iTAL tEK - Bodied (2018)

1. Adrift (3:30)
  2. Become Real (5:00)
  3. Cipher (5:06)
  4. Lithic (3:33)
  5. Isolation Waves (1:32)
  6. Vanta (4:56)
  7. Across Time (6:14)
  8. Hymnal (4:27)
  9. Blood Rain (3:51)
  10. Prima (4:12)
  11. Fragility (1:35)
  12. Bodied (4:43)
  13. The Circle Is Complete (5:13)
avatar van orbit
Erg goede plaat weer van deze act, ik vond Hollowed al sterk van a t/m z, maar deze is zonodig nog beter! Wel heel anders, wat het des te knapper maakt eigenlijk. Geen herhaling van zetten, maar een broeierige zware bak sfeer. Op het eerste gehoor pakt het niet meteen, maar na enkele luisterbeurten begint dit zich stevig in je brein te nestelen en duiken er ook herkenbare en ijzersterke parels op, Vanta, Across Time en Prima om er een paar te noemen, vooral de laatste heeft een meesterlijke overgang, maar eigenlijk kan ik hier ook geen zwakke plekken ontdekken, de hele plaat houdt je in zijn greep en de eindtrack heeft dan ook een toepasselijke titel. Geweldig spul! Dit soort plaatjes wil ik wel vaker horen, zoveel acts die hierop lijken ken ik tenslotte niet.