Mr. Mister - Go On (1987)

Label: RCA

1. Stand and Deliver (5:33)
  2. Healing Waters (5:04)
  3. Dust (6:35)
  4. Something Real (Inside Me / Inside You) (4:21)
  5. The Tube (5:22)
  6. Control (4:19)
  7. Watching the World (4:24)
  8. Power Over Me (5:03)
  9. Man of a Thousand Dances (5:05)
  10. The Border (5:46)
  11. Healing Waters [Remix] * (4:57)
  12. Bare My Soul [B-Side] * (4:33)
  13. Something Real (Inside Me / Inside You) [Rock Dance Mix] * (6:09)
  14. Stand and Deliver [4'28" Remix] * (4:38)
Dit derde album is een luisterplaat, die abrupt breekt met het zeer commerciële geluid van de twee platen hiervoor en waarin gekozen wordt voor een meer organische sound met soul en zelfs gospelinvloeden. Dat pakt redelijk uit, maar echte knallers ontbreken inderdaad, waardoor deze route, anders dan de album titel doet vermoeden, uiteindelijk een doodlopende weg bleek. Toch is het een interessant album, omdat er door de composities vooral veel ruimte is voor de prachtige stem van Page. In songs als Power over me schittert deze als nooit tevoren. Maar uiteindelijk hoor ik deze band toch het liefste met hun unieke trademark sound, een met keyboards gelardeerde vorm van poprock, op zich al een sound die deze band geperfectioneerd heeft. Wellicht hadden ze die verdienste wat meer moeten koesteren. 3,5 ster voor deze plaat.