2Pac - Pac's Life (2006)

Label: Amaru

1. Untouchable [Swizz Remix] (4:16)

met Krayzie Bone

2. Pac's Life (3:38)

met T.I. en Ashanti

3. Dumpin' (4:28)

met Hussein Fatal, Papoose en Carl Thomas

4. Playa Cardz Right (Female) (4:33)

met Keyshia Cole

7. International (4:01)

met Nipsey Hussle en Young Dre

8. Don't Sleep (3:36)

met Lil' Scrappy, Nutt-So en Yaki Kadafi

9. Soon as I Get Home (3:40)

met Yaki Kadafi

10. Playa Cardz Right (Male) (4:54)

met Ludacris en Keon Bryce

11. Don't Stop (5:25)

met Big Syke, Yaki Kadafi, Hussein Fatal, E.D.I., Young Noble en Stormy

12. Pac's Life [Remix] (3:39)

met Snoop Dogg, T.I. en Chris Starr

13. Untouchable (4:25)

met Yaki Kadafi, Hussein Fatal en Gravy

14. Dear Mama [Frank Nitty Remix] * (5:42)

met Anthony Hamilton

Relax
Tja het album zelf is ook vandaag uitgelekt, en kijk naar die cover.. en kijk naar die gastartiesten..

eazyfan
Big Syke, Yaki Kadafi en de rest van Tha Outlawz, de rest is idd bagger, ik ga deze toch maar eens moeten luisteren vrees ik, ik verwacht weeral hetzelfde, geweldige Tupacraps waarmee kinderachtig mee gezooi is, dus bagger .Dit zou 2Pac echt niet willen vrees ik.

avatar van thomzi50
Die gastartiesten

avatar van jowietje

Marcel²
Ik heb alle tracks al, en orgineel.

Over dit album heb ik zo mijn twijfels.

Inderdaad die gastartiesten

Hier word ik nu zooo ziek van, misschien een beetje lullig maar dood is dood.
En dan mogen ze niks meer uitbrengen??sorry hoor als jouw favo artiesten allemaal zo net leven en nooit vermoord worden, zoiets snap jij gewoon niet ,dan moet jij niet komen praten dat dit verkeerd is, Ik luister deze Cd liever dan elke Cd in jouw top10, meen ik echt dus, stel dat Rihanna morgen sterft en ze hebben nog unreleasde traks, dan zou je toch ook willen dat die uitgebracht worden en dan zou je er toch ook van genieten??

eazyfan schreef:

Om eerlijk te zijn.. dit zijn geen unreleased tracks

eazyfan
Ja dat waren ze toch, alleen bewerkt.dat zouden ze ook kunnen doen met die van Rihanna bvb.

CaliLove
Hier word ik nu zooo ziek van, misschien een beetje lullig maar dood is dood.

His legacy still lives on......

Relax
Tja eindelijk dirty uitgelekt... zowiezo kansloos dat er cleans worden gemaakt maar oke..
Hopen dat dit album nog redeljik geremixed is, vorig album was nog wel lekker om naar te luisteren hoor, maar sommige kunnen remixes niet bepaald waarderen, tuurlijk wil ik ze ook onder originele beats

Dumpin' heeft wel goede tekst van 2Pac, maar het klinkt eigenlijk allemaal veelte commercieel, alleen Dumpin' is goed.
Tja... Loyal To the Game was dan toch wel veel beter geremixed.

GGMM
eazyfan schreef:

Als het er een paar zijn, ja.
Als het meer nummers zijn dan tijdens het leven van de artiest, nee.

Timothebizkit
Echt diep triest dat zoiets als dit nog word gemaakt. Laat die vent lekker rusten in z'n graf...

nee, Soon As I Get Home is beste track van dit album
tenminste, deze nijgt het meeste naar de 2pac sfeer..

