Hilary Duff - Dignity (2007)

Label: Hollywood

1. Stranger (4:10)
  2. Dignity (3:12)
  3. With Love (3:01)
  4. Danger (3:31)
  5. Gypsy Woman (3:14)
  6. Never Stop (3:13)
  7. No Work, All Play (4:17)
  8. Between You and Me (3:05)
  9. Dreamer (3:10)
  10. Happy (3:28)
  11. Burned (3:21)
  12. Outside of You (4:03)
  13. I Wish (3:51)
  14. Play with Fire (5:32)
avatar van MJ_DA_MAN
Paap_Floyd schreef:

*onthoudt zich van het commentaar*

*doet met heel veel moeite hetzelfde*

avatar van Joly
Gretz schreef:

Het is niet verkeerd om óok een mening over haar muziek te hebben, ipv dat je al meteen een 0,5 geeft. Heb je het album helemaal beluisterd?

En leg nou nog 's precies uit waarom je een hekel aan haar hebt, dan valt 't misschien te begrijpen.

Ja ik heb naar het album zitten luisteren en het viel echt tegen want ik had wel wat beters verwacht. En het is niet dat ik aan haar een hekel aan hebt want ze is gewoon een monster voor mij, vroeger zag ze er veel beter uit. Dat ze zoveel is afgevallen vind ik zonder en een vriendin van mij is fan van haar en vondt het ook heel erg dat zoveel was afgevallen.

avatar van Beyoncéfan
Ik heb het album gehoord en ze heeft weer een geweldig album gemaakt! Het klinkt heel anders dan haar vorige albums, deze is meer Dance en R´n B en volwassener!
Vooral Gypsy Woman, Happy, Burned en I Wish vind ik goed.
Van mij krijgt dit album een 4

avatar van Gretz
Nou, R&B vind ik het echt niet klinken. Ik dacht zelf meer aan vrolijke pop-electronica. Pop / Dance, zoals de site het beschrijft, vind ik minder op z'n plaats.
Maar idd wel volwassener en anders. Niet dat dat betekent dat het beter is dan haar vorige albums, persoonlijk vond ik haar stem daar iets mooier op klinken. Maar goed, hier staan ook zeker weer wat pareltjes op, zoals Between You and Me, Dreamer en Gypsy Woman. Het totaal is op zich zeker boven m'n verwachting, omdat ik Play with Fire al wat langer kende en ik dat een buitengewoon matig nummer vind. De niet-singles zijn gelukkig een stuk beter. Voorlopig 3.5*

avatar van Beyoncéfan
Heeft iemand het album al gekocht? Ik heb namelijk al in verschillende winkels gekeken, maar ze verkopen het nog nergens. Hij zou toch vandaag uitkomen in Nederland?

avatar van *San*
Volgensmij komt hij de 8e uit! Weet niet zeker.. heb je het niet gevraagd dan ??

avatar van Jeroen65
De Musicstore heeft het album al!;)

avatar van Beyoncéfan
Ja, ik heb het wel gevraagd, maar ze wisten het niet en bij mij in de buurt is er geen Musicstore meer....
Nu heb ik um besteld

Heb hem ook nog nergense gezien :-s
wil hem !

Dr.Greenthump
Damn, ze is echt een mooie vrouw geworden

avatar van jowietje
Nickstbo schreef:
Heb hem ook nog nergense gezien :-s
wil hem !

Bij de mediamarkt hebben ze er zat. De deluxe edition ligt alleen nergens in de winkels, die kan je wel bestellen op www.cdwow.nl wat ik je zeker kan aanraden aangezien die dan maar 15 euro kost (goedkoper als de gewone versie in de winkels). Je kan ook de gewone versie bestellen die kost 12 euro.

avatar van Beyoncéfan
Ik raad iedereen die het album nog niet heeft gekocht aan om de Deluxe Version te kopen, daar staat namelijk een interview met Hilary op en alle clips die ze tot nu toe gemaakt heeft. Een must-have voor alle Hilary-fans!!!

