Adrenaline Mob - We the People (2017)

Label: Century Media

1. King of the Ring (4:21)
  2. We the People (4:14)
  3. The Killer's Inside (5:53)
  4. Bleeding Hands (4:53)
  5. Chasing Dragons (4:09)
  6. Til the Head Explodes (4:32)
  7. What You're Made Of (3:30)
  8. Raise 'Em Up (5:06)
  9. Ignorance & Greed (5:22)
  10. Blind Leading the Blind (4:13)
  11. Violent State of Mind (5:06)
  12. Lords of Thunder (6:00)
  13. Rebel Yell (5:07)

avatar van The_CrY
Nog meer van hetzelfde. Niet slecht, maar gewoon niet zo bijzonder. Dat Russell Allen hier zijn tijd nog mee verdoet zeg...

avatar van Desert
Eigenlijk is het triest om te zeggen, maar de enige uitschieter die ik erop vind staat is Rebel Yell. 't Is meer een band die het tegenwoordig van covers moet hebben dan van hun eigen originele werk.

avatar van james_cameron
Energieke mengeling van moderne metal en meer klassieke werk a la Dio, met een hoofdrol voor zanger Russell Allen. Tekstueel aan de erbarmelijke kant, maar de songs zijn compact en liggen lekker in het gehoor, voorzien van stevig gitaarwerk. Bepaalde refreintjes zijn aan de knullige kant en hadden niet misstaan in de geföhnde haren-rock van de jaren '80, maar gelukkig vliegt de boel slechts zelden in negatieve zin uit de bocht. Geen hoogvlieger, maar best oké.