Clan of Xymox - Days of Black (2017)

Label: Trisol

1. Days of Black (3:04)
  2. Loneliness (5:02)
  3. Vixen in Disguise (4:27)
  4. Leave Me Be (5:06)
  5. The Rain Will Wash Away (3:38)
  6. Set You Free (4:10)
  7. I Couldn't Save You (4:22)
  8. What Goes Around (5:15)
  9. I Need to Be Alone (4:23)
  10. Loud and Clear (3:38)
  11. Your Kiss (5:09)
  12. La La Land (3:09)
avatar van frolunda
Toch wel genietbaar album van deze vleermuizen op leeftijd (of is het er nog maar één) al wordt het niveau van hun eerste twee albums bijkans niet meer gehaald.Ook lijkt de zang aan wat slijtage onderhevig maar in zijn geheel bereikt Days of Black,mede door de goede productie zeker een acceptabel niveau.
De algehele sound is fijn en met Loneliness en Loud and Clear staan er weer twee composities die kunnen uitgroeien tot live favorieten.Ook de rest van de songs ligt weer lekker in het gehoor al kan ik me inderdaad ook niet aan de indruk onttrekken dat er hier en daar leentjebuur is gespeeld.
Ach het zij ze vergeven want dit is gewoon een prima plaat om zo af en toe nog eens in het verleden te duiken.
Om nostalgische redenen dan ook 3,5 sterren.