Migje
ik vind het een leuke cd
beetje kidsy lijkt het soms door dat stemmetje maar hij is leuk !

avatar van Nickstbo
Maar in Belgie heb ik hem nog niet gezien ? Een belgische surfer die hem al heeft? En waar dan gevonden ?

Dit album vind ik wel goed!
Vooral de nummers With Love, Happy, Play With Fire, Happy en Never Stop.
Een lekker album!

Slecht album. Enkel With Love en Never Stop kunnen er nog door.

2* voor de moeite.

Ik vind het een geweldig album! Toen ik de eerste releases hoorde, dacht ik ook dat het maar zo zo was, maar nu ik de hele liedjes heb gehoord, vind ik het een geweldig album. De liedjes zijn volwassener geworden, en dat vind ik ook wel goed om te horen, want ze is nu alweer 19 .

avatar van *San*
Stranger is echt een te gek nummer!!

avatar van Nickstbo
sorry maar ik vindt het nergens , buiten 1 exemplaar toevallig in fnac voor € 21,50. Beetje té veel .
Iemand van België die hem heeft ?

Ik loop door de winkel en zie dit album liggen, hele mooie voorkant en het eerste wat ik dacht dat ik ernaar keek was: Jeetje, Hilary ziet er een stuk (knapper ) en volwassener uit.

Maar.. toen ik het album luisterde dacht ik nee, dit is is hele kinderachtige muziek dat totaal niet meer in deze tijd past. Het is niet lekker klinkende muziek maar kinderachtige hoge melodietjes waar je je al snel aan gaat irriteren. Maar wel petje af voor het nummer "With Love" want dat vind ik wel een heerlijk nummer. "Stranger" en "Play With Fire" kunnen er bij mij ook nog net doorheen, maar de rest is toch echt geen goeie muziek.

2,5* voor het album en nog een half puntje voor haar nieuwe look en het nummer "With Love" maakt een krappe 3* sterren.

avatar van AardbeitJ
MJ_DA_MAN schreef:

*doet met heel veel moeite hetzelfde*

nOu brand los..
daarom ben je hier toch..

avatar van AardbeitJ
goed hoor..een 3.5

avatar van padmeC
Weet er iemand waar je dit album van Hilary kunt kopen in België? (ik bedoel de winkels zoals fnac, free record shop, media markt enz...) Please help me want ik wil da album echt graag hebben!

avatar van Lennonlover
1,0
ge kunt da gewoon in de fnac, free record shop of mediamarkt kopen znne

avatar van Beyoncéfan
Hilary brengt een nieuwe versie van Dignity uit! En de volgende single wordt: Reach Out (and Touch Me), die ook op de re-release
komt te staan.

Yak schreef:
Zooi berichten verwijderd.

THNX

avatar van padmeC
Ik heb in de fnac, media markt en free record shop overal gezocht want ik wou zo graag het album hebben en in Leuven in de free record shop vond ik nog 1 exemplaar! Mijn geluk kon niet op! En ik heb er zeker geen spijt van dat ik het album heb gekocht! Ik luister er elke dag naar. Hilary blijft voor mij de nr 1! Het kan mij niet schelen dat andere mensen haar anorexia vinden of lelijk, ik vind dat ze er super uit ziet en ik hoop dat ze zo voort doet.

avatar van hidje22
Heb dit album een maandje geleden aangeschaft en ondanks dat het wel heel veel slaat op haar verbroken relatie met Joel Madden en zijn verloofde Nicole Richie, is dat in dat geval niet irritant en blijft de muziek goed. Geloof dat miss. Duff een groter aandeel had in dit album dan in de andere en ondanks dat ze zelf niks schreef is het toch weer heel wat anders. Meer up-tempo maar toch ook met wat gevoelige stukken hier en daar. 4.0