Modern Talking - The Final Album (2003)

Alternatieve titel: The Ultimate Best Of

Duitsland
Label: BMG

1. You're My Heart, You're My Soul (3:20)
  2. You Can Win If You Want (3:45)
  3. Cheri, Cheri Lady (3:45)
  4. Brother Louie (3:41)
  5. Atlantis Is Calling (S.O.S. for Love) (3:45)
  6. Geronimo's Cadillac (3:17)
  7. Give Me Peace on Earth (4:12)
  8. Jet Airliner (4:19)
  9. In 100 Years (3:57)
  10. You're My Heart, You're My Soul '98 (3:49)
  11. Brother Louie '98 (3:36)
  12. You Are Not Alone (3:22)

met Eric Singleton

13. Sexy Sexy Lover (3:33)
  14. China in Her Eyes (3:09)

met Eric Singleton

15. Don't Take Away My Heart (3:54)
  16. Win the Race (3:35)
  17. Last Exit to Brooklyn (3:16)
  18. Ready for the Victory (3:32)
  19. Juliet (3:37)
  20. TV Makes the Superstar (3:46)
avatar van FisherKing
Yippie. Mijn Duitse nachtegaaltjes die ik, in al mijn fantasieen al meerdere malen de keel heb omgedraaid, tientallen affakkelbeurten en de gemeenste lijfstraffen heb toebedeeld.

You can win if you........ [me]zet meteen de radio uit [/me]

0.5*

0,5
Ik vind dit anders wel weer in de zo-fout-dat-het-goed-of-in-ieder-geval-lachen-wordt categorie vallen

vooral die clips, dat haar

Is helemaal waar, foutheidsgehalte is echt heel hoog hier. Prachtig vind ik dat

avatar van titan
titan (crew)
Als ik aan de plastic glimlach van die twee gladde duitsers denk moet ik spontaan kokhalzen. Dit behoort tot de grootste troep die ooit gemaakt is. Hun enige positieve bijdrage aan de mensheid is het leuke reclamespotje van Delta Lloyd. Graag een teiltje richting huize Titan. 0,5*

titan schreef:
Dit behoort tot de grootste troep die ooit gemaakt is.

En de beste verkochte Zoals wel vaker met dit soort troep....

De onbedoelde keizers van de camp! Op zijn tijd mag ik het graag horen.

Goh titan, kén jij deze cd? Zelf gekocht of was het een cadeautje?

Die videoclip van You're my Heart vind ik trouwens grandioos. Op de voorgrond die 'Don Juan' met zijn smachtende gekwelde blik, en op de achtergrond die vrolijke leipe blonde 'Viking'. En samen zingen ze dan dat idiote 'liefdesliedje'. Wat een topduo, niet te persifleren!

avatar van titan
titan (crew)
Iemand die mij zo'n cadeau gaf zou ik nooit meer uitnodigen op mijn verjaardag, dit geef je je grootste vijand nog niet eens cadeau.

Mensen die dit in 1 keer kunnen uitluisteren, verdienen een medaille.

avatar van c-moon
nou, hier geef ik nog zelfs geen 0,5 aan!!! Als iemand mij nou echt wil heel boos krijgen en het bloed onder mijn nagels wil pesten moet ie vooral deze plaat voor me kopen of laten horen!

avatar van dynamo d
1,0
Moeten er niet meer Modern Talking albums wordt toegevoegd? Wie durft? Ik vind er overigens ook niks aan, maar ken maar paar nummers van t.v. Geen stem van mij dus.

avatar van gemaster
TOTO heeft dit album nog 3 sterren gegeven. Ik ben toch wel benieuwd naar zijn motivatie.

avatar van Poeha
Ik geef toch nog 2,5* Uit nostalgische beweegredenen.

avatar van Hans Brouwer
Zo fout als het maar kan zijn en daarom niet te versmaden

Die foutheid is onovertroffen geniaal, als je dan ook nog eens de clipjes erbij kan zien, is het feest.

Inderdaad zoals iemand hier al zei: het is zulke foute muziek (bijvoorbeeld als je sommige nummers letterlijk vertaalt...) dat het eigenlijk best leuk is. Voor mij zijn de hoogtepunten Geronimo's Cadillac en Brother Louie.

Haha, Modern Talking, die singles lijken zo op elkaar;

avatar van RogerV
1,0
Wat een ellende is dit. Een nummer en dat wordt tot in den treure nageaapt.

En dan met smakeloze cliche teksten en melodieen

avatar van J.Bell
Begin jaren 90 had een vriend het nummer "You're My Heart, You're My Soul" op een cassette staan. Hij draaide dat nummer heel vaak... Ik dacht toen altijd dat het een vrouw was die dat zong! Later kocht hij een cd speler voor in zijn auto en oa ook een cd van Modern talking.. Die werd grijs gedraaid, tot aan misselijkmakend aan toe...

Ik zou hier nooit een cd van kopen en ik ben blij dat ik de nummers nooit meer hoef te horen.

ezi
En dan te bedenken dat Dieter Bohlen (die blonde) in de jury zit van de Duitse Idols.
Dat belooft wat voor het talent dat daaruit voortkomt...

Altijd jammer als zo'n Final Album bijna 20 jaar te laat verschijnt.

avatar van musicfriek
Tsja, dan was Wham! wat sneller.. 20 dagen nadat ze uit elkaar waren

EVANSHEWSON
Hoe verschrikkelijk slecht muziek kan zijn kun je danzij deze sympathieke Duitsers herbeluisteren tot in den treure...

Alleen dit : bél me even op als je die plaat gaat opzetten, en geef me dan vijf minuutjes om me uit de voeten te maken...

Véél plezier ermee!

allez, ze krijgen 1 ster voor hun prachtig fout geföhnd haar en hun Colgate Smile!
En laat ze op de radio nooit meer voorbijkomen als ik hem opstaan heb!

Joy
ach ja, zeer slecht natuurlijk, maar toch

werkelijk iedereen kent de nummers van binnen en buiten en het zingt mee als een klok
is welw at voor te zeggen

tig miljoen platen verkocht die lui

toch niet verkeerd

Harald
@EVANSHEWSON: Sympathieke Duitsers ? Niet juist! Het zijn heel unsympathieke en arrogante Duitsers. Ze weten alles beter, kritiek was en is er niet toe gestaan. Maar ze weten zich goed te verkopen.

Het blijkt dat Duitsers pas kuilen op het strand graven sinds deze 2 leuke mannen hun eerste album uit brachten.
Schaamte?
Al zien ze er op dit hoesje nog niet zo beroerd uit; ik geloof dat die donkere de eerste persoon was die zo'n grote gouden ketting droeg met daarop de naam van zijn vriendin; die heette volgens mij Nora.

Joy
leuk allemaal, maar deze site hete musicmeter en niet, hoe-debiel ziet-een-muzikant-eruit-meter

kortom, zeg ook ff wat over de baggermuziek

EVANSHEWSON
Ach Harald, of ze sympathiek zijn of niet, weet ik veel, ik zag ze nooit in een interview of zo, hoorde ze nooit aan het woord.

Daarom ging ik uit van hun Colgate Smile, maar aan dit non-event nog langer woorden vuil maken of energie in stoppen is me eigenlijk al te veel!

Gewoon super!

avatar van monique
tikkeltje fout,maar op een feestje best leuk hoor