menu

Pet Shop Boys - Agenda (2019)

mijn stem
3,05 (21)
21 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Pop / Dance
Label: x2

  1. Give Stupidity a Chance (2:59)
  2. On Social Media (3:33)
  3. What Are We Going to Do About the Rich? (3:04)
  4. The Forgotten Child (3:33)
totale tijdsduur: 13:09
zoeken in:
avatar van Poles Apart
3,0
Morrissey-achtige titels... Voorloper van een nieuw album neem ik aan. Heeft dat al een titel?

avatar van Poles Apart
3,0
Update vanuit de dierenwinkel zelve:

Discussing the EP, Neil Tennant said: “It contains three satirical songs and one rather sad song. I think it’s because of the times we’re living through.” The four tracks were produced by Tim Powell and Pet Shop Boys and recorded towards the end of last year. They will not be included on Pet Shop Boys’ next album which is being produced by Stuart Price and is due for release in the autumn.


Nummers op deze EP staan dus niet op het nieuwe album.

avatar van E-Clect-Eddy
4,0
In 3e dagen 3 singles en naar ik mag aannemen morgen de laatste van deze EP.

Volgens mij een EP vooral ter promotie van de uitgave Annually als ik hun website zo bekijk.

Als ik het daar goed gelezen heb komen de nummers van de EP eerder online uit maar dat de fysieke media pas vanaf 12 april beschikbaar komt.

On Social Media klinkt nog het meest op ouder werk... a la de Go West periode

Edit: Prima EP... staat nu compleet online

avatar van Arrie
Er komt dus weer een Stuart Price-produced album, dat is sowieso super. ?

avatar van E-Clect-Eddy
4,0
The Forgotten Child is inderdaad een mooi, wat droevig lied waar in de laatste minuut de sequencer / synths het tempo en de sfeer iets luchtiger maken.

Prima EP waarvan het uptempo On Social Media nog het meest aanspreekt.

Aan het einde van What Are We Going to Do About the Rich? doet de 'opsom' passage denken aan de humorvolle teksten van Sparks.

avatar van AstroStart
4,0
Dik in de 60, maar de stem van Neil Tennant is nog steeds zoals in de eighties. Vier prima nummers, waarvan On Social Media een feestje is. Laat het nieuwe album maar komen.

avatar van vigil
3,5
Deze EP valt mij een beetje tegen, tekstueel aktueel en scherp maar muzikaal weinig verheffend. De uitzondering daarop is The Forgotten Child welke wel een prachtig liedje is al is het met 3 en halve minuut wat kort, daar had wat meer uitgehaald kunnen worden. Die track is wel verantwoordelijk voor de krappe 3,5* anders was het een 3* geworden.

avatar van titan
4,0
titan (crew)
Hun nieuwe EP is quintessential Pet Shop Boys, beter dan het laatste album en vooral tekstueel is er veel te genieten. Ik hou een beetje mijn hart vast voor het nieuwe album, want te veel voortborduren op dezelfde sound (met in dit geval ook al voor de derde keer op rij Stuart Price achter de knoppen) pakte in het verleden niet bevredigend uit.

avatar van Corporal Clegg
1,5
In de jaren 80 was het nog wel aardig. maar nu kom je hiermee toch niet meer weg?
SLECHT.

avatar van sierrra
Beetje te veel op de automatische piloot dit. Met The Forgotten Child laten ze echter zien dat ze nog wel degelijk goede songs kunnen maken. Jammer dat dit nummer niet op het nieuwe album komt. De rest maar snel vergeten.

avatar van Thorgal
1,0
Een van mijn favoriete bands. Concerten gezien maar dit is regelrechte troep. Verder dan een 1 kom ik niet. Maatschappelijk verantwoord gelul. Veel te letterlijke teksten. Geen fantasie. Niet PSB waardig.

avatar van Darkzone
Hun vorige album vond ik voor het eerst niks. Heb ik ook niet in huis gehaald. Ook gaan de prijzen vd cd singles flink omhoog. Deze net op hun YT-kanaal beluisterd en doet mij nog weinig. Luisteren via mobiel is eigenlijk net als films via pc of tablet kijken : not done.

BTW, wat moet ik mij bij Annual voorstellen?

Gast
geplaatst: vandaag om 23:35 uur

geplaatst: vandaag om 23:35 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.