Gary Numan - Savage (2017)

Alternatieve titel: Songs from a Broken World

Rock / Electronic
Label: BMG

1. Ghost Nation (4:56)
  2. Bed of Thorns (5:24)
  3. My Name Is Ruin (6:17)

met Persia Numan

4. The End of Things (5:01)
  5. And It All Began with You (6:21)
  6. When the World Comes Apart (5:27)
  7. Mercy (5:35)
  8. What God Intended (5:25)
  9. Pray for the Pain You Serve (5:26)
  10. Broken (5:58)
  11. If I Said * (6:49)
  12. Cold * (5:38)
avatar van Alicia
Oei... Gary klinkt weer heerlijk dreigend op dit album. En dat niet alleen. De liedjes zijn ook van een behoorlijk niveau. Ga de bank maar weer even opzij zetten! Dit zijn namelijk dé platen waar je graag even voor wilt sjouwen, duwen en trekken.

*de kamer rond stampt*

avatar van vigil
Dankzij het erg fijne live album Gary Numan - Savage [Live at Brixton Academy] (2018) heb ik ook deze weer een paar keer opgezet. Wat een fenomenaal album zeg. Electro pionier Numan laat horen nog helemaal actueel te zijn. De talloze navolgelingen worden in de schaduw gezet. Een haast perfecte mix tussen zijn begin (elektro) en latere (industrial) werk boeien van begin tot eind.