Aerosmith - Pump (1989)

Label: Geffen

1. Young Lust (4:18)
  2. F.I.N.E. (4:09)
  3. Going Down / Love in an Elevator (5:38)
  4. Monkey on My Back (3:57)
  5. Water Song / Janie's Got a Gun (5:38)
  6. Dulcimer Stomp / The Other Side (4:56)
  7. My Girl (3:10)
  8. Don't Get Mad, Get Even (4:48)
  9. Hoodoo / Voodoo Medicine Man (4:39)
  10. What It Takes (6:28)
  11. Ain't Enough * (4:57)
avatar van Wolfmother
Aangenaam en zeer vermakelijk plaatje van Aerosmith, ook eigenlijk het eerste album dat ik in zijn geheel luister bedenk ik me nu. Opener Young Lust is gelijk een vande betere songs en ook als de band wat gas terug neemt is het nog prima te doen.

avatar van vielip
Ja man, vette plaat dit!

avatar van CASINO BOOGIE2
vielip schreef:
Ik heb het 7" singletje nog van Love in an elevator en ik kan me herinneren dat de solo daarop behoorlijk is ingekort. Heiligschennis natuurlijk! Gelukkig komt op de radio meestal de onaangetaste versie voorbij. Vreemd maar wel logisch

Daarom kocht ik de LP destijds als 15 jarige. Wat een feest was die plaat, net zoals iemand hiervoor al meldde, van Aerosmith 2.0 de beste worp.

avatar van Twinpeaks
Uitstekend vervolg op Permanent Vaccation. Alle songs zijn zonder uitzondering prima en de productie is net als op de voorganger er recht op. Waarschijnlijk voelden de fans van het oude uur deze beide albums als commerciele uitverkoop, maar ik denk dat het bestaansrecht van Aerosmith zou zijn opgeheven als men op de oude voet zou zijn verder gegaan. Goede zet dus en men vond een aansluiting bij het MTV publiek , ook door de doeltreffende videoclips en ietwat aangepaste sound. Lekker album wat mij nog wel eens mijn gaspedaal doet intrappen als ik hem over de autospeakers laat knallen. 4 en halve ster voor nu.