Natasha Bedingfield - N.B. (2007)

Label: Arista

1. How Do You Do? (3:41)
  2. I Wanna Have Your Babies (3:37)
  3. Soulmate (3:32)
  4. Who Knows (3:47)
  5. Say It Again (3:29)
  6. Pirate Bones (3:47)
  7. Backyard (3:27)
  8. Tricky Angel (3:04)
  9. When You Know You Know / I Think They're Thinking (Interclude) (3:47)
  10. (No More) What If's (4:06)
  11. Not Giving Up (3:49)
  12. Still Here (3:57)
  13. Smell the Roses (3:22)
  14. Unwritten [met Hidden Tracks Lay Down en Loved by You] * (18:09)
avatar van Reijersen
Van best geinig tot niet boeiend, dat is ongeveer het grensgebied dat dit album bestrijkt. Haar album 'Unwritten' vond ik zeer goed te versmaden, daarom heb ik me ook maar eens aan deze nieuwe cd gewaagd. De catchy single 'I Wanna Have Your Babies' stemde me ook al positief (mits ik het nr niet te vaak hoor).
Dan over het album zelf. Het is makkelijke pop voor het mainstream publiek, en dat was te verwachtten. Het is dan ook nog wel pop met wat kwaliteit, die alleen nergens verrast. Het cd'tje kabbelt een beetje voort en op een gegeven moment heb je niet echt door waar je nou naar luistert. Het interesseert steeds minder naar het einde toe. Boven de middelmaat komt het zowiezo niet. Voor de muziek geef ik 2,5 ster, een onvoldoende dus. Maar Natasha's frisse verschijning verzocht nog een extra 0,5 ster. Dus kom uit op 3 sterren.