Gwen Stefani - The Sweet Escape (2006)

Pop / Dance
Label: Interscope

1. Wind It Up (3:13)
  2. The Sweet Escape (4:06)

met Akon

3. Orange County Girl (3:24)
  4. Early Winter (4:43)
  5. Now That You Got It (2:59)
  6. 4 in the Morning (4:43)
  7. Yummy (4:57)

met Pharrell

8. Fluorescent (4:18)
  9. Breakin' Up (3:47)
  10. Don't Get It Twisted (3:37)
  11. U Started It (3:06)
  12. Wonderful Life (3:57)
  13. Candyland * (3:45)
  14. Wind It Up [Orginal Neptunes Remix] * (3:05)
  15. Wind It Up [Harajuku Lovers Live Version] * (3:24)
avatar van Justinx
Wt... Waar heb je ooit deze cover kunnen vinden man

avatar van MJ_DA_MAN
Waarschijnlijk Wiki..... Daar staat ie gewoon hoor.

Electro_
Wikipedia inderdaad, de Engelse. Ik vind het wel een verschrikkelijke cover trouwens.
De eerste single Wind It Up is ook lang niet zo leuk als bijvoorbeeld What You Waiting For, op het gejodel na dan.

Aja, op die manier...

Maar ik vind de cover nog wel meevallen hoor. Ik vond die andere cover van haar vorige album dan nog verschrikkelijker hoor. Vind Wind It Up zeker wel grappig, overtrefd niet What Are You Waiting For, maar is zeker een waardige opvolger. Ook Sweet Escape met Akon heb ik al kunnen horen en die klinkt ook erg 'sweet'. Dit wordt echt een goeie cd denk ik. Ook het feit dat het album 18 nummer zal gaan bevatten vind ik erg positief. Voldoende variatie dus.

avatar van Rickéh
Justinx schreef:
Aja, op die manier...

Ja precies!

Misschien leuk sinterklaas cadeautje?

chrismusic
Ik vraag me af of dit de juiste cover is kijk maar naar deze site: http://www5.cd-wow.nl/detail_results.php?product_code=1048189

avatar van Justinx
"Over die hoes heb ik lichte twijfels: cd-wow plaats wel vaker tijdelijk andere foto's, dus die link zegt nog niet zo veel," aldus mijn reactie toen ik dit album wou toevoegen aan de site met de cover die jij bedoelde op cd-wow.nl...

Electro_
Verder kun je er bijna wel van uit gaan dat als er op de afbeelding de titel en artiest staan, het wel de originele hoes is. Dat is bij CD-Wow dus niet het geval.

chrismusic
Justinx schreef:

op de cover van mume zie ik trouwens "escape" staan en bij die andere zie ik dat weer niet. dus ik denk toch dat de goeie cover is die er nu op staat maar we zullen het wel zien als ie uit komt

avatar van Rickéh
Die cover is wel goed, kijk op www.gwenstefani.com bij Photos, dan zie je dat deze de goede is

avatar van AstroStart
Wind it up klinkt erg lekker. Een echte Stefani-stijl.

Ben benieuwd naar de andere nummers

Ik heb sweet escape en candyland al stukje gehoord .. en candyland is voor zover het liedje afspeelde wel oké.. Sweet escape is echt superr!!! Wind it up vind ik eigenlijk niet waard als single, maar als je paar keer luisterd is het wel een leuk liedje:)

avatar van jowietje
Van alle nummers die ik tot nu toe heb gehoord vind ik er geen een leuk en de cover is al helemaal verschrikkelijk.

de officiële tracklist is 6 nummers minder!:(

De cover is inderdaad verschrikkelijk, maar ik vermoed dat dit wel een beetje expres is gedaan, het is zo fout dat het ook wel iets leuks heeft.

nja maar het leuke aan gwen is.. ze heeft hele andere stijl dan alle andere... een keer wat anders is zeker een must tegenwoordig! tenminste wat anders... en die foto is ook gewoon erg apart.. je moet er maar van houden.. ik vind het wel leuke cover:)

Hoe kan je stemmen op een album die je helemaal nog niet geluisted kunt hebben?? :S

Ik heb van Sweet Escape,,Orange Country Girl en Don't Get It Twisted een klein stukje gehoord en het klinkt wel aardig
Ik ga ook dit album zeker kopen!
Haar nieuwe single Wind It Up vind ik ook geweldig
De cover is ook helemaal geweldig,,ik vind deze zelfs beter dan de cover van L.A.M.B..

avatar van jowietje
Beluister hier alle nummers (30 sec.) van het album.

