Christina Aguilera - Liberation (2018)

Label: RCA

1. Liberation (1:47)
  2. Searching for Maria (0:25)
  3. Maria (4:34)
  4. Sick of Sittin’ (4:00)
  5. Dreamers (0:36)

8. Like I Do (4:49)

met GoldLink

9. Deserve (4:23)
  10. Twice (4:02)
  11. I Don’t Need It Anymore [Interlude] (0:54)
  12. Accelerate (4:03)

met Ty Dolla $ign en 2 Chainz

13. Pipe (4:05)

met XNDA

14. Masochist (3:30)
  15. Unless It’s with You (4:17)
avatar van Emile93
Wat een tegenvaller is dit album. Ik keek er erg naar uit, maar ik zal ter compensatie Lotus maar weer wat vaker gaan draaien...

Beste nummers:
Twice
Fall in Line

De rest is niet aan mij besteed

avatar van andnino
Redelijk album, maar iets te veel nummers die simpelweg niet interessant zijn. Een heel album á la Sick of Sittin', dat was een stunt geweest. Maar Christina's eigen visie, waar ze best een statement van heeft gemaakt in uitspraken rondom dit album, is vooral tekstueel interessant. Muzikaal is het veel dertien in een dozijn, en na Dreamers kakt daardoor dit album voor mij volledig in. Ook tekstueel wordt het gedurende het album loopt steeds kaziger. Dit album wordt door Sick of Sittin' eigenhandig van de onvoldoende gered.