Nino - Transmigratie (2006)

Label: Goodlife

1. Kom Niet Hier (4:26)

met Jay, Lucky en Reejon

2. Ik Ben een Straatrat (3:22)
  3. Je Weet Nex (3:48)

6. Hossel Ik (4:14)

met Blexxx, Don.G en Mai$tah

7. Terug Met Dat (3:02)

met Gio

8. Je Kan de Tering Krijgen (3:24)

met Gio

9. Fitty Hebt (4:52)

met Lexxxus, Lioth en Singa

10. Nina (Skit) (0:52)

met Nina

11. O Ik Heb Me Nikez (4:24)

met Dio, Blexxx en Darryl

met D Love en Negativ

20. Geloof in Mij (3:28)

met Darryl

Relax
Onze bekendste rapper in NL, ik zou niet weten waarom hij ineens zo bekend is want ik vind zijn skills nou niet zo speciaal.
Hij rapt niet snel maar op 1 slome flow.
Zelfs op een beat waar de Hi Hat snel gaat rapt hij nog steeds layed back...

2.0

avatar van Kos
Kos
Relax schreef:
Onze bekendste rapper in NL
Huh? nooit van gehoord.

Relax
Ik bedoel opkomende bekendste rapper, hij rapt een soundtrack nummer voor Doodeind, op alle sites zie je wel een Request voor een nummer van Nino.
Hij is redelijk bekend bij de mensen.
Natuurlijk nog niet zo erg maar dat komt nog wel.

Gratis te downloaden, net als die mixtape van Kiddo-Cee.

Nino is Relax, mooie stem, Ik zou tracks van lsd checken, alleen voor de wereld (origineel), doe een stap terug, vroeger, wie zijn je vrienden. Ik vind het Nice Nice Nice, het is niet allemaal inhoudelijk, maar mooie party shit, mooi Voor een mixtape. Een 3,5 ... Helaas dat die Partysquad ertussendoor zeurt. Beter als Ali B. Lange Frans, yes-r, noem maar op.

avatar van Conway Twitty
C Changes schreef:
. Beter als Ali B. Lange Frans, yes-r, noem maar op.

Zegt niet echt veel .
Maar ik luister hem wel even.

Mijn Favoriet: Vele Zijn Fake.

En?

Goede Ziel

avatar van thomzi50
Heb hem binnnen, binnenkort draaien maar. Verwacht er bar weinig van overigens.

thomzi50 schreef:
Heb hem binnnen, binnenkort draaien maar. Verwacht er bar weinig van overigens.

Ik heb Transmigratie gehoord en zo slecht is het eigenlijk niet...alleen wees voorbereid op een Partysquad radicaal die door hele album aan het praten is

Nino je bent wel goed
sinds wanneer ben je al bezig

Ramses Sjappie
Wow bijna alle nummers zijn met een gastartiest..
Weet niet of dat nou wel zo positief is.

Ramses Sjappie schreef:
Wow bijna alle nummers zijn met een gastartiest..
Weet niet of dat nou wel zo positief is.

Het is een mixtape... op zijn album heb je denk ik andere invulling, veel tracks waarin de Featurer alleen maar het refrein doet, luister het gewoon, is toch gratis.

Ramses Sjappie
oh ok, ik dacht dat het zijn album was.
dat verklaart het wel idd.
Maar ken wel wat LSD nummers en die vind ik niet boeiend, Nino is totaal niet mijn stijl maarja moet toch de NL scene in de gaten houden hè

avatar van T.O.
Heb hier 1 nummer van gehoord, echt vreselijk slecht.

nino is echt the shit !!
hij is de beste rapper die ik ken helemaal niet eentonig en sloom ik heb zijn album al gedownload

Harco
Oh God, wat haat ik die vent.

OPEN DE DEUREN EN ZIE WIE D'R BINNENKOMT.

KSPR
Vreselijk slecht, het gaat echt nergens over.

En hij doet niet eens de moeite om een beetje orgineel te zijn:
Back Like That/Terug Met Dat
So Sick/Zo Ziek
Hustlin/Hossel ik..

Een 0.5.

KSPR schreef:
Vreselijk slecht, het gaat echt nergens over.

En hij doet niet eens de moeite om een beetje orgineel te zijn:
Back Like That/Terug Met Dat
So Sick/Zo Ziek
Hustlin/Hossel ik..

Een 0.5.
Helemaal mee eens.
Of deze dan "O Ik Heb Me Nikez" is "I Think They Like Me" van Dem Franchize Boyz
En dat nummer is net zo vreselijk als het origineel als het niet slechter is

ja inderdaad.
vreselijk slecht is dit.

Owja en aanraken is van touch it

|Joël|
Als je dit uberhaupt al luister kan je beter gewoon de originele nummers luisteren

ik snap niet dat jullie nino zo dom vinden hij is echt de beste die er is en orginele versie's vind ik niks vergeleken bij dit hij is gewoon de beste!!

iemand schreef:
Ik heb nooit gezegd dat hij dom is maar het feit dat je er zelf over begint zegt misschien genoeg

Gekkenhuis
Ik kan er echt niet tegen als Nederlandse artiesten straat doen dat is zo ongeloofwaardig. Kempi, Mini-thug & Nino vooraan.

avatar van BoordAppel
Ongeloofwaardig? Er zijn toch ontzettend veel mensen die op de straat opgroeien.

Gekkenhuis
Ja dat zal vast wel, maar al die teksten over hoe "zwaar" ze het wel niet hebben in Nederland en dat ze moeten hosselen om te overleven en over wapens rappen etc. ik denk dat ze allemaal nog nooit geschoten hebben, allemaal stoerdoenerij.

avatar van BoordAppel
Daar ben ik het wel mee eens. Ik ken deze plaat verder niet, dus in dit geval zal het ook wel helemaal kloppen.

Goede Ziel is veruit de beste track van deze CD, dus ook een van de redenen dat ik denk dat deze man nog wel eens leuk uit de hoek kan komen met zijn nieuwe album.

Gekkenhuis schreef:

KSPR
Inderdaad, en ik kom uit dezelfde stad als Nino, en zo hard is het hier niet hoor. Aanstellertje. Maar goed, ik ken zijn leven natuurlijk niet...

Owja, mag deze mixtape hier eigenlijk wel? Op de site staat:Een album moet op een geluidsdrager te koop zijn (geweest) in de winkel en deze is alleen te download geweest en op straat verkocht. Ik zocht namelijk ook de mixtape van Kempi, maar die staat er dus niet.