Natasha Bedingfield - N.B. (2007)

Label: Arista

1. How Do You Do? (3:41)
  2. I Wanna Have Your Babies (3:37)
  3. Soulmate (3:32)
  4. Who Knows (3:47)
  5. Say It Again (3:29)
  6. Pirate Bones (3:47)
  7. Backyard (3:27)
  8. Tricky Angel (3:04)
  9. When You Know You Know / I Think They're Thinking (Interclude) (3:47)
  10. (No More) What If's (4:06)
  11. Not Giving Up (3:49)
  12. Still Here (3:57)
  13. Smell the Roses (3:22)
  14. Unwritten [met Hidden Tracks Lay Down en Loved by You] * (18:09)
Helaas moeten we nu nog 5 weken wachten, maar ben érg benieuwd naar dit album! Het vorige album heb ik grijsgedraaid en de single I Wanna Have Your Babies vind ik erg leuk. Kan niet wachten

avatar van Wib0__
Oke, haar vorige album Unwritten vondt ik best lekker, de singles die ze van dat album heeft uitgebracht vondt ik best mooi.

Nu Anno 2007 gaat Natasha Bedingfield een nieuw album uitbrengen, en haar eerste single die ze van dit album uit gaat brengen: I Wanna Have Your Babies, ik vindt dit nummer echt waardeloos, zal het hele album zo zijn?

Ik zal afwachten ..

avatar van AzurixXx
Ik vond het eerste album best aardig voor een debuutartiest, maar ik vindt "I Wanna Have Your Babies" nog een leuker nummer. Ik heb echter al vernomen dat het op Radio538 en Slam!FM al is gekraakt. De kans wordt dus kleiner dat haar eerste single gaat aanslaan bij het gros van het publiek. Ik zal afwachten!

Okey, het album is nog lang niet uit maar via een website zijn er 5 nummers uitgelekt van waarschijnlijk de sample CD van het album. Voor mensen die daar interesse in hebben, ik mag denk ik de link hier niet posten maar prive bericht sturen mag altijd?!

Anyway, dit zijn de nummers die ik heb nu:

- Soulmate: Zeer mooi nummer waarin duidelijk is dat Natasha echt haar gevoel heeft gelegd in het nummer. Zowel qua stem als muziek zit dit nummer dik in orde
- I wanna have your babies: Beetje nahja kinderachtig, maar voor de rest wel leuk lied, ik denk niet dat dit dé topper wordt van het album.
- How do you do: Begint met een simpele gitaar maar wordt al gauw wat steviger qua muziek! Ritme ligt prima in dit nummer en stem komt mooi naar voren.
- Tricky Angel: Beetje raar begin naar mijn idee, daarna wordt het wel aardig Niet 100% geweldig
- Say it Again: Prachtig nummer alweer waarbij op de achtergrond soms de zanger van Maroon 5 te horen is, en dat zorgt voor iets verfrissends! Lied zit prima in elkaar, tekst is ook mooi om te horen!

Ik zit echt te wachten totdat ik het rest van het album in mijn bezit kan krijgen, deze wordt zeker het kopen waard!

Wanneer komt die uit ?

Nickstbo schreef:
Wanneer komt die uit ?

30 April!, Staat er ook boven

Ow sorry !! :-P

Wib0__ schreef:

30 April!, Staat er ook boven

Hij komt morgen uit, volgens de site Natashafan zou de releasedatum 16 april zijn geworden ofzo..

Stefanuzz schreef:

Is dat niet de officiele releasedatum van de single?

klopt, op de site van Natasha staat dat de single gisteren is uitgekomen en het album dus gewoon de 30ste uitkomt...

Ik ben heel erg benieuwd naar dit album. Haar vorige album was ook erg goed... En haar nieuwe single ( I Wanna Have Your Babies) vind ik ook leuk. Ik wacht met smart

avatar van Ericos
Ik vind haar eerste single helemaal niet leuk.
De voorkant van het album vind ik er niet uitzien en haar vorige album vond ik ook onwijs tegenvallen, alleen de singles zijn leuk. Daar ligt nu een hele dikke laag stof op die alsmaar dikker en dikker wordt..
Dus ik verwacht hier ook niet zo veel van.

avatar van Wib0__
En ik maar denken dat die eerste single; I Wanna Have Your Barbies heette..

avatar van tnf
tnf
Ericos schreef:
De voorkant van het album vind ik er niet uitzien.

Dat viel me juist in positieve zin op. Kwestie van smaak, denk ik.

