Moby - Go (2006)

Alternatieve titel: The Very Best of

Electronic / Pop
Label: V2

1. Natural Blues (3:02)
  2. Lift Me Up [Jeremy Wheatley Mix] (3:08)
  3. Porcelain (3:31)
  4. In This World (3:42)
  5. Why Does My Heart Feel So Bad? (3:27)
  6. James Bond Theme (Moby's Re-version) (3:45)
  7. Go (3:13)
  8. New York, New York (4:02)

met Debbie Harry

9. Find My Baby (4:28)
  10. In My Heart (3:59)
  11. Feeling So Real (3:21)
  12. We Are All Made of Stars (3:24)
  13. Move (3:37)
  14. Honey (3:20)
  15. Slipping Away [Crier la Vie) (Radio Mix] (3:12)

met Mylène Farmer

En dat is?

avatar van luc011190
Flower, Gone in Sixty Seconds Soundtrack

Werkelijk briljant nummer

Dit is ook een dubbel cd. De tracklist bestaat alleen maar uit cd 1.

avatar van MJ_DA_MAN

8. Lift Me Up [Mylo Mix]
9. Raining Again [Steve Angello's Vocal Mix]
10. Dream About Me [Brooka Shade Remix]

avatar van musicfriek
Vind ik nou juist Go en In My Heart zijn leukste nummers, zetten ze er remixen van op... Erg jammer.

Is het geld op of zo?
Draait z'n theehuis niet meer zo goed?
Verveelt die man zich?
Te lui om een nieuwe cd uit te brengen?

Ga gdvdmm touren, daar heeft de wereld veel meer aan.

avatar van tnf
tnf

Waar zijn Everytime you toch me, James Bond Theme en Bring back my happiness?

Go en Feeling so real staan er nog op, maar ook niet in de bekende radio-versies...

En chronologisch is 'ie ook niet bepaald (een cd op shuffle play zetten kan ik zelf ook wel). Kortom: Weer de zoveelste 'best of'-verzamelaar waar je zelf een veel betere versie van zou kunnen maken. Dikke kans dat ik dat een keer ga doen. Al mag het eigenlijk niet.

Er is al een verzamelaar van Moby waarop wel zijn ravehits staan, maar dan nog, wat een idiote release idd.

Verre van compleet, slecht samengesteld en dan ook niet altijd de originele versies. Nu vind ik zelf die nieuwe mixes van Go vaak wel gaaf (en soms ook beter dan het origineel), maar zet die dan op de bonusCD...

avatar van T.O.
Is nummer 2 de Trentemöller-remix dan ofzo?

Volgens mij een eigen remix van Moby. Die remix van Trentemoller staat alleen op een promo-single van Moby's New York, New York, als ik discogs mag geloven.

avatar van Zwammer
Een degelijke verzamelaar. Er staan veel mooie liedjes op en het zal voor een Moby-leek zeker een mooie plaat zijn om mee te beginnen.
Toch mis ik wel wat nummers. Zo staat Everytime You Touch Me er inderdaad niet, maar zou ook niet echt op het album passen. Verder vind ik het jammer dat I Like It er niet op staat en ook een nummer als Harbour had er wat mij betreft wel opgemogen.
Waarom Moby er dan wel een live versie van Feeling So Real opzet is voor mij een raadsel , dat nummer valt helemaal uit de toon. De Go mix is wel aardig, maar haalt het toch niet bij de mix die op I Like To Score staat.
De single New York, New York klinkt ook wel aardig, maar is toch wel één van de mindere nummers op het album. Dat komt omdat de rest zo sterk is en daarom geef ik dus nog 3 sterren.

JyG
De remix van Go is niet van trentemoller, welke overigens wel beter is!

avatar van CWTAB
om het ons gemakkelijk te maken, heeft moby besloten om 5(!)versie's van deze best of te releasen.... UK, International, French, Us, South-America...

de cd die hier gepost is is de US versie, de internationale is veel beter, bevat studio versie van Feeling So Real, Move, James Bond Theme en de originele versie van Go....

gelukkig kun je die hier kopen in België want deze US versie stelt niet veel voor

avatar van everto
ik mis het toppertje everloving
voor de rest vraag ik me af waarom hij nu al aan komt zetten met een best of. mocht hij hierna nog een briljante cd uit gaan brengen, dan horen daar dus eigelijk ook nummers van op. of zou hij het a la queen willen doen met nog een best of cd over een flink aantal jaartjes