KK dit album is kapot gaar kijk die features dan ?? T.I. als 2pac nog levend was zou hij die T.I. dood dissen de enige goede zijn die van outlawz

Hier word ik nu zooo ziek van, misschien een beetje lullig maar dood is dood.

ik ben het eens met eazyfan want na je dood kunnen ook dingen uitgebracht worden dus niks dood is dood luister maar weer naar je fijne nederhop

kijk tupac leeft;)want loyal to the game kwam uit stont tupac en de achtergrond was wit en keek uit de raam en nu is het weer achtergrond wit daar proberen ze te vertelen tupac leeft hoe ze life hebben gesgreven lijkt er op zo van pac is alive en hij heeft precies de zelfde foto als dat maar op die enne foto heeft ie zijn hand andersom:S en hier heeft ie ook eeen ring meer :S is dat niet raar die foto is nieeuwe genomen enne PLayer haterz neem jullie rotzooie hier weg waar sloeg dat op dood is dood als je dierbaarste dood gaat ga je toch ook niet zeggen dood is dood rotop met dat shit

westthug53 schreef:

Hmm dit soort berichten zetten me altijd aan het denken maar nee dit een foto uit een magazine of iets dergelijks.
Plus dat als 2Pac nog zou leven dat hij echt niet zo'n album zou laten uitbrengen
Waar zou 2pac nu zijn dan ? zijn as is zelfs nog naar Afrika gebracht dit jaar.

avatar van MJ_DA_MAN
1,0
westthug53 schreef:

Geen touw aan vast te knopen .

eazyfan
Ik versta totaal niks van dat bericht van westthug53. maarja hier 5* op stemmen is best vreemd, ik ga deze 1 keer luisteren om te zien wat dit album waard is, eigenlijk totaal niks maar toch maar eens doen. een paar tracks zien er nog redelijk uit maar eerst luisteren en dan beoordelen. word net zoals bij andere 2Pac-albums na zijn dood maar 2,5*.

RU STill Down verdiend geen 2,5

avatar van seanpuffy
Hier word ik nu zooo ziek van, misschien een beetje lullig maar dood is dood.

ik denk dat je niet beseft wat je zegt met dood is dood. maja wat zou je voor minder, kinderen weten niet wat zeggen he:s
kweet ni of je het weet maar 2pac is wel amerikas en zelfs werelds bekende rapper ooit. en tis niet omdat hij dood is dat hij geen cds kan uitbrengen integendeel kdenk ni dat dit zijn laatste zal zijn want hij heeft toen hij in de gevangenins zat, rapteksten geschreven voor heel zijn leven en zijn familie en vrienden gaan die wel nog gebruiken.
en als je intvervolg nog is zoiets wilt zeggen zoals dood is dood hou dan beter je mond, dank u.

avatar van seanpuffy
eazyfan schreef:

je hebt volledig gelijk;)

Haha, @ seanpuffy

Ik geef het album alleen al 3,5 sterren voor het nummer Soon As I get Home! Het enige echte nummer wat er op lijkt! komt ook alleen omdat ze er verder niks aan veranderd hebben en gewoon de orginele OG is! de rest gaat wel. Don't stop was ook wel aardig! maar laten we maar niet over pac's life praten! wat doet T.I. Erop!

de tracklist klopt trouwens niet! waar is nummer 14. Dear Mama Remix en de volgorde van de tracklist klopt volgens mij ook niet hellemaal

Marcel²
Niet al zijn albums na zijn dood zijn slecht of vallen tegen. Deze wel, het is gewoon weer een schande hoe ze het brengen met die gastartiesten.
De raps van 2Pac zijn natuurlijk goed, maar in het geheel is het een lachertje.
Veel te veel gerommel aan de tracks.
Neem nou het nummer Play Your Cards Right, nee als het zo moet koop ik zo'n album niet orgineel.
En het orgineel is zo mooi, en gelukkig heb ik die.

scarface213
k ga deze ook bestelle

Relax
Scarface dat hoeven we allemaal niet te weten hoor

avatar van thomzi50
Alweer 2 vijf sterren stemmen

Dit is het beste album dat uitgebracht is na zijn dood op "still i rise", "R U Still Down" & "Greatest Hits" na. Ik vind het alleen jammer dat er zo veel South-Side shit in word gebruikt, keep it West! maja, "Dumpin" is super!!!