Modern Talking - The Final Album (2003)

Alternatieve titel: The Ultimate Best Of

Duitsland
Label: BMG

1. You're My Heart, You're My Soul (3:20)
  2. You Can Win If You Want (3:45)
  3. Cheri, Cheri Lady (3:45)
  4. Brother Louie (3:41)
  5. Atlantis Is Calling (S.O.S. for Love) (3:45)
  6. Geronimo's Cadillac (3:17)
  7. Give Me Peace on Earth (4:12)
  8. Jet Airliner (4:19)
  9. In 100 Years (3:57)
  10. You're My Heart, You're My Soul '98 (3:49)
  11. Brother Louie '98 (3:36)
  12. You Are Not Alone (3:22)

met Eric Singleton

13. Sexy Sexy Lover (3:33)
  14. China in Her Eyes (3:09)

met Eric Singleton

15. Don't Take Away My Heart (3:54)
  16. Win the Race (3:35)
  17. Last Exit to Brooklyn (3:16)
  18. Ready for the Victory (3:32)
  19. Juliet (3:37)
  20. TV Makes the Superstar (3:46)
avatar van kaztor
@Joy: Jouw kernachtige omschrijving maakt elke andere omschrijving één teveel!

Ultimate Best Of...

Ze hebben geloof ik wel heel erg goed moeten spitten om dat te kunnen verzamelen.

You Can Win If You Want, maar er zijn grenzen.

Een wereld-album!

Gelukkig zijn er nog mensen die dit kunnen waarderen, i.p.v. al die RnB shit.

Ongelooflijk wat een negativiteit omtrent deze twee heren. Word goede muziek dan door veel Nederlanders (of hebben we het hier over een kleine groep Nederlanders) niet meer gewaardeerd?
Wat maakt het nou uit dat een groep uit Duitsland komt.
Ik snap dat niet.
Ik ben zelf muziekproducer en in mijn wereld (de muziekwereld) is iedereen gelijk, alleen tegenwoordig word er wel erg makkelijk met muziek omgegaan. Een te simpel nummer is volgens veel Nederlanders al snel een hit, terwijl goede muziek als fout word gezien.

avatar van gemaster
Bij heel veel muziek kan ik me nog voorstellen dat iemand het koopt en beluisterd, maar bij deze diarree begrijp ik daar helemaal niets van. En dan zie je ineens berichtjes van iemand die audiofiel is en vervolgens Modern Talking de hemel inprijst. Je zou bijna denken dat de webcam op je pc eigenlijk een verborgen camera is.

avatar van VanDeGriend
De eerste hitjes heb ik als een soort "guilty pleasure" stiekem wel leuk gevonden zo in de disco. Lekker herkenbaar ook omdat vrijwel iedere hit sort of hetzelfde liedje was met een andere tekst. Brulde ook lekker mee. Heb zelfs ooit, toen ik in mijn AC/DC fase zat, stiekem het singletje van Atlantis is Calling gekocht. Wel geheim gehouden natuurlijk. Artistiek peil is naar mijn mening toch wel erg bedenkelijk. Dan brul ik vandaag de dag liever mee met Frans Bauer

avatar van kaztor
Audiofiel schreef:

Aan de top 40 te zien niet, nee.

Audiofiel schreef:

Het jaar is nog jong, maar hier biedt zich al een quote aan die letterlijk m'n verstand op alle fronten tart... Onder welke steen kom jij vandaan? Wel eens gezien hoe vaak Toppers hier uitverkoopt?

avatar van Gerards Dream
Wat was er eerder Wham of Modern Talking, dat is de vraag?

Joy
wham

gemaster schreef:

Eigenlijk moet ik op zon hersenloze inhoud niet reageren, maar als mijn stem een steun is voor deze groep doe ik dat toch maar even. Jij bent dus ook weer zon typische mediameeloper die nu nog meebleert op niets betekende nummers.

Gegroet, of gun ik je de groeten eigenlijk wel?????????

Joy
man stel je toch nie zo aan , zeg wat over de plaat en vecht dit geneuzel prive uit

scheitplaat

onderdiareren, aan de muur hangen, verkopen als kunst

avatar van Gerards Dream
Dat is wel heel erg modern gesproken

Harald
De grootste troep die ooit gemaakt is, weggooi muziek.

avatar van vin13
0,5
Ich kann mich nicht konzentrieren mit dieser Schwanzmuzik. Affenscheisse ist noch zuviel wenn es um Qualität geht für dieser beide totall von Fahrad verpisste Sauernichten.