Ik persoonlijk vind Yummy het lekkerst klinken.

zitte egt goede nummer stussen!

Die nieuwe single effe gehoord en is belachelijk slecht, dacht ik. Rip off van M.I.A. Luister daar naar en u weet waar ze de mosterd vandaan haalt.

avatar van Justinx
Ik moet het inderdaad ook nog even sterk overdenken of ik deze cd in huis wil en ga halen. Vond haar debuut soloalbum zeer sterk en ik heb me daarom ook voorgehouden haar volgende album te kopen, maar wanneer ik de fragmenten hoor van de nummers valt de cd me toch een beetje tegen. Moet dus even wachten tot dat ik de hele nummers hoor voordat ik dit album ga aanschaffen.

De cd is uitgelekt!! echt goede nummers erop!!! en candyland staat erop als Bonus track!

avatar van Justinx
Ja, ik zie het. Toch even uitproberen dan...

Pauper
Kenny schreef:

Ben hem nu aan't downloaden

EDIT:/ Ik heb hem binnen en inmiddels de eerste tracks geluistert, ik vind de producties op het eerste gehoor erg leuk. In Candyland en Wind It Up worden er leuke samples gebuikt, toch vind ik beetje tegenvaller dat ze niet tot hun recht komen. Gwen Stefani is er bij lange na nog niet op vooruit gegaan vergeleken met het vorige album, op Candyland is ze nauwelijks te verstaan en op andere tracks gaan de teksten weer nergens over.

Des al niet te min wel een aardige plaat vanwege het aparte geluid dat nog wat extravaganter uitpakt dan de vorige plaat, het is niet echt mijn ding en ik blijf van mening dat de producties niet altijd tot hun recht komen met Gwen Stefani. Vaak zijn de nummers in het refrein wel redelijk/goed maar daar buiten worden de beats terughoudender en wordt het stemgeluid van Gwen een stuk saaier, beetje een Blondie geluid...

Toffe nummers: The Sweet Escape, Wind It Up, Candyland & Now That I Got It

Irritante nummers: Yummy, Orange Country Girl, Breakin' Up en Don't Get Twisted... de rest is matig tot voldoende naar mijn mening.

IK vind de cover echt geweldig en de promo pics zijn ook heel mooi!!
Ik heb het album al,,hij is gelekt en ik vind het echt een goed album.
Mijn favo's zijn Sweet Escape,,Don't get It Twisted,,Breakin'Up,,Yummy,,Early Winter.
Ik ga dit album zeker kopen!!

*4.0

1,0
ik vind het echt een verschrikkelijk album op misschien 2 nummers na ??
De cover vind ik ook al helemaal niet mooi en haar zang ''talent'' kan mij helemaal niet boeien .. Jammer
0.5*

Electro_
Dit album valt me nogal tegen, op het gejodal in Wind it Up na is het allemaal wel erg gewoontjes en dat vind ik bij Gwen Stefani niet leuk. Door dit album leer ik L.A.M.B. wel meer te waarderen, die maar weer eens luisteren dan.

Geen slecht album, alhoewel haar vorige wel veel beter klonk. Op dit moment moet ik het album echt nog wat vaker luisteren voor ik favoriete nummers kan uitzoeken, maar al met al 'n lekker album.

*3,5

Ik denk dat jullie het album eens meer moeten luisteren:O.. er zitten echt goede nummers op! tenminste eens keer wat anders..

Electro_
Ik vind Don't Get it Twisted en Wonderful Live inderdaad wel leuk, en de single ook wel wat meer. Maar het blijft toch wel een matig album hoor...
Ik heb vanmorgen in de krant gelezen dat ze hierna zeer waarschijnlijk weer terug gaat naar No Doubt.