Rod Stewart - Blood Red Roses (2018)

Label: Republic

1. Look in Her Eyes (4:11)
  2. Hole in My Heart (3:26)
  3. Farewell (4:15)
  4. Didn't I (4:00)

met Bridget Cady

5. Blood Red Roses (3:40)
  6. Grace (4:52)
  7. Give Me Love (4:07)
  8. Rest of My Life (3:27)
  9. Rollin' & Tumblin' (3:37)
  10. Julia (3:35)
  11. Honey Gold (4:43)
  12. Vegas Shuffle (3:46)
  13. Cold Old London (3:41)

met Bridget Cady

14. Who Designed the Snowflake * (3:07)
  15. It Was a Very Good Year * (5:06)
  16. I Don't Want to Get Married * (3:12)
  17. Priceless * (3:33)
  18. Da Ya Think I'm Sexy? * (3:40)

met DNCE

avatar van permafrost
Wat een heerlijk album van mijn jeugdheld. de eerste 2 nummers zullen je nog niet omverblazen maar het gitaarloopje in hole in my heart is dan weer wel fantastisch. daarna echter is het tijd voor de gordels EN de zakdoek want bij farewell en didn`t I loopt de emotie langs de muren. Rod legt zijn hele ziel en zaligheid in deze pareltjes en weet dat eigenlijk het hele album vol te houden. een absolute topper in de lange carriere van deze troubadour. want dat is natuurlijk wel zo. Rod is in de laatste fase van zijn carriere zeker op de laatste 3 albums verworden van de rocker die hij ooit was tot meer een singer/songwriter. mag de pret niet drukken deze laatste 3 albums behoren tot het beste wat hij ooit uitbracht.