Faithless - To All New Arrivals (2006)

Electronic / Dance
Label: Cheeky

1. Bombs (4:58)

met Harry Collier

2. Spiders, Crocodiles & Kryptonite (5:40)

met Robert Smith

3. Music Matters (4:36)

met Cass Fox

4. Nate's Tune (2:14)
  5. I Hope (5:27)
  6. Last This Day (5:09)

met Dido

7. To All New Arrivals (5:02)

met Harry Collier

8. Hope & Glory (5:00)

met One EskimO

9. A Kind of Peace (4:14)

met Cat Power

10. The Man in You (5:06)
  11. Emergency (7:43)
  12. A Kind of Peace [Sister Bliss & Rollo Slow Radio Edit] * (3:12)
  13. A Kind of Peace [Sister Bliss & Rollo Full Club Vocal] * (7:56)
  14. Music Matters [Axwell Remix] * (8:31)
  15. Bombs [Benny Benassi Mix] * (7:41)
  16. Bombs [X Press 2's TNT Vocal Mix] * (7:08)
Ik vind Faithless toch wel de beste Electronic/Dance maken. Bombs is weer een mooi nummer na God Is A DJ en We Come One.

het duurde even, maar nu begin ik het album steeds meer te waarderen. de meer lounge-achtige sfeer komt volwassener over. potentiele kandidaat om te kopen!
vooral bombs en spiders, crocodiles & kryptonite zijn lekkere nummers!

avatar van Pauluzz de BK
Moet idd. een beetje wennen. Bombs is erg fijn en de 'Lullaby'rip met Robert Smith er gratis bij is redelijk un-faithless, maar een leuk experiment. Weet niet alleen wat de meerwaarde boven het origineel is, behalve dan, dat ik die OOK hierdoor weer fijn heb opgezet.
Zal hem vaker moeten horen. En mis stiekem wel, toch, eigenlijk wel de broeierige sfeer van de 1e 3 CD's. En voor het knal effect de Benny Benassi versie van '..Bombs' opzetten. ook weer fijn.

avatar van LittleBox
Ik begin met een voorzichtige 3,5*. De eerste twee nummers zijn erg lekker en hetzelfde geldt voor het laatste nummer. Het haalt m.i. niet het niveau van No Roots maar is toch nog altijd bovengemiddeld.

avatar van Pleun
Hmm bij de eerste luisterbeurten vond ik 'm tegenvallen, maar het is toch wel een lekkere cd om bij te chillen. Alleen mis ik de uitschieters zoals op Sunday 8 P.M. Het is een beetje vlak allemaal.

vondeich
Louis2703 schreef:

Bombs is inderdaad een fantastisch nummer . Ik weet zeker dat dit op festivals zich ontpopt in een kippenvel nummer, voorzover het nummer het al niet is!

Ik vind dit album zowiezo wel een goede comeback van de groep. Voor zover je het hier over een comeback kan hebben.. 4*

Heerlijk album, net zoals No Roots. Luistert lekker weg maar niet in de zin dat het alleen achtergrondmuziek wordt. Wil toch eigenlijk wel heel graag naar Ahoy.

avatar van VanDeGriend
Succes op marktplaats. Verrassend snel uitverkocht weer

Is het al uitverkocht? Hm, dacht ik al wel. Wilde net gaan kijken hoe het er voor stond. Ik zou d'r heen gaan maar degene met wie ik zou gaan had geen geld etc. en ik zei nog: waarschijnlijk is het morgen (zaterdag) meteen uitverkocht.

Hm...

avatar van Pleun
Vandaag kaartjes gehaald voor het concert op 21 september in het Gelredome. Redelijk prijzig, maar wil Faithless toch een keer gezien hebben. Misschien lukt het op 18 april ook nog, dat is wat dichter bij huis.

avatar van -Brent-
Nubis schreef:

Was binnen 10 minuutjes uitverkocht

Ja en in het Gelredome hoef ik niet hoor....
Ach heb toch al het geluk gehad ze 2x in Ahoy gezien te hebben.

avatar van Reijersen
Een stuk rustiger als je gewend bent van Faithless, maar daarom niet minder goed. Wederom een geslaagd album die lekker goed wegluistert.