Harald
Mit dir mal wieder einer Meinung... .

avatar van Gerards Dream
De moderne talen komen wel op gang.

avatar van jordybeukeboom
Deze heren nemen zichzelf echt niet serieus, het is gewoon een geweldige act. Maar wel een act met hetzij foute muziek, maar (voor velen) ook heel aanstekelijke dans- en meezingmuziek

avatar van Gerards Dream
Het is dan best "knap" te noemen dat er zo veel pupliek was die wat voelde voor deze muziek. Super glad geproduceerde behang zonder boodschap wat dan hoog in de hitlijsten terecht kwam.

avatar van BlauweVla
stevie schreef:
Mensen die dit in 1 keer kunnen uitluisteren, verdienen een medaille.

Kom je em brengen?

RogerV schreef:
Wat een ellende is dit. Een nummer en dat wordt tot in den treure nageaapt.

En dan met smakeloze cliche teksten en melodieen

Dat herhalen van een enkel nummer valt op deze compilatie erg mee, vooral omdat er ook recenter werk opstaat dat meer vaart heeft en eerlijk is eerlijk diverser is. Maar ook de eerste tracks zijn wel degelijk verschillend genoeg als je goed luistert

Eigenlijk is deze CD een beknopte singles collectie.

Ach de meeste mensen hierzo die krijgen waarschijnlijk een orgasme van RnB of nietszeggende meebleermuziek.

avatar van BlauweVla
Haha! Dat valt wel mee dacht ik zo...

avatar van gemaster
Audiofiel schreef:

Maar dit IS nietszeggende meebleermuziek.

Is het team afzeikers hierzo op dit modern talking gedeelte?
Zo treurig en zielig hoe sommige kunnen reageren valt me ook op in andere bandgedeeltes, zijn zeker altijd dezelfde zielige gasten.
Een band als Modern Talking is blijkbaar bij jullie niet geliefd en zelfs gehaat, maar internationaal scoren ze behoorlijk hoog, ze hebben zelfs een terecht verdiende plaats in de wereldranglijst.
Dus jullie (team afzeikers) vinden dat wereldwijd de mensen luisteren naar diareemuziek.
Door jullie (team afzeikers) hebben de mensen die Modern Talking leuk vinden waarschijnlijk al geen zin meer om iets leuks neer te zetten want dat word dus weer afgekraakt.

0,5
VanDeGriend schreef:

Ik heb toch stiekem dit album in mijn bezit. Helaas moet ik erbij zeggen dat er toch een aantal nummers zijn die ik meteen in de prullenbak zou gooien. Bijvoorbeeld het nummer Tv Makes The Superstar. Dat is zo overduidelijk nageaapt van de muziek van tegenwoordig. Die beats zijn heel lekker, alleen lig ik nou niet bepaald wakker van de teksten. Thomas Anders is een redelijke zanger. Dieter Bohlen is een hele slechte zanger(Zie de band Blue System), maar hij is een geniale producer. Die hoge stemmen in het nummer zijn van een achtergrondkoortje van 3 man. Ik vraag mij eigenlijk af waarom Milli Vanilli is gestraft voor dat playback gedoe en waarom Modern Talking niet. Ook al zingt de helft wel live, toch is het en blijft het playbacken.

avatar van hadiederk
1,0
Ik vind de titel geweldig.

Pieter Paal
Was dit duo ook een kunstje van Frank Farian?

Pieter Paal schreef:
Was dit duo ook een kunstje van Frank Farian?

Nee, ik heb het even opgezocht. De producer van Modern Talking was Dieter Bohlen.

Deze kan ik niet hoger belonen, bij Milli Vanilli hoorde ik wel talent in de nummers. Dit is toch echt te eenzijdig.
2 sterren nog vanwege hun eerste succes You're My Heart, You're My Soul.

avatar van LucM
1,0
Dit vond ik zowat tot het slechtste behoren wat in de jaren '80 werd uitgebracht. Aalgladde en inhoudloze synthipop met vrijwel identiek hetzelfde klinkende nummers. Aanvankelijk vond ik het nog enigszins leuk maar nadien was de lol er snel vanaf.

avatar van PEN15
Ik heb een bepaalde sympathie voor MT, maar hier kan ik totaal niet tegen. Wat is dit voor een commercieel na-cash product? Ik kan niet eens opmaken wat het verschil is tussen brother louie en brother louie op dit album, los van dat het 5 seconden van elkaar verschilt. Het zijn toevallig net de hits die ik niet meer kan aanhoren EN HELEMAAL NIET MEER ALS DE REMIX VAN DE REMIX, reguliere album nummers zoals love don't live here anymore, night is yours-night is mine, mona lisa en doctor for my heart en ook keep love alive vind ik nog wel compleet fout lekker om naar te luisteren, maar deze veelgehoorde meuk op dit album is toch verder al genoeg uitgebuit. Ik moet het echt toegeven, ze hebben al hun hits al tot de schil leeggeknepen.