Vessels - The Great Distraction (2017)

Electronic / Dance

8. Everyone Is Falling
  9. Radio Decay
  10. Erase the Tapes

met John Grant

Deflect the Light is heel anders dan hun eerdere werk, maar wat een vette plaat. Doet een beetje denken aan Mount Kimbie. Ben benieuwd naar het album!

avatar van Noere
Nog een stuk euforischer en meer uitgesproken electronica tov de vorige plaat, die ik toch iets beter vind. Nog steeds wel verfijnde organische nummers maar dit is niet iets wat ik al te vaak opzet. Iets te veel van het goede en ik hoor ook teveel anonimiteit. Bij nummers 8 en 9 moest ik ook wel denken aan kimbie. Everyone is falling lijkt zo het gedownpitchte intro van Maybes te zijn

avatar van orbit
Mja, beetje late rating. Is veel minder dan Dilate. Minder veelzijdig en ook minder strak.. het is allemaal een beetje fliederig en fladderig. Track 2 irriteert me zelfs zo nu en dan. Deeper in a Sky is nog wel een erg vette uitschieter, maar daarvan staan er minder van op als op Dilate.