Big Boi - Boomiverse (2017)

Label: Epic

3. Mic Jack (3:22)

met Adam Levine, Scar en Sleepy Brown

4. In the South (4:05)

met Gucci Mane en Pimp C

5. Order of Operations (3:39)
  6. All Night (4:01)

met Sleepy Brown

12. Follow Deez (3:52)

met Curren$y en Killer Mike

avatar van -marco-
Straks maar een eventjes opzetten. Twee voorgaande solo albums waren zeer vermakelijk. Kill Jill en Chocolate waren veelbelovend, ben benieuwd.

avatar van Dirruk
Had dit niet zien aankomen. Was niet gek op de samenwerking met Phantogram, maar ga deze wel even proberen.

avatar van NL_RAPPIN
Freakanomics vind ik geweldig

avatar van thomzi50
Weinig stemmen voor dit tamelijk vreemde, wisselvallige album, waarop Big Boi minder toon- en kwaliteitsvast is dan gebruikelijk, 'Chocolate' vind ik vreselijk, maar daar staat tegenover dat de hoogtepunten écht erg goed zijn (zoals de nummers met Killer Mike). Nipte 3,5*.