Diddy - Press Play (2006)

Hip-Hop / R&B
Label: Bad Boy

1. Testimonial (2:24)
  2. We Gon' Make It (3:33)

met Jack Knight

3. I Am (Interlude) (1:46)
  4. The Future (3:11)

8. Wanna Move (5:18)

met Big Boi, Ciara en Scar

9. Diddy Rock (5:02)

met Timbaland, Twista en Shawnna

10. Claim My Place (3:25)

met Avant

11. Everything I Love (4:23)

met Nas en Cee-Lo

12. Special Feeling (4:25)

met Mika Lett

13. Crazy Thang (1:15)

met S. Rosete

14. After Love (4:47)

met Keri

15. Through the Pain (She Told Me) (5:28)

met Mario Winans

16. Thought You Said (5:49)

met Brandy

17. Last Night (6:26)

met Keyshia Cole

18. Making It Hard (4:54)

met Mary J. Blige

19. Partners for Life (4:31)

met Jamie Foxx

20. All Night Long * (3:47)

met Fergie

|Joël|
P.Diddy en sexy Pussycat Doll Nicole Scherzinger hebben samen een nummer opgenomen. 'Come To Me' is de eerste single van Diddy's aankomende album 'Press Play'.

Bekijk de hete videoclip van Diddy en zijn Doll!

De clip beleefde half augustus zijn première. Diddy’s album ‘Press Play’ verschijnt op 17 oktober.

Bekijk tevens de ranzige filmpjes die P. Diddy maakte om zijn album te promoten...

...P. Diddy heeft een bizarre campagne opgestart om zijn aankomende album 'Press Play' te promoten. Hij kiest ervoor zijn meest intieme details met de wereld te delen via ranzige videobeelden!
De artiest formerly known as Puff Daddy wil zijn fans een kant van hem laten zien die ze nog nooit hebben gezien. Daarom geeft hij ons een kijkje in zijn badkamer en geeft tevens uitleg over zijn ochtendrituelen...

In de eerste video vertelt Diddy volmondig over zijn venijnige ochtendadem en houdt een gedetailleerd relaas over de korstjes aan de zijkanten van zijn mond als hij wakker wordt.

In de opvolgende video gaat Puffy los over het genot van plassen, compleet met 'oohs' en 'aaaahs', terwijl hij het demonstreert. Met het gekletter op de achtergrond verklaart P. Diddy dat een ouderwets potje plassen 'bijna net zo goed is als seks.'

Check die video's:

P. Diddy en zijn ochtendadem

Puffy en zijn plasfestijn

Om je toch niet teveel af te schrikken en weer een 'normaal' beeld van Diddy op het hoornvlies te toveren, ook nog een video waarin de goede man lekker aan het werk is in de studio... Je krijgt meteen een exclusieve preview op het album 'Press Play', want hij is bezig een nummer af te mixen. Dance P. Diddy!

P. Diddy in de studio

avatar van Reijersen
Echt zo'n album waar de gastartiesten beter zijn als de hoofdartiest. Zie maar aan de namen als: Big Boi, Christina Aguilera, Timbo, J.Ti, Cee-Lo, Nas, MJB en Jamie Foxx

|Joël|
Ik vind Come Me echt een heel leuk nummer ik lusiter het nu al een tijdje
Ik ken de rest van het album natuurlijk nog niet maar ik hoop dat de rest ook van een vergelijkbaar of zelfs beter niveau is en dan zal het wel goed komen met dit album
Ik heb Press Play ook vast toegevoegd aan mijn albums omdat ik het zeker ga kopen

avatar van Conway Twitty

Conway Twitty schreef:

klinkt niet slecht..

Waar kan je het luisteren?

avatar van Reijersen
jowietje schreef:
Het nummer met Christina Aguilera valt vies tegen, ik vind er niet veel aan.
Hier kun je 'm beluisteren.

Valt wel mee toch, best aardig. Op het feit na dat Diddy niet kan rappen.

avatar van luc011190
Conway Twitty schreef:

klinkt niet slecht..

Viel me ook al op. En zo'n Timbalandnr is misschien ook nog wat. Maar zeker één met Nas en Cee-Lo, wat een wereldartiesten striktie daar. Vast goed genetwerkt.

Best grappige hoes, overigens.

Mooie hoes, mooie gastartiesten, matige hoofdartiest, teveel hitpotentie. Wat mij betreft wordt het miss zijn beste album, maar zeker niet een klassieker.

avatar van MJ_DA_MAN
Ik heb alleen het album No Way Out van onze vriend, die was wel aardig maar uiteindelijk toch teleurstellend. Forever scheen zo slecht te zijn dat ik die niet eens de moeite ga nemen om die te checken, mjah dit kan wel interessant worden denk ik...

avatar van Kos
Kos
Ach ja.. het kan erger. .

