menu

The Charm The Fury - The Sick, Dumb & Happy (2017)

mijn stem
3,53 (15)
15 stemmen

Nederland
Metal
Label: Arising Empire

  1. Down on the Ropes (3:23)
  2. Echoes (4:39)
  3. Weaponized (3:54)
  4. No End in Sight (3:55)
  5. Blood and Salt (5:11)
  6. Corner Office Maniacs (0:54)
  7. The Future Need Us Not (3:29)
  8. Silent War (4:11)
  9. The Hell in Me (3:59)
  10. Songs of Obscenity (4:12)
  11. Break and Dominate (4:18)
totale tijdsduur: 42:05
zoeken in:
avatar van centurion81
4,0
Deze band gaan luisteren omdat ze op Pinkpop staan - dit album klinkt echt lekker! M.n. Echoes en No End in Sight bevallen me goed tot nu toe!

Rudi1984
Ik verbaas me over alle ophef rond deze band, al moet ik bekennen dat ik het album nog niet heb gehoord. Ik ken ze alleen van het optreden op Lowlands 2016 en dat was echt béreslecht. Klonk als slecht uitgevoerde 13-in-een-dozijn-metalcore met oninteressant geschreeuw, voor zover er iets uit de geluidsbrei te ontwaren viel.

avatar van james_cameron
3,5
De wat anonieme metalcore van het debuut heeft hier plaats gemaakt voor wat anonieme groovemetal a la Pantera en Machine Head. Niet slecht gedaan, mede door de krachtige produktie; vooral de eerste helft van het album bevat een reeks sterke tracks. Vanaf The Future Need Us Not wordt het allemaal wel wat minder boeiend en gaat de zang van Caroline Westendorp een beetje vervelen. In de saaie semiballad Silent War vallen zangeres en band vervolgens door de mand. Missie niet helemaal geslaagd dus, maar de band is op de goede weg.

avatar van Hega
4,0
Leuke band en lekker album ook.
Jammer dat ze gaan stoppen.
Had ze graag nog weleens live willen zien.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:49 uur

geplaatst: vandaag om 19:49 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.