Chimaira - Resurrection (2007)

Label: Nuclear Blast

1. Resurrection (4:37)
  2. Pleasure in Pain (3:04)
  3. Worthless (3:44)
  4. Six (9:44)
  5. No Reason to Live (3:44)
  6. Killing the Beast (3:47)
  7. The Flame (5:23)
  8. End It All (4:21)
  9. Black Heart (4:33)
  10. Needle * (3:08)
  11. Empire * (5:38)
  12. Kingdom of Heartache * (4:11)
  13. Paralyzed * (3:07)
bro
een nieuwe plaat van chimaira!!!
ik kan niet meer wachten tot hij uitkomt!!
Resurrection klonk al hemels op hun site

avatar van AGE-411
Idd,

Hoewel ik het niet echt heb op thrash met veel geschreeuw vindt ik dit wel nog goed. Laten we hopen dat er nog meer van dit goeds op staat.

bro
ja , er komt zelfs een heus minisolo in voor

avatar van Exfrozen
Toch wel weer een prima album afgeleverd de gasten van Chimaira

avatar van AGE-411
Exfrozen schreef:
Toch wel weer een prima album afgeleverd de gasten van Chimaira

Howhow, het is er nog niet.

Niet te vroeg victorie kraaien.
Laten we wachten tot 6 maart om te oordelen.

avatar van Exfrozen
Je kan hem al van het internet pindakazen.

Exfrozen schreef:
Je kan hem al van het internet pindakazen.

hoe dan? met welk program?

avatar van Sammy
De eerste paar luisterbeurten zijn weer zeer positief. Op het eerste gehoor zijn ze gewoon doorgegaan waar ze bij de laatste cd op zijn gehouden, maar hebben ze wel enige variatie in stemgebruik erin weten te proppen. Dit blijft een band die op een subtiele manier loeihard weet te beuken. De nummers klinken in ieder geval weer als een heipaal die op volle toeren aan het razen is.

Necr0ph0biC
Aan Ressurection (het lied) te horen gaan ze zelfs een stap verder als dat ze op Chimaira gingen..

avatar van james_cameron
Geweldig nieuw album, al is zo op het eerste gehoor het songmateriaal van de vorige plaat wat sterker. Neemt niet weg dat alle nieuwe songs prima zijn, met heerlijke riffs en veel solo's. Wat meer invloeden van bands als Machine Head en Fear Factory dit keer, maar dat is wat mij betreft geen minpunt. Het album dat ik heb bevat ook nog tracks 12 en 13: Kingdom Of Heartache en Paralyzed.

avatar van knoltor
Hmmm, zo bij de eerste keer vind ik hem heel goed, maar een tikkeltje minder briljant dan de vorige cd, met name wat de composities betreft. Vooralsnog geef ik hem 'slechts' 4*. Maar 'Chimaira' was ook een groeiplaat, dus wie weet...
Sowieso nu al een van de betere releases dit jaar!

ik vind dat chimaira niet afwisselend genoeg is... er zit geen volume in, geef mij maar metalcore ipv deze stuff

Ddk
De clip van et titelnummer zuigt echt als de tering.. beetje goedkope formule..

Ddk schreef:
De clip van et titelnummer zuigt echt als de tering.. beetje goedkope formule..

net effe bekeken en valt best mee. toch als je vergelijkt met hun vorige clips, dié waren goedkoop van formule.
zalige song trouwens. ht album moet ik eerst nog wat meer beluisteren

avatar van relentless
deze plaat is zwaar verslavend en briljant

bro
inderdaad, heb hem al gekocht en leg he regelmatig op. deze cd is gewoon zwaar beuken. live geeft deze cd ongetwijfeld moshpits 5*

avatar van relentless
dat kun je wel zegen wat ik eerder bij zo,n plaat van dat KALIBER gezegd heb ik ben al aggressief deze plaat ook en dit soort platen heb ik gewoon nodig zoals een reumapatient wiet nodig heeft

bro je comentaar dat vind ik van je gozer deze is voor jou bro

bro
als je dit jaar op zondag naar graspop gaat kun je chimaira meemaken. kon ik maar gaan. waarom gaat graspop door tijdens mijn **** exames!!

avatar van HammerHead
Aan je woordkunsten te zien ga je die examens niet halen, dat wordt volgend jaar weer graspop missen.

avatar van HammerHead
Goed zo, snel je bericht aangepast.

HammerHead schreef:
Goed zo, snel je bericht aangepast.

ik ben een brave burger e
maarja, iedereen heeft zijn zwakke momenten

avatar van relentless
he bro ik ga ook dit jaar naar graspop
en nog gratis ook omdat een kennis op de gastenlijst is gezet scheeelt me 120 pleuro(als het goed was dat de prijs)

avatar van relentless
nou bro je gaat het halen ik geloof in je

hoera voor bro wens hem suc6 die brave burger hoera

gij zijt toch ook maar een hyperactieve e, relentless

veel naar deze cd luistere zou ik zo zeggen, word je direct gerelaxed van

bro schreef:
gij zijt toch ook maar een hyperactieve e, relentless

veel naar deze cd luistere zou ik zo zeggen, word je direct gerelaxed van
kijk het klink nog poetisch ook die taal kunsten van je en dan hebben ze zoveel twijfel in je o en ik ben erg relaxt geworden van deze plaat e vele andern

avatar van Metalhead88
IK GA ZE ZIEN OP GRASPOP!!!!! JEEEE!!!!! alleen ik was niet helemaal op de hoogte van dit nieuwe album, tot vandaag...toch wel beetje stom van me...naja ken het gelijknamige album ondertusse uit me kop, en een paar andere nummers nog, maar kan iemand mij vertelle welke nummers ze normaliter live spelen??? welke zijn nou echt de chimaira-classics??? Dan kan ik me daar in ieder geval eeen beetje op voorbereiden....

Metalhead88 schreef:

heb wat rondgekeken en volgende nummers hebben ze gespeeld op een recent optreden in canada:
Resurrection
Power Trip
Nothing Remains
Severed
Empire
Salvation
The Dehumanizing Process
Pure Hatred

lijken mij ook de beste nummers

avatar van Metalhead88
haha okeee bedankt bro!!!

bro
tja, als ik zelf thuis mokkend moet zitten omdat ik zelf niet mag kan ik evengoed hiervoor even tijd maken en veel sterkte in de moshpits