Relax
Voor de titel Press Play had ik zelf toch eerder een compleet andere cover gemaakt.. jammer dat zijn hoofd er op stat.

C Changes schreef:

Neem dat terug alstublieft ... wat is dat een ultiem slecht nummer. Alleen de clip is mooi.

Ik vind het een heel leuk nummer, wat vind jij er zo slecht aan?

avatar van MJ_DA_MAN
Dat nummer is echt verschrikkelijk. Is gewoon een R&B-nummer. Weer eens zo'n commerciël klote-nummer plus klote-clip. Als heel het album op dit niveau is dan is dit nominatie nummer 2 voor slechtste album van het jaar.

avatar van Kos
Kos
Tja, wat verwacht je anders van Diddy, echte hip-hop of zo .

Dit past wel bij hem.

avatar van thomzi50
Die gasten en die cover

avatar van Yak
Yak
Berichten verwijderd.

CaliLove
Wat een lelijke album cover zeg. Kan z'n kop echt niet uitstaan. En wat ik vind van Diddy zal ik maar beter niet zeggen , anders wordt m'n bericht verwijderd......

avatar van Yak
Yak
CaliLove schreef:
Fuck P.Diddy!!!!!!

CaliLove schreef:

En terecht, op dat soort gescheld zitten we namelijk helemaal niet te wachten hier.

Ik Denk dat hij beter uitvalt dan dat ik denk, alleen door de beats, en wat aardige ghostwriters, dus ik gok dat het een 3/3.5 wordt, die eerste single beschouw ik dan maar als een clubsong.

eazyfan
Nas is nu denk ik echt niet meer serieus te nemen, die kerel had beef met Diddy en BIG en nu doet hij mee op dit album?echt laag.

Relax
Mischien is dit officieele tracklist niet eens, bij vele anderen staat ook Nas erbij maar klopt niet.

avatar van The Scientist

18. Making It Hard - Mary J. Blige, Diddy
19. Partners for Life - Diddy, Jamie Foxx

eazyfan schreef:
uhu en die maakt hij echt met P. Diddy

Diddy was verantwoordelijk voor bepaalde dingen van B.I.G. dus waarom niet. alleen die popsound van Diddy staat me niet aan. Verder verwacht ik van dit album een hitpotientieel album met misschien 2 of 3 echt goede nummers.

avatar van Discoverme
1. Testimony (die piano melodie klinkt erg bekend, wie helpt me?)
7. Tell Me, is lekker dark, met Christina die het nr afmaakt.
8. Wanna Move is een nr. met de op dit moment misschien wel de hotste artiesten, Big Boi, Ciara en vooral Scar
9. Diddy Rock = weer lekker Timbaland-style met de snelle Twista
12. Special Feeling klinkt erg uhm..Prince-achtig, klinkt niet eens zo slecht.
15. Through the Pain, klinkt wel erg begin jaren'90 met de drumkit-loop. Heeft overigens wel hitpotentie, door het foute heartbreak thema in combinatie met de stem van Winans
16. Thought you said met Brandy gaat gepaard met een 'simpele' maar aparte breakbeat. het gebruik ervan mag opmerkelijk genoemd worden. Het past wel!
18. Making it Hard is een lekkere up-tempo track met Mary J.

De beats klinken erg lekker en de tracks verschillen duidelijk van elkaar, afwisselend album: van R&B tot Hip-Hop, met veel andere elementen. Diddy levert weer goed werk af, of het nou door de mensen om hem heen komt of niet...

maar diddy schrijft niet zijn eigen teksten.. alhoewel hij op dit album het meeste wel zelf had geschreven..

had ik gelezen in een interview met hem..

Pauper
Trippel Dee schreef:

Ja en dat kun je er aan af horen. Weet niet waarom sommige mensen nog gaan rappen als ze niet eens teksten kunnen schrijven.

avatar van realmadrid23
hoe bedoel je commerciel

avatar van seanpuffy
deze cd is zoals al zijn andere cd's megabangelijk goed
diddy blijft voor altijd de beste rapper in de wereld (ook al stopt hij met rappen)

i love the music of diddy.

diddy rulleeeeeeeeeezzzzzzzzzzz

*5*

realmadrid23 schreef:
hoe bedoel je commerciel

Dan verdient The Massacre of The Documentary zeker geen 3,5 en een 4.