Sâver - They Came with Sunlight (2019)

Noorwegen
Label: Pelagic

1. Distant Path (11:02)
  2. I, Vanish (7:02)
  3. Influx (5:54)
  4. How They Envisioned Life (7:30)
  5. Dissolve to Ashes (7:43)
  6. Altered Light (12:34)
Ik heb deze band live gezien op Desert Fest en was op slag verliefd. Zo hard en zo mooi. De riffs blijven interessant door de verschuivende accenten en die zang maakt het echt af. Dit is één van de weinige bands waar ik dit type zang echt waardeer. Mijn favoriet op deze plaat is I, Vanish, wat een knaller.

Als ik vergelijkbare bands check op spotify vind ik het maar saaie lelijke schreeuwmuziek, wie heeft er vergelijkbaar materiaal?

LarryMasterRace
Spreek van geluk dat je ze live hebt kunnen aanschouwen. Ik wil ze ook graag een keer zien, maar ik vrees ervoor met een Noorse band.

Distant Path is voorlopig mijn favoriet (die bass tijdens de intro...)

Ja dat is inderdaad ook geweldig! Was even van het bestaan vergeten. Mijn dank is groot!

avatar van Mindscapes
besprenkelmijmetglitters schreef:

Graag gedaan! Dan kan je meteen je 2e stem ooit op deze site uitbrengen

Mindscapes schreef:
Graag gedaan! Dan kan je meteen je 2e stem ooit op deze site uitbrengen

Haha ja, ik weet het nog niet zo met dat stemmen. Na 10 jaar loeren op MM heb ik mijn eerste stem uitgebracht, wellicht komt de tweede wat sneller

avatar van Mindscapes
besprenkelmijmetglitters schreef:

In mei brengen ze een split EP genaamd Emerald uit met het Belgische Psychonaut. 2 nummers, 35 minuten (waarvan 19 door Sâver en 16 door Psychonaut)