2Pac - Pac's Life (2006)

Label: Amaru

1. Untouchable [Swizz Remix] (4:16)

met Krayzie Bone

2. Pac's Life (3:38)

met T.I. en Ashanti

3. Dumpin' (4:28)

met Hussein Fatal, Papoose en Carl Thomas

4. Playa Cardz Right (Female) (4:33)

met Keyshia Cole

7. International (4:01)

met Nipsey Hussle en Young Dre

8. Don't Sleep (3:36)

met Lil' Scrappy, Nutt-So en Yaki Kadafi

9. Soon as I Get Home (3:40)

met Yaki Kadafi

10. Playa Cardz Right (Male) (4:54)

met Ludacris en Keon Bryce

11. Don't Stop (5:25)

met Big Syke, Yaki Kadafi, Hussein Fatal, E.D.I., Young Noble en Stormy

12. Pac's Life [Remix] (3:39)

met Snoop Dogg, T.I. en Chris Starr

13. Untouchable (4:25)

met Yaki Kadafi, Hussein Fatal en Gravy

14. Dear Mama [Frank Nitty Remix] * (5:42)

met Anthony Hamilton

Pac's Life met Ashanti & T.I. vind ik onwijs goed

KSPR
Dus een rapper is goed als hij dood is?

avatar van Wib0__
Social_Mask schreef:

Smaken kunnen dan best verschillen. Ik vind het een *#% nr. Untouchables moet je proberen.

Heb Untouchables de afgelopen dagen eens gehoord, en dies ook erg lekker, en idd smaken verschillen..
Zal nu dán de rest van het album eens luisteren, óf er nog meer goede nummers tussen zitten..

avatar van J.M.
JessaMAn schreef:
warrom doen mensen dit toch om geld te verdienen tupac zou egt niet met deze mensen willen werken hij is onwijs goed een van de beste hip-hoppers aller tijden ( mede omdat hij vermoord is)

Mede omdat hij vermoord is, is onzin. Hij is gewoon een hele goede rapper, dat hij vermoord heeft er nix mee te maken.
Maar waarom mogen die lui niet albums na z'n dood uit brengen, niet alles na z'n dood was goed (voor loyal to the game is een zwaar klotuh album), maar de dubbel cd's die uitgebracht zijn, daar ben ik blij om dat ze daar nog geld aan probeerden te verdienen want die nummers had ik zeker niet willen missen.

Laat ze toch lekker geld aan hem verdienen, dit album en Loyal To The Game zijn wel een stuk minder dan de dubbel cd's, maar zo nu en dan zit er nog wel een leuk nummer tussen, zoals op Loyal To The Game: Ghetto Gospel (zonder dat nummer was ik nooit 2Pac gaan luisteren). Dus ik ben toch blij dat het uitgebracht is.
en pac's life op deze vind ik wel een lekker nummer buiten het feit dat hij nooit een nummer met T.I. zou maken.

Social_Mask
Volgens mij bedoelt JessaMan, dat omdat hij vermoord is iedereen hem kent en daardoor is hij beroemd geworden en cool of wat dan ook. En dan wordt hij de beste Hip-Hopper genoemd. Misschien bedoelt hij dat. En als hij dat bedoelt, dan kan ik dat wel een beetje begrijpen. Ookal vind ik dat 2pac toch wel tot de top behoort. Wellicht aan de top.

En voor mij hoefde ze dit album echt niet uit te bregen. Het zijn gewoon remixes, sommige niet. Liever Loyal To The Game. Als daar al uitgebrachte stukjes tekst op stonden, waren het meestal erg onbekende nrs.

Redelijk album! 2 Pac blijft voor mij één van de beste rappers alleen de laatste tijd vind ik wel dat hij een beetje word uitgemolken Suge. Een 3,5

KSPR
Dit word niet uitgebracht door Suge, maar door Pac's eigen moedertje.

KSPR schreef:
Dit word niet uitgebracht door Suge, maar door Pac's eigen moedertje.

Jah, en dat vind ik al helemaal schandalijk, door je eigen moeder. Waar is de ''Dear Mama ''?

KSPR
Idd, zei ik ook al ergens. Die reactie van die moeder op de uitmelk kritieken snap ik ook niet helemaal; "Ik weet zeker dat Tupac gewild zou hebben dat we zijn werk uitbrengen" o.i.d..

Euuh 2pac heeft het niet voor niks zelf niet uitgebracht.

Social_Mask
Ik denk wel dat Tupac had gewild dat zijn werk zou worden uitgebracht, maar niet samen en door een bepaalde artiesten. En niet op dit manier. Waarschijnlijk had Tupac ze niet uigebracht, omdat hij ze mss op latere albums wou brengen. Wie weet, we komen er wellicht nooit achter.