Moby go

avatar van orbit
Toch nog een 3,5 van mij, omdat Moby een paar gedenkwaardige referentiekadernummers heeft verzorgd in de tijd dat ik de afterparty's afstruinde.. Eigenlijk is Feeling So Real wel de meest potente track van deze kobold

CWTAB schreef:

Beste mensen, beoordeel inderdaad de internationale versie. En....zit dan niet zo op z'n Volkskrant's te zeuren zeg. Wat een lekker verzamelalbum (natuurlijk!). Prachtige nummers heeft Moby gemaakt en flink wat staan hierop. Dus: en 4,5*

Pastichio Rocker
Niks van 'The Story So Far' en 'Animal Rights'. Ik vraag me af hoeveel inbreng Moby daadwerkelijk heeft gehad bij de totstandkoming van deze Best Of... Ik snap ook nooit zo goed waarom ze nieuwe nummers op een Best Of cd plempen, het moet nog maar blijken of dat nummer een klassieker wordt. In het geval van New York New York is het een twijfelgeval. Ik stel mijn eigen compilatie wel samen. 2.5 sterren.

avatar van damage
Ik vind persoonlijk "Natural Blues" zijn beste nummer.

avatar van Safri
Next is the E staat er niet op

bro
Pastichio Rocker schreef:

op de dvd die bij de cd zit zegt hij dat hij alle nummers heeft laten selecteren door zijn vrienden.

EVANSHEWSON
tnf schreef:

Waar zijn Everytime you toch me, James Bond Theme en Bring back my happiness?

Allemaal héél juist opgemerkt, dit is een erg kwakkelende best of waar teveel op ontbreekt om van betekenis te zijn.
Gemiste kans en onzinnige release.

***

bro
ah, ik kende moby enkel van radio en soundtracks en ben toch erg gedient met dit album. meer hoeft het voor mij niet te zijn.

EVANSHEWSON
bro schreef:

Wàt erop staat is inderdaad zeer ok, voor de modale luisteraar (die geen al te zware fan is of zo) zeker een leuk plaatje, geheel mee eens hoor !!

avatar van everto
jammer dat spiders er niet opstaat...
die extreme ways blijft overigens ook een heerlijk nummer!!

avatar van FunkStarr
Zoals wel vaker ben ik het weer met de meeste mensen hier eens.
Voor een verzamelaar missen er toch echt een paar tracks die er naar mijn mening zeker op hadden gekund, maar goed...
Dan nog is dit zeker geen slechte verzamelaar, en ik moet zeggen dat ik Go2006 zelfs beter vind dan het origineel.
De tweede cd met veelal trance remixes vind ik wel weer een minpuntje, er staan maar enkele echt goeie remixes tussen (Mylo Remix van Lift Me Up, Nevin's Remix van Jam For The Ladies) maar bijvoorbeeld de remix van Tiesto en Ferry Corsten doen mij helemaal niks.
Ik had zelf ook wel een betere best of kunnen samenstellen, maar ik geef hem toch 3,5 ster.
Probeer ook eens de CJ Bolland Remix van James Bond Theme, die vind ik persoonlijk erg gaaf. (Staat trouwens niet op dit album)

avatar van FunkStarr
tnf schreef:

Waar zijn Everytime you toch me, James Bond Theme en Bring back my happiness?

De spijker op zijn kop, dat zijn precies de nummers die ik ook zo'n beetje mis.
Toch vind ik het een goede verzamelaar alleen de meeste nummers van het Hotel album vind ik weer wat minder.
Lift Me Up (Mylo Remix) vind ik echter geniaal!
Heb laatst ook een ander album beluisterd genaamd Go; The Very Best Of Moby "Remixed", opzich ook wel de moeite waard voor de liefhebbers.

Ik kende Moby alleen van het nummer Extreme Ways dat voor The Bourne Supremacy is gemaakt. Het album is zowat het zelfde als het nummer. Heel goed vind ik het wel niet.

avatar van vigil
CWTAB schreef:

Gelukkig heb ik dus ook de zogenaamde "Internationale" versie want zonder de normale versie van Feeling So Real had het natuurlijk lang niet zo goed geweest.