Eurythmics - Be Yourself Tonight (1985)

Label: RCA

1. Would I Lie to You? (4:25)
  2. There Must Be an Angel (Playing with My Heart) (5:22)
  3. I Love You Like a Ball and Chain (4:04)
  4. Sisters Are Doin' It for Themselves (5:54)

met Aretha Franklin

5. Conditioned Soul (4:30)
  6. Adrian (4:29)

met Elvis Costello

7. It's Alright (Baby's Coming Back) (3:45)
  8. Here Comes That Sinking Feeling (5:40)
  9. Better to Have Lost in Love (Than Never to Have Loved at All) (5:06)
  10. Grown Up Girls * (4:12)
  11. Tous les Garçons et les Filles * (3:25)
  12. Sisters Are Doin' It for Themselves [ET Mix] * (7:48)
  13. Would I Lie to You [ET Mix] * (4:59)
  14. Conditioned Soul [Live Version] * (5:07)
  15. Hello I Love You * (2:50)
avatar van musicfriek
Ik vond dit album al stukken minder dan de voorgangers. Heb altijd al een bloedhekel aan het nummer There Must Be An Angel gehad, de manier waarop Annie in dit nummer zingt.... Echt vreselijk!

Would I Lie to You en It's Alright staan me ook nog steeds erg tegen. Het duet met Aretha gaat nog wel.

Nee, erg tegenvallend album dit. 2*

Dit album heb ik nooit zo sterk gevonden. De singles gaan nog wel en Lennox heeft zeker een omfloerste Soul stem, maar de overige nummers pakken me niet en de vergelijking met de synthsound van de eerdere platen met deze, valt in het nadeel van dit album uit. Geen slechte plaat, maar ook geen interessant album dat ik dan ook bijna nooit opzet.