Akon - Konvicted (2006)

2. Blown Away (3:29)

met Styles P

3. Smack That (3:32)

met Eminem

4. I Wanna Love You (4:07)

met Snoop Dogg

5. The Rain (3:27)
  6. Never Took the Time (3:57)
  7. Mama Africa (4:26)
  8. I Can't Wait (3:46)

met T-Pain

9. Gangsta Bop (4:06)
  10. Tired of Runnin' (4:33)
  11. Once in a While (3:57)
  12. Don't Matter (4:52)
  13. Sorry, Blame It on Me * (4:56)
  14. Rush * (4:14)

met Kardinal Offishall

15. Don't Matter [Calypso Remix] * (5:37)
  16. Gringo * (4:30)
  17. I Wanna Love You [Clean Version] * (4:07)

met Snoop Dogg

18. Struggle Everyday * (4:16)
  19. I Wanna Love You [Remix] * (3:56)

met Snoop Dogg en Tego Calderón

20. Fair to You * (3:21)
  21. Still Alone * (2:46)
Relax
Het nummer Shake That met Eminem is echt de laatste tijd een nummer van Eminem volgens de mensen.. Eerst dat nummer van Encore dat ie Shake that ass zingt ofzo.. (ik ben alle titels vergeten van de nummers sorry) dan het nummer van zijn greatest hits met Nate Dogg en nu deze, nu lijkt het dus alsof hij over bitches rapt maar oke..
Cover van het album straalt wel mooi's uit maar ik denk nie dat het veel word.. zijn vorige album is vooral saai.

avatar van Reijersen
Ben toch eigenlijk best wel benieuwd wat Akon ervan gemaakt heeft. Wel erg veel features zeg.

avatar van Reijersen
Akon gaat door waar hij de eerste cd gestopt is. Simpele, goed in het gehoor liggende R&B met wat zomerse invloeden. Het verveelt nergens, maar is ook nergens extreem overtuigend. Gewoon een middelmatig cd'tje,

Relax
Dan word dit duidelijk ook een 1,5 ... het vorige wat gewoon saai en slecht was ...

avatar van MJ_DA_MAN
Heet nummer 2 niet Smack That...?

Rotnummer trouwens.

super Relaxe cd!
Akon = egt goed vind ik
dikke 5

avatar van thomzi50
Smack That is echt een Vreselijk nummer, ik was hierin al niet geïnteresseerd, maar nu zal ik het album opzettelijk proberen te vermijden

Pauper
Ow ik ben er zo trots op dat ik heb vastgezeten dat ik op mijn eerste album er enkele nummers aan besteed, aangezien dit een succes was ga ik nu een heel album vol huilen met deze troep. Waardeloos klote project, schande voor R&B, HipHop en de community/culture er omheen. Dit is gewoon hele simpele CD met weinig inspiratie of muzikale inspanning.

Beter dan Sex

Dan heb je geen sex.

avatar van seanpuffy
heb de cd nog niet gehoord maat smack that is wel een beestig nummer

avatar van seanpuffy
zijn internationale remix met ali b en yes-r is echt een van zijn beste song spijtig dat dit niet als bonus nummer op deze cd staat.

Relax

DOE NORMAAL de NIET remix is stukken beter alleen al omdat Ali B en Yes-R er niet opstaan.

http://zomghay.com/images/0610300700021.jpg is officieele cover

Dit is de advance, niet de retail versie... ik zal hem wel even verbeteren, en er meteen de echte hoes op zetten.
Wel een leuk album trouwens.

Nu is het wel de goede/retail versie

dit album moet ik gewoon weg hebben !!

Chris-Brown
dit is een top album voor al (Mama africa) het is een mooie lied.als iemand zijn geboorte land of werld deel kan reprecent dan is Akon dat wel

respect ik kom zelf uit Afrika

Chris-Brown schreef:

respect ik kom zelf uit Afrika

heerlijk cd geweldig album 4.5 ster

Bij sommige nummers dacht ik van akon is toch nog niet zo slecht maar op dit album staan 3 nummers die ermee door kunnen de rest vind ik gewoon slecht niet mijn smaak

2.0

Clip is toegevoegd.

avatar van hycine
Vorig album toch wat beter, Vooral die track met eminem vind ik maar niks, Eminem met akon past gewoon niet

avatar van hycine
Relax schreef:

http://zomghay.com/images/0610300700021.jpg is officieele cover

Uhmz die stond al op zijn album Trouble

Pauper
http://www.youtube.com/watch?v=EIL5vCj-XV0 nieuwe video, wederom troep

Poisonpen123
[quote]hycine schreef:
[quote]Relax schreef:

avatar van Osiris Apis
Relax schreef:

Ghetto - Petto, die rijm was zo voorspellend.

Ik had Gepetto (van Pinokkio) verwacht.

Ik vond Trouble wel een aardig album en dit zal wel net zo iets zijn.

Smack That is wel een aardig nummer,
maar ik vind I Wanna Fuck You vetter!

avatar van J.M.
wel een rlx album, ik vind die albums van Akon altijd wel rlx om naar te luisteren als agtergrond music,
maar zijn allemaal wel redelijk R&B songs, soms nog wel eens interesante teksten,
krijgt van mij nog wel 3,5*

Mala Chica
Ik vind zijn debuutalbum beter.

MJ_DA_MAN schreef:
Heet nummer 2 niet Smack That...?

Rotnummer trouwens.

NEe das nummer 3, en hij is megavet zelfs na em al twee maanden te horen. Jammer van Em, hij had of meer moeten doen of ze mond moeten houden op dat nummer.

avatar van MJ_DA_MAN
Dat bericht plaatste ik toen er nog een andere tracklist stond, en toen er Shake That vermeld. Vandaar dus. En het nummer blijft bagger, maar dat nummer met Snoop maakt een betere kans op slechtste nummer van 2006. Wat een gedrocht van een nummer, ook zonde dat ie op Snoop's album staat.