R U Still Down?, Until The End Of Time en ook nog wel Better Dayz zijn goed. Ookal heb je daar irritante remixes. Maar hier is het helemaal geremixed.

Ohw als je de orginele versie van Whatz Next hoort hé...Dat is zo'n geniaal nr en dan kijk hoe ze het uitbrengen. Zo een zonde.

avatar van J.M.
Social_Mask schreef:

Ben ik het wel mee eens, hij heeft de nummers toch opgenomen, en die remixes allemaal hoeven van mij ook niet. En zoals social_mask al zegt zijn de dubbel albums na zijn dood gewoon goed

avatar van Yak
Yak
Berichten over of 'ie nou dood is of niet verplaatst naar 2Pac

power_ranger
Ik vind het ook wel jammer dat er geremixed wordt met z'n nummers, maar het gaat me toch vooral om de rap zelf van the outlawz en tupac. En die is en blijft geweldig!! Ook de flow van Kadafi, heerlijk!!

Social_Mask
Die gemiddelde....zó hoog. Ik vind Loyal To The Game nog vele malen beter.

Tag
Jammer.. 2.0

Verkloot met Afeni-producties en al die fake-gastartiesten.
Enige goede Punt is de samenwerking met Outlawz standhouden.
Pac's life's 2e vers is goed hervormt van de eerste verse van het Liéd 'this life is lead' van Better Dayz. en het eerste verse is afkomstig van 'Pac's New Life', te zien op 'You've never heard'. ( een samenwerking van unreleasht tracks onder de naam gezet van 'Trapp'.) Dear mama [Remix] ! Anthony’s stem maakt dit album zo Soul. Voor de mensen dat dit nummer niet vinden, het is een Itunes Exclusive. Untouchable [Remix] is nog niet zo slecht.
Krayzie bone!, Hoe hij zingt in dit lied is gewoon top Bone Thugs-N-Harmony.

You niggas better not try to run up
And don't try to say we ain't told you
You're dealing with killers and soldiers
Nigga these explosives, trying to blow shit, running you over
Nigga controller
Whenever y'all niggas try to roll up
Thinking I'm a ho, well, come and let me show ya
I'm a light up the rhythm like dosia
Dumping so potent, nigga don't choke up
Flow up
Makaveli The Don, got niggas strapped and ready to bomb
As soon as I send the alarm, and when we're done
We've committed a red rum, leaving the enemies dead and gone
Leaving 'em niggas head's blown, cause they know they dead wrong

Aan de hand van Swizz Beatz wordt de instrumental samenhorend. Whatz next was goed geweest zonder die ‘A3’ en ‘Jay Rock’. De originele track is zo afdruipend van Emotie, waarom ze die dan niet gehouden hebben.
‘Sleep’ is mooi afgewerkt, dit noemde origineel ‘Don’t fall Asleep’. Niet te verwarren met nummer 10.
Dit was een samenwerking met Kurupt. Pac’s Life [Remix] beetje overbodig, de Pac’s life is al dope opzich.
Snoop Dogg rapt erin over hoe hij de Samenwerking met 2Pac zag op Death Row.
Play ya Cardz right is de Female het best gevormt. (maar je hoort er in dat er sommige stukken zijn uitgeknipt en geplakt.)

Soon as i get home gaat over wanneer hij thuis zal zijn, na de Pen. Hoe alles zou veranderen.
De tekst is zo goed geschreven.

Sittin' here lookin' at pictures of me and you livin',
but now you out in the world, while I'm twistin in prison...
love letters come daily, words of affection, you send me money,
and nude pictures beggin' for some sexin...
stay wide open, keep yo eyes peeled,
and my advice is keep it real or you can die squelin'...
plus I never had to worry 'bout a visit, cause your there daily,
guard tryin' to get ya number, you don't dare tell me...
tongue kissin', steady humpin',
tryin to touch up something,
before the C-O in the corner jump in, frontin'...
late night reminiscencin' everybodys quiet,
I think somethings in the air, prepare for the riot...
It's padlocks in my socks, steel from the bed springs, I touch 'em with thug love,
and then let they heads ring, started a war, but now I'm gone,
release me to the streets in the morning, it's on,
soon as I get home...

Don’t stop is verkloot t.o.v. De original ‘Don’t stop the Music’. waarin 2Pac meer stukken rapt dan hier.
‘Big Syke, Yaki Kadafi, Fatal Hussain, E.D.I., Young Noble en Stormy’ is een beetje te veel.
Waarom ze dan niet gewoon ‘Outlawz’ zetten, in ‘Starin’ through my rear view’ rappen er ook alleen maar E.D.I. En Kadafi en dat noemen ze dan ‘Outlawz’.

