Lloyd Banks - Rotten Apple (2006)

Label: G-Unit

7. Help (3:54)

met Keri Hilson

8. Addicted (3:00)

met Musiq Soulchild

9. You Know the Deal (4:05)

met Rakim

10. Get Clapped (5:01)

met Mobb Deep

11. Stranger (3:10)
  12. Change (3:33)
  13. NY NY (3:32)

met Tony Yayo

14. One Night Stand (3:57)

met Keon Bryce

15. Iceman (5:26)

met Young Buck, Scarface en 8Ball

16. Gilmore's (2:51)
  17. Life *

met Marsha Ambrosius en Spider Loc

Relax
Poisonpen123 schreef:
Bij You Know The Deal doet Rakim niet eens mee man !!

Jawel ik heb ongeveer 5000 x hier neergezet dat ie gemixed is in het refrein

avatar van Conway Twitty
Verlaagd naar 2.5*, maar 'You Know The Deal' blijft toch wel een enorm lekker nummer.

Poisonpen123
Relax schreef:
Jawel ik heb ongeveer 5000 x hier neergezet dat ie gemixed is in het refrein

En dat betekent dat hij meedoet?!
zelfs kon je mij gebruiken voor het refrein, Ik dacht dat Rah ff lekker 16 barz dropt ofzo maar nee
Dit is echt een musicmeterfoutje want op het hoes van dit album zie ik niet eens feat. Rakim
Nou julie promoten dit album geweldig om er met Rakim erbij te zetten

Poisonpen123 schreef:

Uhh...

get clapped.

Hoe kan je dit album nu rotzooi vinden? Echt een zalig album, Lloyd Banks de beste lyricale rapper ooit! "Help" is echt het zaligste nummer dat ik ooit heb gehoord!
Luister dit album meerdere keren en je zal van mening veranderen Lloyd Banks On Top Ya Heard?

avatar van MJ_DA_MAN
Klopt ja, ik heb hem nog eens beluistert en ik vind hem nu opeens uiterst briljant. Ja hoor Common, 2Pac, Nas, Rakim enz. jullie lyrics zijn niks. BANKS BITCH!

(sorry kon het niet laten)

eazyfan
Prachtig bericht MJ, vergeet GZA niet

Poisonpen123
Wel een oke album Banks is qua lyrics G-Unit de baas en The Game

LLoyd banks gaat echt vooruit de teksten van dit album zijn super vergeleken met de vorige dus hij gaat vooruit leuk album you know the deal,help,hands up,The cake zijn de leukste tracks van dit album. maar ik verwacht nog meer van my Nigga Spider loc the west kept secret weet iemand wanneer dat album nou uit komt.

haha t blijft grappig
en dan te bedenken dat ik ooit zo was

Akonner
Banksfreak schreef:

Heeft iemand een tijltje?

Z'n eerste album vond ik een erg lekker album.. Dit album doet in elke manier onder aan z'n eerste album.. Grote telleurstelling..

avatar van MJ_DA_MAN
One Night Stand is echt heerlijk geproduceerd door 9th Wonder . Echt zonde dat zo'n waardeloze rapper als Banks er overheen mag rappen (vinikdanhe).

Banks waardeloos? Dat moet je mij eens uitleggen..

avatar van MJ_DA_MAN
Saaie, slome en ongeïnspireerde flow, vervelende stem, inhoudloze lyrics en zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar ik zeg dan ook vinikdanhe erbij.

avatar van hiphopdontstop
2 MJ_DA_MAN
ge zijt ne zagevent!

avatar van MJ_DA_MAN
Ok, een reactie op jouw niveau:

Hahaha, want een pauper ben jij . 50 Cent - The Massacre een 5 stemmen . Chris Brown, Young Buck, Kaye Styles, Bow Wow een 4 geven . LMFAO.

Maar even serieus. Zou je je kritiek misschien kunnen onderbouwen, i.p.v. berichten plaatsen zonder ook maar één argument of fatsoenlijk woord? Of ben je weer zo'n G-Unit-groupie die niet tegen kritiek kan, gericht naar zijn masturbatie-idooltjes?

