft vernieuwend te zijn. Als het maar goed klinkt

Klopt, maar een keer iets vernieuwends mag toch ook wel een keer, we hebben eigenlijk al genoeg van deze dames. ( al kan ik er geen genoeg van krijgen) maar toch heb ik dan liever een cassie erbij als een Beyoncé of Ciara die een nieuw nummer maakt die precies op een van de vorige lijkt , al klinken die ook weer lekker

en je zegt wel "tuurlijk wel" maar Teairra Mari is hier ook nooit uitgekomen en Brooke Valentine ook niet, dus het is gewoon nog afwachten

jowietje schreef:

ze zijn altijd wel te verkrijgen.

Reijersen schreef:

ze zijn altijd wel te verkrijgen.

Ook in Nederland? (zonder eBay bedoel ik dan)

jowietje schreef:

Ook in Nederland? (zonder eBay bedoel ik dan)

Gewoon bij een platenspeciaalzaak dus.

soeperman87 schreef:
Gewoon bij een platenspeciaalzaak dus.

Net alsof ik daar nog niet gekeken heb

Hij komt dus uit in NL op 01-09-2006 om precies te zijn

Net alsof ik daar nog niet gekeken heb

zoiets kan je steeds bestellen hoor

1,0
Me & You vind ik een goed nummer, ga nu even naar de uitgelekte tracks luisteren.

avatar van jowietje
Er lekken steeds meer nummers van Cassie, nummers die niet en wel op het album komen. Maar dat maakt allemaal niet uit, ze zijn gewoon ALLEMAAL heerlijk!!! Dit album staat bovenaan mijn verlanglijstje Kan NIET wachten

Heb het album

Heeeeeeeeeeeerlijk, deze dame is helemaal top, lekkere muziek. NU alleen nog lang wachten tot het album te koop is in NL aangezien ik deze wel moet kopen!

avatar van jowietje
Ik vind hem toch wat tegenvallen, ik haal er een punt vanaf 4* dus.

Maar alsnog ga ik hem kopen en wie weet verhoog ik m'n sterren wel weer naar meer beluisteren.

jowietje schreef:
Ik vind hem toch wat tegenvallen, ik haal er een punt vanaf 4* dus.

wa

jowietje schreef:
Ik vind hem toch wat tegenvallen

wat bedoel je met tegenvallen?
eentonig, inspiratieloos, net niet jou stijl of wat bedoel je hier mee??

Jerra
Het album is dus al een tijdje gelekt op internet. Ik vind het echt een heerlijk album. De beats zijn heerlijk van Ryan Leslie, van oldskool, pop, r&b sound en zelfs een beetje rock! Het album klinkt verfrissend, de lyrics zijn goed en haar stem klinkt goed. Voor iemand die pas 2 jaar officieel zingt!!!! Daarvoor was ze model en het begon als een geintje, het nummer Kiss me is namelijk een verjaardagscadeau voor haar moeder, haar moeder wou dat ze een nummer opnam voor dr verjaardag. Cassie nam toen contact op met Ryan Lesley, het nummer werd ook gezongen voor tommy Motolla. En toen is het balletje gaan rollen, me and u werd geschreven en opgenomen, Diddy hoorde het in de club. Nu is Ryan en Cassie soort van eigendom van Diddy. Het album is weer wat lekkers ik beschouw haar als een nieuwe janet jackson. Veel jongen r&b zangeresjes komen toch wat te kort, je kan wel goed kunnen dansen en mooi eruit zien. Maar het gaat ook om het hele pakket. Cassie heeft mijn in mijn ogen het hele pakket, zelfs nog meer als Rihanna.

Als ik wat typfoutjes heb gemaakt in mijn verhaaltje sorry, me bacardi is nog niet uit gewerkt haha

het album is 4 sterren waard
nog geen 5..maarja tis ook pas haar debuut he

en nog iets
de single Me & U..vind ik totaal niet 13 in een dozijn
Ik luister graag rnb en hiphop en toen ik vakantie was in the states en toevallig draaide een dj begin dit jaar. Niemand kende het nummer nog. Iedereen was zo blij dat er eindelijk weer een goede geproduceerde r&b plaat uitkwam. Er worden per jaar namelijk honderden r&b platen uitgebracht het meeste is idd 13 in een dozijn, maar deze klonk eindelijk anders en vandaar dit nummer het meest aangevraagde nummer was in de club en op de radio

en ik heb op mijn album ook deze nummers er nog op

1. Cassie - Call U Out (Part 2) (feat. Yung Joc)
2. Cassie - In Love With U
3. Cassie - Don't Go Too Slow
4. Cassie - Can't Do It Without You
5. Cassie - Me & You (Bad Boy Remix) (feat. Diddy & Yung Joc)
6. Cassie - Me & You (Official Remix) (feat. Ryan Leslie)

Jerra schreef:
en ik heb op mijn album ook deze nummers er nog op

1. Cassie - Call U Out (Part 2) (feat. Yung Joc)
2. Cassie - In Love With U
3. Cassie - Don't Go Too Slow
4. Cassie - Can't Do It Without You
5. Cassie - Me & You (Bad Boy Remix) (feat. Diddy & Yung Joc)
6. Cassie - Me & You (Official Remix) (feat. Ryan Leslie)

Als je zeker weet dat die mee op het album moeten, pas dan het album even aan

dollie schreef:

wat bedoel je met tegenvallen?
eentonig, inspiratieloos, net niet jou stijl of wat bedoel je hier mee??

Gewoon dat ik er net even iets meer van had verwacht, maar naar wat vaker luisteren verhoog ik m'n stem naar 4,5* ik blijf aan de gang

1,0
Ik heb net In Love With U en ik vind het beter dan Me & U!!

Mojo Pin
Joh!

Ik vind Me And U, een goeie single.
Maar aangezien ik nu ef doof ben door een oorontsteking kan ik me stem nog niet geven:').

Satisfy schreef:

veel beterschap!

Satisfy schreef:

heb ik al bijna heel m'n leven en toch gewoon gestemd

dollie schreef:

Als je zeker weet dat die mee op het album moeten, pas dan het album even aan

Ik weet niet zeker of die op het album kopen, ik heb had een extra album genaamd "Lost tracks" via via gekregen en daar stonden deze zes nummers.

avatar van WeSSeL..

heb ik al bijna heel m'n leven en toch gewoon gestemd

vandaar dat je rihanna goed vind zingen, en anthony hamilton niet mooi vind.

WeSSeL.. schreef:

vandaar dat je rihanna goed vind zingen, en anthony hamilton niet mooi vind.

Niet grappig.

Relax