Hilary Duff - Dignity (2007)

Label: Hollywood

1. Stranger (4:10)
  2. Dignity (3:12)
  3. With Love (3:01)
  4. Danger (3:31)
  5. Gypsy Woman (3:14)
  6. Never Stop (3:13)
  7. No Work, All Play (4:17)
  8. Between You and Me (3:05)
  9. Dreamer (3:10)
  10. Happy (3:28)
  11. Burned (3:21)
  12. Outside of You (4:03)
  13. I Wish (3:51)
  14. Play with Fire (5:32)
avatar van Stan
With love is wel een leuk liedje

Mojo Pin
Op de artiestenpagina lijkt ze wel een beetje op J. Lo.

avatar van Wib0__
Is dit album al te koop?!

avatar van Justinx
Mojo Pin schreef:
Op de artiestenpagina lijkt ze wel een beetje op J. Lo.

Ja, echt he!

Over de muziek. Ik heb deze Dignity zelf (nog) niet gehoord, maar Duff kennende zal het er weer een zijn met veel girlpower. Een formulie die een aantal jaren geleden prima voor mij werkte, maar die nu toch echt wel is uitgewerkt voor mij. Vrijwel altijd recht-toe-recht-aan popliedjes, die ergens anders wel beter te vinden zijn. Toch moet ik zeggen dat Duff een geweldig mooie stem heeft en dat ze er zeker goed uitziet. Maar dat even terzijde

Wib0__ schreef:
Is dit album al te koop?!

Nope nog niet
Album komt in April uit in de VS

Stan schreef:

Nope nog niet
Album komt in April uit in de VS

Bedankt! Ik zal afwachten..
With Love klinkt al best lekker, hopelijk klinkt de rest ook zo lekker..

1,0
Wat een vreselijk nummer is with love toch :s

2 april is de releasedate in Nederland, een dag voor de US hem krijgt.

Mojo Pin
Mooie hoes, dat donkere haar staat Hilary beter.

With Love is tot nu toe voor mij het beste nummer van Miss Anorexia, de babystem is wat minder, maar niet dat haar vorige singles veel soeps waren, zoals Play With Fire. Het slechtste nummer van 2007, buiten dat ene Hell Yeah...

Maargoed, ik sta open voor verrassingen...

ze kan niet zingen

avatar van jordybeukeboom
Musicer schreef:
Miss Anorexia

Verschrikkelijk ja, dat ingevallen bekkie... Toch jammer, vond het n frisse leuke verschijning. Volgens mij kan dit meisje beter eens een normaal meisjesleven gaan leiden, zo jong in de picture staan dat is niets dan narigheid

Hilarious
Hilary's vijfde album ondertussen. Ik ben heel benieuwd om derest van het album te horen vooral With Love is al heel goed. De hoes is btw ook heel mooi, Hilary is een knappe vrouw en ze heeft een mooie stem.

avatar van Stan
Album is alweer te vinden op internet

Lekker beats zitten er tussen en dat geeft een verfrissende boost aan haar muziek
Niet alle nummers zijn even leuk maar er zitten zeker wel leuke liedjes tussen!

Erg leuk zijn
With Love
Stranger
Burned
Never Stop

De rest is ook wel vermakelijk maar deze vind ik er wel uit springen

avatar van Wib0__
Album is idd gelekt, en ben nu bezig om hem te beluisteren, en moet bekennen sommige nummers klinken erg lekker weg..

Voor mij van Hilary Duff een totaal andere stijl.
Tot nu toe vindt ik Happy en Outside Of You het best.

Stem volgt binnenkort.

Echt goed album, een pareltje .

Mijn favorieten zijn Happy en Burned.

avatar van jowietje
Echt een lekker album dit. De meeste nummers zijn gewoon matig, dus wel leuk. Maar springen er zeker een paar uit. Ik vind de leukste Gyspy woman, Outside of you. With love, Dignity, Dreamer en I wish. Ag dat is nog zowat de helft Alle nummers hebben dat lekkere electrishe deuntje. Lekker vernieuwend in de pop wereld. Ik vind het wel goed dat ze een eigen stijl creeerd en niet komt opdagen met R&B beats enzo.

*3,5

avatar van Sofie K.
Heb het hele album al geluisterd en vind het heel goed en vernieuwend. Het is een beetje een andere stijl en dat vind ik wel fijn. Ik vind haar ook mooi met haar bruine haarkleur. De beste liedjes vind ik Gypsy woman, Dignity, Dreamer, Never Stop, With Love, Burned en Happy. Maar de rest is ook goed hoor.

avatar van Jeroen65
Ik vind het egt een top cd! Ik vind haar nieuwe style + haar helemaal geweldig. Ik vond haar al goed, maar nu nog beter. Het leukste liedje blijft voor mij With Love. Maar ik vind geen 1 liedje niet leuk.

Super goed album!
Hilary ziet er weer goed uit

avatar van Joly
Jezus dat mens is echt een monster geworden echt teveel afegvallen Ze had niet zo veel moeten afvallen

avatar van jowietje
Kijk nog is een keer goed, hilary is dus echt wel lekker. Op deze foto alleen niet zo nee.

jowietje schreef:

Dan weet jij zeker niet wat lekker betekent ????

avatar van Jeroen65
Hilary is echt wel lkkr!!;)

avatar van Gretz
jowietje schreef:

Joly schreef:

Dan weet jij zeker niet wat lekker betekent ????

Zit 'm vast in het verschil tussen mannen en vrouwen.

On topic: Zeker geen verkeerd plaatje, maar ik moet wel nog even wennen aan Hilary's nieuwe geluid. Ik wacht nog even met stemmen totdat ik Dignity wat meer luisterbeurten heb gegeven.

Lars.
deze foto is een beetje raar

de foto van de Japanse versie van de CD is veel mooier!

goed album - weer eens wat anders dan haar andere CDs

Laurora

??

IK heb heel wat "monsters" gezien, maar zij is dat duidelijk niet.

avatar van Joly
Het boeit mij niet wat tie Hilarys fans zeggen voor mij is Hilary nummer 1 als de lelijkste monster, dat is gewoon mijn mening dus geen discussie graag....

avatar van Paap_Floyd

*onthoudt zich van het commentaar*

avatar van Gretz
Joly schreef:

Het is niet verkeerd om óok een mening over haar muziek te hebben, ipv dat je al meteen een 0,5 geeft. Heb je het album helemaal beluisterd?

En leg nou nog 's precies uit waarom je een hekel aan haar hebt, dan valt 't misschien te begrijpen.