3,5 ster.

avatar van Hans Brouwer
LittleBox schreef:

"To All New Arrivals (2006)" bovengemiddeld . Ik ben helemaal verslaafd aan dit album van Faithless . "Last this day" met vocale bijdrage van zangeres Dido is wel heel erg mooi . Ach... het hele album is prachtig. 5*****

avatar van L_in_love
Op dit album geen knallers zoals God is a dj, we come 1, insomnia... In het begin vond ik dat wel een beetje een gemis...
Toch is dit een mooi, sferisch album dat lekker wegluistert.
Echt een groei album...

avatar van Castle
Inderdaad groeibriljant.
Voor mij het beste Faithless album, omdat het constant goed is.
De andere albums staan misschien wel betere nummers op, maar dan volgen er een aantal om door te skippen.

avatar van Thunderrock
Zinloos computer geblieb. Nee niet mijn ding, daarom ook geen stem!!

dVTB
Ook dit Faithless-album haalt het niet bij de eerste drie. Het positieve nieuws is dat deze plaat in elk geval weer wat beter is dan No Roots, maar echt sterk vind ik 'm niet. Bombs was wel een prima lead-single en Music Matters is ook in orde. Dido komt de boel redden, waardoor Last This Day de beste track van de plaat is. De rest heb ik al tijden niet gehoord en dat zegt iets.

Ik ben benieuwd of Faithless zich nog weet te herpakken op hun nieuwe album dat in de maak is (las ik).

88Fabian
Het is een apart album,en vooral music matters is een goed nummer.

avatar van Arrie
Zit ik lekker naar het laatste Faithless-lbum te luisteren... komt The Cure ineens voorbij! Die had ik niet zien aankomen
Vind het overigens wel een van de mindere nummers...

Faithless was de band waar ik fan van was tot de cd No Roots. Daarvoor altijd naar concerten geweest, maar voor het eerst gaan twijfelen. Toch naar Ahoy gegaan en hiervoor deze cd gekocht. Wat een verrassing. De style van Outrespective is weer terug en er zitten paar meesterwerkjes als "Music Matters' & To All new arrivels op. Wat mij betreft is Faithless weer terug en ben benieuwd of ze die lijn gaan doorzetten.

4,5 sterren!

avatar van barrett
Plots passeert hier dan The Cure met Lullabies een jammere zaak lijkt alsof ze geen inspiratie genoeg meer hadden om zelf zo'n song te maken.

avatar van the sm
prachtig album wat eigenlijk nooit gaat vervelen.
gaandeweg vind ik het steeds mooier worden.
faithless groeit uit , voor mij. tot een pink floyd achtige muziek van deze tijd.
het bevat alle muzieksoorten van nu ...
van rap ,dance ,mellow,rock,

avatar van BZN
BZN
goed album! mooi cover ook

avatar van Helicon
Aardig album. Moet zeggen dat ik het eerste nummer gelijk ook het beste vind

avatar van peerhendriks
Geweldig album; deze week weer in de cd gestopt en er niet meer uitgeweest...ook omdat ik ze eindelijk live kan gaan zien in Paradiso!

avatar van Hans Brouwer
dVTB schreef:
Dat "herpakken" heeft Faithless zeker gedaan op het nieuwste album "The Dance". Vanmiddag "To All New Arrivals (2006)" nog maar eens gedraaid. Blijft toch een verrekte goed album. Ach... heeft Faithless weleens een "minder" album uitgebracht? Nee dus!

avatar van Jordipordie
Ik vind dit het beste album van Faithless. Klinkt doorontwikkeld, divers maar toch één geheel, volwassen en met aandacht gemaakt. Goed geproduceerd ook, op een goede installatie of hoofdtelefoon een feestje

Een groeialbum, maar het groeit bij mij niet verder dan 3 sterren. Iets te vlak en gewoonweg wat te saai.