:wumpscut: - Embryodead (1997)

Duitsland
Electronic
Label: Metropolis

1. Golgotha (6:28)
  2. Embryodead (5:27)
  3. Down Where We Belong (3:38)
  4. Slave to Evil (4:23)
  5. War (4:44)
  6. Is It You (5:18)
  7. Pest (4:39)
  8. Womb (4:54)
  9. Angel (4:25)
  10. Stillbirth (6:21)
  11. Slave to Evil [Infact Remix] (4:37)
avatar van orbit
Alleen voor War zou ik dit al een 4* geven, beste industrialtrack ooit zowat! Embryodead, Golgotha en Stillbirth zijn vet, net als het fantastische Slave To Evil. Dit was de beste industrial/goth van de jaren 90, samen met een select aantal anderen.

avatar van freddze
Hier staan volgens mij twee tracks op die 5* verdienen en dat zijn in de eerste plaats natuurlijk War, maar ook Down Where We Belong (beide pure industrial zoals ik het graag hoor)

Angel, het enige rustige nummer met gothic klanken, wordt eervol derde. Golgotha, Embryodead en Is It You kunnen mij ook nog bekoren, maar de andere helft van de cd kan ik niet echt smaken, waardoor ie van mij net geen 4* krijgt.

Ik geef 'm 3,73 op 5, wordt dus afgerond naar beneden 3,5*

avatar van freddze
Net nog eens volledig beluisterd en ik geef 'm dan toch maar 4*

avatar van orbit
Wat ik al zei: alleen al voor het nummer War...

Mordor
War en Golgotha zoals aangegeven snoeihard en de Wumpscut op de top van z'n kunnen. Vermeende Fascistoide symphatieen kleven aan 's mans reputatie maar zo ken ik er nog wel een paar (lees der Blutharsch). Jammer dat zijn latere albums het zo laten afweten.