Heb het album net binnen; eerste indruk? Wel oké. Vertel later wel wat ik er van vind Valt me op dat het erg verschilt van Unwritten

avatar van jowietje
Ik ga haar live zien Ze staat in het voorprogramma van Justin Timberlake.

avatar van Reijersen
Binnen! Unwritten vond ik erg leuk, dus ben benieuwd.

Album is uitgesteld .

NIEUWE RELEASEDATE : 3 MEI

avatar van blueritmo
ik vind het wel een leuk album, niet alle liedjes vind ik leuk van haar. maar dat is dan weer mijn mening. achter het liedje Smell The Roses is een hidden track geplakt die ik ook erg kan waarderen. voor de rest is i wanna have your babies, Pirate Bones, Backyard, Tricky Angel leuk.(vind ik dan)

Ik heb het album eens een goede luisterbeurt gegeven en ben zeer positief! natuurlijk moet ik het vaker luisteren om het nog beter te vinden... er zijn misschien enkele nummers die minder zijn, maar heeel goede nummers! 4.0

avatar van sjorzke
ik heb het album en echt erg goed album !!! staan paar HITS op

avatar van Reijersen
Van best geinig tot niet boeiend, dat is ongeveer het grensgebied dat dit album bestrijkt. Haar album 'Unwritten' vond ik zeer goed te versmaden, daarom heb ik me ook maar eens aan deze nieuwe cd gewaagd. De catchy single 'I Wanna Have Your Babies' stemde me ook al positief (mits ik het nr niet te vaak hoor).
Dan over het album zelf. Het is makkelijke pop voor het mainstream publiek, en dat was te verwachtten. Het is dan ook nog wel pop met wat kwaliteit, die alleen nergens verrast. Het cd'tje kabbelt een beetje voort en op een gegeven moment heb je niet echt door waar je nou naar luistert. Het interesseert steeds minder naar het einde toe. Boven de middelmaat komt het zowiezo niet. Voor de muziek geef ik 2,5 ster, een onvoldoende dus. Maar Natasha's frisse verschijning verzocht nog een extra 0,5 ster. Dus kom uit op 3 sterren.

avatar van Paalhaas
'I wanna have your babies'. Had ze toch gelijk in dat ene nummer waarin ze roept dat ze niet kan schrijven.

avatar van Nickstbo
Knappe pop die tof in elkaar zit . Kan voor mijn gevoel niet tippen aan "Unwritten" . Maar daarmee legde ze de lat wel waanzinnig hoog . Wil niet zeggen dat ik deze niet goed vind .

avatar van jowietje
Dit album heb ik vandaag binnengekregen en ben hem dus gaan beluisteren.

Het album begint met het lekkere nummer How do you do?, goed begin dus. Daarna komt de leuke single I wanna have your babies (al begint die na een tijdje ook te vervelen). Dan komen er een heleboel nummers die me helemaal niks doen. Er zit geen kracht in, geen emotie, geen lekker deuntje/beat, laat ik het zo zeggen het mist van alles. Dan na een tijdje kom je eindelijk bij nummer 11 (No more) What ifs dat is namelijk een heerlijk nummer. Nummer 12 gaat dan ook nog wel. Vervolgens krijg je nog een paar van zo'n inhoudloze nummers. En op het eind krijg je in een keer Unwritten door je speakers gesmeten waar ik al helemaal niks van snapte.

Kortom, leuk materiaal voor de Natasha fans, voor de rest waardeloos. 2*

Op een album staan een aantal nummers die leuk zijn zoals Soulmate waar echt gevoel in zit. Helaas valt mij het album ook erg tegen. Weinig power, niet veel bijzonders. Helaas, 2,5 ster krijgt ze maar maximaal.

avatar van Nickstbo
Pirate bones is een heel tof nummer
:-O

Zij gaat optreden bij Justin Timberlake ze concert op 16 juni he.
Hmm.. Ben benieuwd. Dat nieuwe liedje is wel okee...

avatar van Koenr
Reijersen schreef:
Van best geinig tot niet boeiend, dat is ongeveer het grensgebied dat dit album bestrijkt. [...] De catchy single 'I Wanna Have Your Babies' stemde me ook al positief (mits ik het nr niet te vaak hoor).

Weinig aan toe te voegen, behalve dat ik een ster lager uitkom. Paar leuke nummertjes, paar minder leuke nummertjes, overall te weinig eigen smoelwerk om echt leuk te zijn. 1,5*

Misschien Unwritten ook eens luisteren. Ooit.

Koenr schreef:

Weinig aan toe te voegen, behalve dat ik een ster lager uitkom..

Ondertussen heb ik m teruggezet naar 2*