Dit album is voor mij een 3.5 waard, ondanks alle tegenstemmen.

Beste nummers dus

- Soon as i get home

RIP

avatar van MJ_DA_MAN
1,0
Wat een ongelofelijk slechte plaat . Zelfs Loyal To The Game vind ik beter. Gewoon een dieptepunt binnen hiphop dit. Wát een misbruik van Pac is dit. Ongelofelijk slechte rappers die Pac zo'n beetje belachelijk maken op de slechtste beats in jaren. Ik dacht dat het misbruk van een rapper op zijn toppunt was bij Biggie - Duets, maar Pac's Life heeft hem van de troon gestoten. 1*, kutplaat, bah! Als respect voor Pac hebt en deze plaat waardeert, moet je je diep schamen!

avatar van ferdi2307
Pac's Life.. Als ik niet wist dat dit van Tupac kwam, had ik gezegd "super album", hij luisterd echt lekker weg, goeie beats en meesterlijke flow op bijna alle nrs.. maar omdat het een gemixt album is, heb ik nog geen idee wat ik moet stemmen.. het voelt niet als Tupac.. hou het nu op 3* voor het luistergevoel..

avatar van ferdi2307
btw, ik heb een 15e nr.. Scared Straight (Bonus Track) weet iemand hier iets van??

Social_Mask
Nope, niet van gehoord. Is het een goed nummer?

avatar van ferdi2307
ja lkkr deuntje in de beat, up-tempo bass met een agressieve verse van Pac.. downen waard

Akonner
Foute beat: hier

Social_Mask
Vind die beat niet zo heel erg goed, soms iets té, maar ver wel lekker. Piano deuntje is wel goed. Tupac rapt goed. Alleen het refrein is wat matig... Dit nr is wel beter dan 10 nrs van dit album.

avatar van catdog
Met dit album is het voor mij hetzelfde als bij Loyal to the Game: Het klinkt allemaal wel leuk maar dit is toch geen "werk" van 2Pac mensen.
Ik vind album zowaar minder dan Loyal to the Game vandaar een puntje minder dan ik bij Loyal to the Game gaf: 2.0*

De tracks klinken helemaal niet als de platen die Pac maakte toen hij nog leefde en deze plaat is daarom alleen maar bedoeld om weer wat geld binnen te halen denk ik.
Van alle tracks op dit album is het voor mij toch wel de titeltrack die eruit springt. Het vrolijke melodietje en de zang van Ashanti vallen in dat nummer erg op tussen de rest van de tracks op dit album en daardoor versterkt dit de aandacht op het nummer en maakt het dit toch wel een betere plaat dan de rest.

Album toppers:

01. Pac's Life
02. Untouchable (Swizz Beatz Mix)
03. Dumpin'

Flauw bericht verwijderd.

ik vind dat het niet echt 2pac z'n stijl is, zoals met whatz next..?
maar dat ze Soon As I Get Home erop hebben gezet, vind ik wel masterlijk... en untouchable, dumpin', pac's life, dat zijn wel goede nummers.... ze hebben ook Playa cards right, die is ook al heel oud...

Social_Mask
Ja, maar het zou een stukken beter zijn als ze het in orginele verpakking zouden uitgeven. Want ik vind dit echt kut.

ja, ze kunnen ze er ook allebei op zetten, i.p.v eentje die female en eentje die male heet.. ze kunnen beter 1 nieuwe, en dan ook de originele

avatar van Soete
Ik ben een grote 2Pac fan & nadat ik deze cd had geluisterd, had ik gemengde gevoelens. De hoogtepunt van de cd is natuurlijk 'As Soon As I Get Home' wat een unreleased classic is! De lyrics van 2Pac zijn 10 jaar na zijn dood nog steeds relevant. 'Dumpin' & 'Don't Stop' zijn ook hele dope tracks. Helaas passen guest features als Ludacris, T.I., Jay Rock, A3, Young Buck niet echt op een 2Pac cd.
Beats op deze cd zijn dope, maar passen niet allemaal bij 2Pac. Veel nummers zijn in feite verkracht, de originele waren stukken beter. Jammer dat 'Scared Straight' alleen op de Japanse editie van Pac's Life staat. Dat is een superdope track.
3.5*

avatar van catdog
Verhoogd naar 2.5* vanwege Playa Cardz Right (Female).
Wat is dit eigenlijk een goed nummer !
Dit is zowat het enige nummer van het album wat me een beetje laat denken alsof Pac nog leeft... weet niet hoe het komt.
In ieder geval: ik vind het een geweldige R&B/Rap track.

Keyshia is ook prachtig op de track !
De uithalen van haar zijn iedere keer raak !

Leuk weetje: Pac en Keyshia hebben samen op de "High school" gezeten..