Eerste klas ADHD gekke bekken trekkende stuiterbal met Punk neigingen maar die heel veel leent van Alternative Rock en daar Pop trucjes overheen heeft gespreid.
Soms hoorde ik flarden van The Rolling Stones dan weer Rage Against The Machine, mogelijk samples. Het achterhalen van welke nummers hij nu wat 'geleend' heeft is lastig want door andere zanglijnen en dan dat enorm dikke accent wordt je op een zijspoor gezet.
Met tegenzin moet ik toegeven dat dit wel heel vermakelijk en zelfs catchy is, maar eigenlijk voor mij een 'fout' act is. Het heeft eigenlijk niet heel veel om het lijf als je het show-element wegdenkt, leuk voor pubers die voor het eerst Punk ontdekken. Maar ik zag gisteren in de zaal bij London Calling wel veel mensen van jong tot oud die het waardeerden. En afgezien van gooien met een microfoonstandaard, dat moet je niet tegen je hoofd krijgen, niet veel dat hij verkeerd deed. Vele acts vond ik vrij tam op dag 1 van London Calling en dan was dit en de Deens dames van
Velvet Volume visueel het leukste dat ik gezien / gehoord heb. Alhoewel ik het visueel iets minder interessante act
Findlay het beste vond, de zang(eres) stond daarvan het best in de mix. Zij was ook de betere zanger(es) van de die 3 acts.