Net die twee tracks uitgezeten. Klinkt als muziek van David Lynch waar her en der een kraai doorheen galmt (fijn voor de SY fans?). Ik kan het mij nauwelijks voorstellen, maar wie ben ik. Die Kim Gordon heb ik altijd al een vreselijke zangeres/hysterica gevonden. Ook bij Sonic Youth.
Echt goed dit! Of hoe iemand die haar hele carrière gespendeerd heeft in een hyper vernieuwende band er toch in slaagt om relevant en verrassend uit de hoek te komen bij haar solodebuut. En ja dat is een lange zin maar hij moest gezegd worden ?
RichardKoning schreef: Die Kim Gordon heb ik altijd al een vreselijke zangeres/hysterica gevonden.
Kan je niet menen. Kim Gordon de vrouw met de opwindenste stem in rockland? Kim Gordon de coolste rockchick van de 80's én 90's?
Weet je zeker dat je niet in de war bent met Sinéad O' Connor of Sugar Lee Hooper?
Veel kleur en en smaak waarvan je niet hélemaal weet wat je aan het proeven bent: volledig akkoord! Zolang het maar positief blijft. De dame in kwestie is tenslotte een genie ?
Sterker nog: het is het soort plaat waarbij ik halve sterren verwacht. Maar dat maakt mijn voorliefde nog sterker. Qua gedurfdheid een dikke pluim! Recht in mijn maar vooral háár "gat".
Nee, verwacht van mij geen halve sterren. Ik snap die mensen niet die zich zelf pijnigen om een album af te luisteren, en vervolgens een 0.5 of 1.0 geven. Dat weet je dan toch ook wel na 4 a 5 tracks en dan stop je er gewoon mee! Klaar. Mijn beoordeling komt nog na nóg een keer luisteren.