Frank Ocean - Blonde (2016)

Alternatieve titel: Blond

7. Self Control (4:09)

met Austin Feinstein en Yung Lean

8. Good Guy (1:06)
  9. Nights (5:07)
  10. Solo [Reprise] (1:18)

met André 3000

11. Pretty Sweet (2:38)
  12. Facebook Story (1:08)

met SebastiAn

met Kim Burrell

17. Futura Free (9:24)
avatar van vinylbeleving
Obscure Thing schreef:
Af toe word ik nog steeds gevloerd door deze plaat, wanneer komt de beste man eens met een nieuwe plaat?!

Eens, met de aanvulling: wanneer verschijnt Blonde en Channel Orange nou eindelijk eens normaal op vinyl?! Ik denk dat een artiest van het kaliber Ocean zelfs voorang zou krijgen bij het persen van nieuw vinyl, hij zal d'r flink wat kunnen verkopen, maar het lijkt hem geen reet te interesseren hoeveel zijn muziek verkocht wordt volgens mij. Rare kwast die Ocean hoor.

avatar van Frank West
vinylbeleving schreef:

Blonde is al eens uitgebracht en beschikbaar geweest voor 1 dag. Ik denk dat Frank Ocean iemand is die veel waarde hecht aan exclusiviteit, hoe zonde dat ook is voor de liefhebbers van zijn muziek.

avatar van vinylbeleving
Frank West schreef:

Yes klopt, ik was toen net te laat en met mij zo velen. De prijzen van die, overigens niet perse goede kwaliteit persing, rijzen nu wel echt de pan uit. Ik wacht dan toch maar op een wat betere persing. Uiteindelijk zal die er ooit vast wel komen.

avatar van Snoeperd
Dát gevoel als het kwartje ineens valt bij een plaat. Vind ik sowieso wel een goede beschrijving voor deze plaat: gevoel. Losse schetsen schuiven ineens ineen tot één sferisch geheel, met Frank Ocean als begeleider vol gevoel.

geplaatst:
It’s a vibe. Fijn om af en toe op bezoek te gaan en wat rond te hangen in Mr Ocean zijn wereld.

avatar van Vert Lin
geplaatst:
Heerlijk geweldig magnifiek. Wat een album. Prachtige songs, nog mooier gezongen (behoudens de smurfen bij nikes). Laat het volgende album maar verschijnen.

avatar van Minneapolis
Vert Lin schreef:
Laat het volgende album maar verschijnen.

Ehm.. is er iets in aantocht?