Snap niet waarom iedereen dit album zo slecht vindt. 2 minpuntjes: hij had meer over zijn jeugd en NY moeten rappen, en de beats zijn bijna allemaal niet goed ,,NY, NY vind ik de chillste.. Verder zijn zn rhyms het beste van G-Unit en een van de beste in de game. Gang Green wordt hopelijk wel wat beter.

Goed album alleen banks zelf vond hem niet al te best?! ik vond hem zelfs beter dan zijn eerste album. lekkere rauwe shit en het meesterlijk nummer: Get Clapped doet wonderen. Survival heeft zon heerlijk trip down the drain en you know the deal heeft zon heerlijk catchy lyric. NYNY and change zijn lekker gangsta.
zelfs de commercieele tracks als help, cake en hands up doen het ook goed.
Dit is waarschijnlijk een topper voor 2006-2007 jammer dat er zoveel hate is ontstaan door g-unot en daardoor de gehele rap scene is ontmantled omdat het kennelijk niet meer cool is om naar een g-unit member te luisteren. maar als je daar over heen stapt heb je een goed album in je klauwtjes, buy die shit! zou ik zeggen.

Relax
MJ_DA_MAN schreef:

Ik vind wel dat Lloyd Banks inhoud heeft in zijn lyrics, ik vind hem dan ook 1 van de beste rappers in de commercieele Hip Hop wereld, maar dan ook niet verder.

avatar van thomzi50
Ik erger me steeds meer aan zijn stem. Maar van de G-Unit leden heeft hij zeker de beste teksten.

Ik vind deze eigenlijk niet zo slecht, een van de betere platen van het G-Unit label. In hebt begin vond ik banks niets maar gemiddelde levert hij wel het beste uit dat kamp voor mij. Hij heeft dat grauwe, niet te veel, de lyrics, ja die zijn gewoon de beste, dat word al langer gezegt... De beats op deze zijn "so so", maar aanvaardbaar. Ik denk toch dat er niet meer uit deze man te halen is en daarom geef ik hem een 3.5, omdat ik gewoon niet in beter geloof...

Raekwon the chef
MJ_DA_MAN schreef:

Ja, dat ben ik wel met je eens, MJ. Ik vind Lloyd Banks ook helemaal niet bijzonder, z'n stemgeluid is erg saai en z'n teksten zijn in mijn ogen vergelijkbaar met Sinterklaasgedichtjes.

avatar van MJ_DA_MAN
Op deze plaat is ie niet goed, maar op zijn debuut vind ik me echt veel beter klinken . Had die plaat volgens mij ook nog niet beluistert toen ik met het door jou gequote bericht kwam. Beste rapper van G-Unit, maar dat zegt natuurlijk niet veel.

Raekwon the chef
Eerste cd van hem ken ik niet, maar zal ik nog wel een keer een kans geven dan. Ik ken alleen de singles daarvan. En ik vind eigenlijk Young Buck de beste van G-Unit, maar dat is weer een andere discussie..

Mezelf
Relax schreef:

Eindelijk ben ik het dan een keer met je eens. De topics gaan echt niet verder dan de drugs, wapens, bitches en money, maar zo heel af en toe kan hij verrassend uit de hoek komen met nummers als South Side Story of Til The End.

Ook op Rotten Apple staan wel een paar hoogtepuntjes, verder is het niet echt heel hoogstaand of orgineel, maar ook helemaal niet slecht voor een "mainstream-album".

avatar van Game
Banksfreak schreef:
Lloyd Banks de beste lyricale rapper ooit!

Lang geleden dat ik zo erg hebben moeten lachen, haha.

avatar van NL_RAPPIN
Komt Gang Green dit jaar nog uit of niet?

avatar van unknown_styles
Ok, het is heel commercieel, ok het gaat allemaal over geld, ok het is g-unit, enz.....
Maar man neem de vocals weg, en je hebt verschrikkelijk goeie beats!