DJ Python - Dulce Compañia (2017)

Electronic
Label: Incienso

1. Las Palmas (4:04)
  2. Cuál (6:53)
  3. Todo Era Azul [Versiòn Afuera] (5:41)
  4. Todo Era Azul [Siempre Dub] (4:34)
  5. Q.E.P.D. (5:58)
  6. Acostados (8:58)
  7. Esteban (5:03)
  8. Yo Ran (Do) (7:56)
avatar van Noere
Zweverige synths over dampende reggaeton ritmes.. ken zo gauw niet iets dat hier op lijkt en de combi van ambient/reggaeton pakt nog goed uit ook.

Poa
Weinig aan toe te voegen. Ritmes waar je soms moeilijk op stil kunt zitten, en dan die melodielaag eroverheen. Mooi contrast.

Noere schreef:
Ik moest ritmisch gezien bij Cuál aan Shed - Shedding the Past (2008) denken, maar dan die karakteristieke hypnotiserende syncs eroverheen. Elders heeft het wel een beetje weg van het vroegere werk van John Talabot. Erg goed album.