Cassie - Cassie (2006)

5. Call U Out (3:32)

met Yung Joc

6. Just One Nite (4:06)

met Ryan Leslie

7. Hope You're Behaving (Interlude) (0:36)
  8. Not with You (3:17)
  9. Ditto (3:34)
  10. What Do U Want (3:13)
  11. Miss Your Touch (2:33)
  12. When Your Body Is Talking * (3:43)
  13. Can't Do It Without You * (3:56)
  14. Sumimoto * (3:00)
avatar van Lukas
Relax schreef:

Vind ik wel

Ik niet. Te veel een inkoppertje als iemand een wat van jou afwijkende muzieksmaak heeft.

Lukas schreef:

Was toch ook enkel bedoeld als grapje.... Vond je het ook niet een beetje grappig?

Volgens mij is de playlist gewoon:

1. Me & U
2. Long Way 2 Go
3. About Time
4. Kiss Me
5. Call U Out
6. Just One Night
7. Hope You're Behaving (Interlude)
8. Not With You

3. About Time
4. Kiss Me
5. Call U Out
6. Just One Night
7. Hope You're Behaving (Interlude)
8. Not With You
9. Ditto
10. What Do U Want
11. Miss Your Touch

Anyway, 4,5 ster.

Inderdaad dat is die gewoon, de rest klopt niet.

De liedjes die ik ervan gehoord heb ik vind ik goed.
Long Way 2 Go,,Call U Out en Just one Night vind ik de beste.
Alleen 1 opmerking,,bijna alle liedjes gaan over seks.
*4.0

1,0
Ze heeft wel leuke nummers maar live zingt ze niet zo goed

Weet iemand waar je dit album kan kopen ? , ik werk alle sites online sites af van platenzaken, maar kan niks vinden tot nu toe , weet iemand misschien waar??

Trouwes, erg leuk album, Call U Out, Me & U & Ditto, echt leuke nummers !. een * 4

Rickiee schreef:

Nog even geduld, Me and U is hier nog maar net uit. Ergens in September ligt het album hier in de winkels. Op www.cdwow.nl is die wel al te bestellen

jowietje schreef:

Jowietje , je bent helemaal geweldig

1,0
Dit album karakteriseerd de huidige gang van zaken in het genre dat R&B (red. arrenbie) heet. Het is meer pop als R&B, de artiest heeft een flinterdun stemmetje en overal is het erg middelmatig. Jammer van het genre, het doet het geen goed.

Yes het komt 22 sept bij de media markt die wil ik dus wel ff hebben, daar wil ik zelfs voor in een tentje ervoor liggen, . Maar goed. Ik vind haar zo goed, maar weet iemand of ze nou niet kan live zingen, of dat ze gewoon echt plankenkoorts heeft ? , is een beetje vaag allemaal

1,0
Ik gok op het eerst Rickiee

dollie
Ik denk ook dat ze life niet veel waard is...
De liedjes die op deze cd staan kunnen zelf door mijn zus foutloos gezongen worden....
In het album zit op geen enkel moment een stukje waaraan je kan horen dat deze dame kan zingen, het album gaat al snel vervelen... ik vindt het een beetje eentonig.

Neemt niet weg dat ik Me and U wel een leuk nummer vindt.

avatar van jowietje
Cassie is live nog slechter dan Fergie, talent heeft deze dame volgens mij ook niet en haar stem kan een kind van 3 nog wel naar doen.

En toch klinkt dit album lekker, best knap vind ik En ze is natuurlijk ook gewoon super lekker!

Ik ga dit album in ieder geval kopen

jowietje schreef:
En toch klinkt dit album lekker, best knap vind ik

De beste man die daar voor gezorgd heeft heet Ryan Leslie. Een erg gewaardeerde R&B-producer.

Relax
Btw, dit is meer de zachtere versie van T-Pain (zanger), hier hoor je ook shiz dat haar stem is vervormd naar Computer gedoe.
Veelte duidelijk hoorde ik dat bij Me And U.

Relax schreef:
Veelte duidelijk hoorde ik dat bij Me And U.

Bij T-Pain ligt het er aan de andere kant weer erg dik op. Bij hem is het meer een soort van stijl.

Reijersen schreef:

Ryan Leslie

Ryan Leslie

Ja goede zanger en producer is dat.

avatar van jowietje
Ik weet wie je bedoeld maar ik vind hem zo arrogant.

avatar van jowietje
De nieuwe video is af en natuurlijk te bekijken.

Hier klikken voor de video

Martino
DE R&B plaat uit 2006. Heerlijke beats, leuke dame en goede zang. Dik 4,5 ster waard.

...inderdaad....

avatar van Cath
ik vind haar best oke, de nummers die ik heb gehoord ook wel, maar haar stem.. Omg.. ze rapt haast, of je hoort dat haar zang met de computer is bewerkt. Live is ze ook een ramp heb ik gehoord.

avatar van jordybeukeboom

Tijdstip: 19:00

Bron: Warner Music

Site?

Site?

www.juize.fm en dan kijken bij nieuws , daar staat het echt!

Relax

avatar van predator
bloedmooi, maar schijnt alleen maar te playbacken