Akon - Konvicted (2006)

2. Blown Away (3:29)

met Styles P

3. Smack That (3:32)

met Eminem

4. I Wanna Love You (4:07)

met Snoop Dogg

5. The Rain (3:27)
  6. Never Took the Time (3:57)
  7. Mama Africa (4:26)
  8. I Can't Wait (3:46)

met T-Pain

9. Gangsta Bop (4:06)
  10. Tired of Runnin' (4:33)
  11. Once in a While (3:57)
  12. Don't Matter (4:52)
  13. Sorry, Blame It on Me * (4:56)
  14. Rush * (4:14)

met Kardinal Offishall

15. Don't Matter [Calypso Remix] * (5:37)
  16. Gringo * (4:30)
  17. I Wanna Love You [Clean Version] * (4:07)

met Snoop Dogg

18. Struggle Everyday * (4:16)
  19. I Wanna Love You [Remix] * (3:56)

met Snoop Dogg en Tego Calderón

20. Fair to You * (3:21)
  21. Still Alone * (2:46)
avatar van Reijersen
Akon gaat door waar hij de eerste cd gestopt is. Simpele, goed in het gehoor liggende R&B met wat zomerse invloeden. Het verveelt nergens, maar is ook nergens extreem overtuigend. Gewoon een middelmatig cd'tje,

avatar van djwutru072
het eerste album wat ik indertijd van limewire downloadde (hoop dat dit misdrijf verjaard is).

Weet verder niet of ik daar trots op moet zijn of niet, meneer Akon reeg in die tijd de hits aan elkaar.

De plaat die hierna kwam, Freedom uit mijn blote hoofd, heb ik ook plat gedraaid. Ne-Yo was ook zo'n artiest die ik in die periode grijs draaide.

Dus als ik een nr als 'smack that' hier & daar voorbij hoor komen, noopt de nostalgie mij vaak tot een glimlach.